Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

jh666 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není absolutně vtipná. To je celkem výstižný popis pilotu Selfie. Zkusil jsem to hlavně kvůli Karen, ale bohužel to nestačí. Ona je totiž jedna ze dvou dobrých věcí na tomhle seriálu. Druhou je její mentor, ale už z první epizody je jasné, že nakonec skončí spolu, takže není nejmenší důvod to dál sledovat. 30 % ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu to hodnocení, vzhledem k tomu, že vyšel pouze pilot. Jako projev demonstrace tedy také ohodnotím a to plný počtem. Už dlouho mě nějaký pilot takhle nedostal. Selfie je stručně a jasně odraz naší selfie posedlé generace a funguje to, opravdu jsem se smála nahlas jako už dlouho ne. A Karel Gillan je nejen krásná, ale opravdu sympatická. Moc se těším na další díly! ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, tenhle seriál se mi do hledáčku dostal hlavně kvůli obsazení Karen Gillan, kterou jsem si zamiloval jako Amy v Doctorovi. Sociální sítě zpracovány a zakomponovány skvěle a já jsem se chytil. Musím říct, že se mi Selfie opravdu líbilo. Karen skvěle doplňoval John Cho coby Henry, jejich vzájemná chemie pro mě funguje a baví mě je sledovat. Celkově na mě nový projekt Emily Kapnek působí hodně povedeně. Feeling to má stejný jako její předchozí seriál Suburgatory a i znělka má podobně chytlavou melodii. Bohužel se však podobného úspěchu nedočká a zařadí se mezi ty příjemné seriály, které byly zrušeny moc brzy a to je to vážně škoda. Příběh Elizy a Henryho by mě bavilo sledovat dál. Příběh je i tak přesto vcelku pěkně zakončený a v závěru nabídne rekapitulaci nejlepších okamžiků seriálu. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Moderní pojetí Shawovy My Fair Lady. Eliza je tu klasická holka dnešní internetové doby, královna instagramu, která klade důraz na to, jak se jeví internetovému publiku. Ve skutečnosti ale postrádá přátele a úroveň, se kterou jí má pomoci expert na marketing. Vtipná oddechovka, zatím 70%, snad to nespadne do klasické kýčovité romance. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Moderní sociálně síťový komediální počit….pilotem úplně nepřesvědčil diváka – svým dalším bytím ty, jenž rozhodují o jeho dalším osudu. Za mne určitě OK. Milé, svěží, moderní, i ten prostor pro vtip se najde. Karen Gillan je sympatický diblík…možná trochu hapruje chemie mezi ní Johnem Cho, ale co už. Nakonec dost možná, že třináct dílů bylo tak akorát…taková kapesní série, která nezklamala, ale díru do světa taky úplně neudělala. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama