Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

drahy kanal, nekorektny humor nejestvuje. Za seba mozem korektny humor, fekalny, drsny, makky, originalny, neoriginalny, .... ale nekorektny humor nenavidim

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Jak na konci napsali,že to nebyl Radcliffe ani Trump.Asi aby nějaký tupci nezačali panikařit.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

to je predsa dobre že je poli. nekorektný. Občas trocha sviežeho vzduchu nepokrytectva nezaškodí

 (hodnocení, recenze)

Politicky nekorektní komedie. Grimsby je film, který už nemá se satirou, ironií a chytrými provokacemi Borata nic společného.

na příspěvěk reagoval Mukade

majkin22

majkin22 (hodnocení, recenze)

...aaaa .. Saša Baron opět nezklamal ... asi ví, že nic normálního asi nenatočí .. .možná tak "JEŠTĚ VĚTŠÍ BLB NEŽ JSME DOUFALI 2"  .. To by mu sedělo ... takže škoda, že tu není "horší" hodnocení .. .třebas "ultraodpad"

na příspěvěk reagoval TheDon

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

ywo666

Mně přijde, že Cohen zkouší, kam až může zajít :-)

Grimsby je skvělá oddychovka, skvěle vypointovaný vtipy, na míle vzdáleno takovým pičovinám, jako je třeba právě Disaster Movie...

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Hej suhlas. Adkins mohol byt rad za to co dostal. Kto cakal nejaku 10 minutovu bitku bol naivny. Inak film je megachujovina ktora vela krat prestrelila. Obcas som sa hanbil ze to pozeram. Ale vela krat som sa smial takze moje pocit su nerozhodne ale skor smeruju k pozitivnemu. Komedie vacsinou hodnotim podla toho ake boli najlepsie sceny, nie ako ma srali tie najhorsie. A akcia bola prekvapivo dobra.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

dannyd14

Zkusím se nad sebou tedy zamyslet. Hm, hotovo. Došel jsem k závěru, že by se ne nutně nad sebou, ale nad filmem a hlavně nad funkcí oněch nechutností a trapností měli zamyslet ti, kdo žádají zpytování svědomí u druhých. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

dannyd14

Tak nikdo doufám nehádal, že Adkins bude mít víc než cameo :-) mě přišlo docela vtipný a z jeho bitky s Boratem se asi dalo těžko vyždímat víc, ale to je pouze můj soukromý názor.

na příspěvěk reagoval ywo666

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

okolnosti ho vždy donútili nakoniec urobiť aj tú najväčšiu prasačinu :D inak aj Adkins načo tam hral, keď jeho potenciál je hneď potopený? a tiež sa mi tam zdalo až priveľa moc tých vrážd a niektoré totálne nezmyselné, ak nerátame Trumpa, ten si to zaslúžil :D.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

dannyd14

Mno mě se teda nezdálo, že by tam byl Strong z donucení. Spíš mi přišlo, že se těch prasáren aktivně a rád zúčastňoval :-)

na příspěvěk reagoval dannyd14

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Totálne nadhodnotený, nechutný, trápny film. Scéna so slonicou absolútny klinec do rakvy a v závere už režisér nedokázal prísť s ničím nápaditým- opäť trápne otravné decká a pyrotechnika  v zadku. Možno dokrútka stála ako tak za to, ale celé mi to pripadalo akoby sa mlelo z posledného. V porovnaní s diktátorom Cohen hlboko klesol na úplne dno, šialene sa snažil, ale nešlo mu to.  A tí, čo to hodnotili tak vysoko by sa mali zamyslieť nad sebou, ak má disaster movie pod 5% (nehájim si to, len konštatujem), kde je oveľa menej nechutností a trápností, tak ako môže mať toto až 70%? To ste načisto zošaleli len kvôli tomu, že tam hrá Cohen a z donútenia aj M.Strong? 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Bluntman

palox

palox (hodnocení, recenze)

za mna zial najslabsi cohenov film... slzy od smiechu mi tiekly iba raz, co je na jeho standard malo.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

watteville

no asi ne, když vím že akční bůh Scott Adkins umře takhle debilně, po tom co to mu blbovi rozdrtil orgány a kosti v těla,neřeknu kdyby ho sejmul Mark Strong, Mark Strong je pan herec a dal by s akčním bohem hezky bitku, tak by to bylo v pohodě, ale takhle ??? ne 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Kvůli spodině se točí Rychle a zběsile!!!

Tak tohle byla nejlepší hláška na celým tom filmu :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak asi prubnu tenhle film na CSFD projekci, ale nebudu koukat na žádný trailery. Ty u komedií vždycky vyspoilerují všechny dobrý fóry.

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama