Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (7)

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je o něco slabší, než předchozí dvě. Juliette mě nebaví, navíc její dialogy ve francoužštině jsou pro mě nesrozumitelné, takže jen zbytečně zabírá čas, navíc je mi nesympatická i když její život je taky vykreslený zajímavě. Alison je trošku otravná, Helen ztrácí svůj glanc a bláznovství Noaha mě fakt nebaví. Přesto jsou charaktery postav opět bravurně vykreslené a dialogy excelentní, takže je stále co vnímat a o čem přemýšlet. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé pauze dokoukám třetí sérii (už ne s mojí partnerkou, kterou rozhodnutí postav štvalo) a oni oznámí další sezónu? Ach jo... Zase na to budu koukat sám, ale vidět to prostě musím. Postavy jsou skvěle nakástované a dialogy často absolutní strop. Třetí sezóna je už dost komplikovaná a vyprávění z více pohledů tu už nefunguje tak skvěle jako v prvních dvou sériích, ale tenhle seriál je pro fandy komplikovaných vztahů stále výživný. Mám teorii : Postavy se chovají nelogicky, aby člověk si dosadil to jak by jednal sám a nakonec si přesto postavy dojdou do toho bodu, kam mají, nebýt "těch afér". Konec třetí série se tvářil jako konec absolutní, ale ještě mi řada věcí chyběla, takže letos zase ahoj u Aféry. ()

Reklama

MatoFILM 

všechny recenze uživatele

Z Noaha je blázon, Alison nebaví, Helen sa utápa v nerozhodnosti a nová Juliette je nepotrebná, nezaujímavá a otravná. Po super prvej sérii a dokonalej druhej je táto úpadkom. Jednoznačne tomu chýba napätie a tajomstvo predošlých sérií. Finálne “Where we going, buddy?” je síce peknou, no rozhodne nedostačujúcou bodkou. ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

1. séria - nápadité, niečo nové čo tu ešte nebolo a zároveň pekný romantický príbeh 2. séria - nádych krimi a celkom zaujímavá zápletka 3. séria - 2 zbytočné postavy - ich čas mohol byť využitý viac pre Alison a jej ex a celkovo nechápem čo sa tu vlastne celú sériu dialo 4. séria - pevne verím, že už nebude! ()

Galerie (150)

Reklama

Reklama