Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

katikka 

všechny recenze uživatele

Po vzhiadnutí dvoch dielov vcelku vtipné a pozerateľné. Pripomína mi to trochu Confessions of a Shopaholic, ale možno že len výberom herečky. ()

annacfd 

všechny recenze uživatele

Trochu guilty pleasure s Karen Gillan v krátkých sukních. Čekala jsem, že to bude mnohem více sexistické, nakonec celkem překvapili.... Stejně předpokládám, že druhé série se ale nedočkáme. ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Pilot nám jasně ukázal, jakým směrem se bude seriál vydávat a já s tím nemám žádný problém. Seriál je taková nenápadná terapie mobilní generace, do které (bohužel/bohudík) taky patřím. Navíc.. můj zrzkometr šílí štěstím při každém záběru na Karen Gillan. #beauty ()

ada87 

všechny recenze uživatele

Pygmalion po x-té, zasazen do moderního světa sociálních sítí. Celkem koukatelná věc, občas mne ale irituje přeháněná hloupost Elizy. ()

Reklama

Reklama