Reklama

Reklama

Aféra - Série 2

(série)
Drama / Psychologický
USA, 2015, 11 h 38 min (Minutáž: 55–68 min)

Hrají:

Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Josh Stamberg, Julia Goldani Telles, Leya Catlett, Kathleen Chalfant, Richard Schiff (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (3)

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojim, bojim, bojim. Už od konce první série, jsem měl nepříjemný pocit, že druhá série tohohle intimního veledíla, není dobrej nápad. No, druhá várka postaviček s aférkama je za mnou a já se nemůžu dočkat třetí. Načasování jsem si nemohl vybrat lepší. Konec léta. I v mém soukromém životě, to nějak po dlouhé době začlo skřípat. Tak proč si nezkurvit iluze, moudry a dialogy, které Vás vykolejí na hodiny a hodiny. Možná Vám ovlivní dosavadní vnímání mezilidských vztahů. Komplikované vztahy se dál zamotávají a vůbec nic nenasvětšuje, že by se některý z propíraných vztahů přibližoval k cílové pásce happyendu. Noah ke konci série, už vypadá, že vážně někoho vodkrádluje jen proto, aby měl o čem psát. A Allison je totálně, ale totálně rozsápaná sama sebou(tak se cítím i já). Příhěh plyne ještě hektičtěji, než v úvodní řadě, spousta předvídatelných rozuzlení a clifhangerů. Ovšem tady nejde o samotné řešení dané situace, ale to, co tomu všemu předchází. Atmosféra opět nadrbaná, tak, že chcete vyskočit z kůže. A vedlejší, ba epizodní postavy jsou snad do jedné, taky jak prdel na hrnec. Druhá řada 98%. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá řada má pořádný grády, do hlavního děje se přimotávají Cole s Helene, což oceňuji a moc mě baví ještě jejich úhel pohledu. Celý seriál krásně vystihuje myšlení a emoce každého jedince a já se nemůžu dočkat co bude dál a jak se to celé ještě zauzluje. ()

Reklama

Reklama