Reklama

Reklama

Inner Demons

Trailer

Obsahy(1)

Inner Demons sleduje tím ľudí z reality show v štýle americkej Intervention (od r. 2005), ktorí pri nakrúcaní epizódy o 16-ročnom dievčati, bývalej premiantke, bojujúcej so svojou závislosťou, zistia, že zrejme čelia niečomu oveľa horšiemu – posadnutosti diablom. Film je nahliadnutím do duše tohto dievčaťa a ukazuje tak tenkú hranicu medzi závislosťou, šialenstvom a skutočnou posadnutosťou. (Da_reba)

(více)

Recenze (22)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nebudem hovoriť veľa, lebo by som veľa nadával a teraz na to nemám chuť. Neskutočne nudný film, bez gúľ, bez guráže a plný srackopudnych vymletych kecov, ktoré viedli k ďalším ešte horším dristom. Niekedy sa FF projekt vydarí a niekedy to dopadne presne ako tento nepodarok. A herci fuj ha ako keby som pozeral rodinné prípady a to nebol kompliment. Príbeh nič originálne, stále o tom istom všetko tu už bolo a aj oveľa lepšie spracované. Ale zato krvavé, dravé, drsné a premakane finále dávam 2*,keby bol taky celý film tak by som išiel aj na vyššie hodnotenie ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad natočiť FF o dievčine závislej na drogách. Dievča zistí, že okrem problému s drogami má ešte jeden velký problém. Posadli ju zlé sily. Rodičia jej chcú pomôcť, a tak ju pošlú na liečenia ,zatial čo ju natáča filmový štáb. Jej stav sa ale stále zhoršuje a temné sily nad ňou prevezmú kontrolu. Pár slušných scén sa nájde. Pre mna osobne bol toto 100%-ný herecký výkon, pretože to, ako Leslie stvárnila tú závisláčku, bolo neuveritelné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Reality show o študentke, ktorá sa z dobrého dievčaťa stala nezvládateľnou závisláčkou sa zvrhne po tom, čo sa začne ukazovať, že môže byť posadnutá démonom. A keďže ide o horor, tak nebude veľkým spoilerom, že to samozrejme bude pravda, avšak dôsledky toho si divák ako-tak užije až vo finále. Za to aspoň tá jedna hviezda. Ináč je to bohužiaľ len ťažká, zdĺhavá a opozeraná „mockumentary“ nuda. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád horory o posednutí a i dost špatně hodnocenejm kusům tady jsem udělil někdy průměrný, někdy nadprůměrný hodnocení, ale čeho je moc, toho je příliš.Prvních 38 minut je naprosto nesnesitelných.Nic se ve filmu neděje, hlavní postavy jsou vám u prdele, jelikož je ztvárnila parta mizernejch ochotníků a kamera ja na přesdržku.První scéna, která vás navnadí tak přijde až v čase 38:39 a to je na horor se stopáží 85 minut prostě sebevražda.Děj je klasický a odporný klišé (ona je posedlá, ale neblázni, není posedlá, ano je, mluví cizím jazykem, má zranění a nadlidskou sílu, áále to je znak i duševní choroby....bože!!!!!!!!) a ani po tý první scéně se neobjeví žádný velký rozjezd hororových scén, či nedej bože atmosféry.Hodně mizerná a hlavně nezáživná vykrádačka stovek hororů o posednutí.Na slabší 2* vytáhlo film celkem nadupané finále, ale to už vám ten zkažený dojem z předešlých mizerných 60 minut moc nezpraví.30%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak nemám tyhle FF mockumentary rád, tak tohle se mi docela líbilo. Sice se nejedná o nic světoborného, nebo nedejbože inovativního, ale ta proměna feťačky, které se na odvykačce zmocňuje démon, mě docela zaujala. Hlavní představitelka má sice rezervy, ale tu proměnu jsem jí s přivřenýma očima sežral a nakonec přišel i hodně dobrý závěr, který sice začal mizerným vymítáním v podání protivného ucha, ale nakonec všechno dopadlo nad očekávání dobře Stejně jako celý film. 65% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že z toho sršel ten amatérismus na míle daleko, prostě takový horší béčko. Námět dokola omílanej, s tím, že to bylo v reality show a proto ty ff kamery. Navíc to mělo ukrutně dlouhej rozjezd a těch několik pár momentů, kdy to dokázalo vylekat, bylo prostě málo. Dokonce i to finále, který na poměry satanismu a vymítání bylo "obyčejný", tak úplnej konec překvapil. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na konci som sa pýtal prečo vlastne 2 hviezdy.. Už to viem, Steve jeho príchod a nečakaný kill brokovnicou, tak preto. Inak vlastne sledujeme dosť nudný, ničím nevýrazný príbeh o "možnom" posadnutí hlavnej hrdinky. Chválim nápad natočiť to ako dokument o drogovo závislej dievčine, bohužiaľ vďaka tomu väčšinu stopáže tvorí vata. Na niečo hororové dôjde len veľmi zriedkavo a aj to hlavne na konci. Ten to však veľmi z biedy nevytrhol. Postavy o ničom, teda až na hlavnú hrdinku. A to je ďalšia vec, ktorú chválim, pretože jej herecký výkon bol skvelý. U mňa teda za 2*. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezda je za spatnej konec, jinak je to silne podprumerny vymitaci FF. Hlavne tomu schazi atmosfera a napeti. Zato to umi celkem dobre nudit. ()

chlebo 

všechny recenze uživatele

Vážení rodičia diskosmažiek, ale aj slušnejších narkomanov, ktorí na diskotéky nechodia, ráčte zhliadnuť film, po ktorom pochopíte, že všetky narkotiká svojim ratolestiam vyčítate úplne, ale úplne zbytočne ! Toť len pár argumentov podporujúcich toto tvrdenie. Takže v prvom rade vôbec nemusí ísť o závislosť od omamných látok, je tu stále možnosť, že vaše dieťa len posadol démon, ktorého vyvolali spolužiaci odmietajúci integrovať medzi seba ľudí postihnutých prílišnou vierou v nezmysly. V takom prípade, ak sa nechcete vzdať svojej viery, dávajte na pubescenta dobrý pozor, aby neprišiel do styku so spolužiakmi. Snažiť sa byť neoutsider je vysoko návykové. Ďalším ani nie tak argumentom, ako skôr faktom, získaným z tohto dokumentu (áno, my z vidieka veríme, že ide o hodnoverný dokument a zaradenie k žánru "Horor" nás mätie) je, že drogovo závislí ľudia vôbec nevyzerajú tak vyjebano ako ich ukazujú na tých bakaných fotkách v štýle biforaftr. Čiže crack, heroín a choda krokodíl z Ruska sú, čo sa tohto týka úplne bezpečné a vaša mladá dcérka ostane aj tak slušná pichna. K tomuto stručnímu vyhláseniu už len záverom po dlhšej odmlke od týchto varovaní pre maloletých - komentár nabáda na užívanie drog, šíri náboženskú intoleranciu a obsahuje aj obligatórny nechutný vulgarizmus. Vyhlásenie by bolo a teraz sa s vervou pustiť do komentovania. Už dlho som nevidel tak zúfalo monotónne zametanie Diabla, pardon, Molocha. Ono to už z úvodu divákovi, ktorý nemá mozog vytretý barbiturátmi, prípadne heroínom, ako hlavná hrdinka, musí nesmelo blikať, kam vlastne bude celá táto estráda smerovať (keď ste si teraz povedali, že do hajzlu, nie ste ďaleko od pravdy). Takže, keď už som lišiacky prekukol inak totálne nepredvídatelnú pointu po prvých desiatich minútach, začal byť film celkom otravný, hoci do sympatickej AutoSyn by som možno namiesto Molocha vliezol aj ja a nemuseli by ma ani volať jej spolužiaci a opomenul by som aj ten pentagram. Ukrutánsku nudu nepremohol ani ten nehorázny absťák a celé tie dni na klinike, kým sa odborní psychiatri a neodborní exorcisti nedohádali či je tá mladá feťáčka, psychopatka alebo démonka. Zametací záver obstojný, ale aj tu som si len nostalgicky zaspomínal na tie lepšie. Ešteže mi tá Leslie bola sympatická, inak by to asi bolo celé ešte horšie. ()

Da_reba 

všechny recenze uživatele

No jo no.... Možno keby ju nechali na drogách tak to skončí inak. V každom prípade polka filmu je v celku nuda až na pár dobrých scén (scéna so zrkadlom v kúpelni ma dostala), zaujímavé to je až pred koncom. K snímku "V zajatí demonov" sa to samozrejme nedá ani prirovnať ale aj tak celkom dobrý B-čkový horor. ()

HororSamael 

všechny recenze uživatele

Z hororů na téma "satan", či "satanismus" se stávají pohádky včelích medvídků, kdy za použití velkého objímacího procesu a hopsinkové šťávy medvídek přehopsá z magora do pošuka. Za použití temné magie se provede "rituál", při kterém se do minuty vťělí démon do sedlácké blbky.....Sorry, ale to je fakt moc. Hvězdu dávám za tátovu trefu do dcery. To mile překvapilo. Kažopádně takové filmy už prosím ne, to točí vepřová hlava s hovězím mozkem. 666 ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Poselství z filmu: "Nelečte drogově závislé, jinak vyleze démon a pozabíjí Vás". A do toho všeho ještě ta forma reality show... Myslím, že celkové zpracování nebylo vůbec špatné, Seth Grossman se docela vytáhl, možná má tento mladý režisér potenciál, ale potřebuje nutně mnohem lepší námět a scénář. ()

TinaMar 

všechny recenze uživatele

Je to natočené jako dokument o holce která bere drogy a myslí si že je posedlá ďáblem, nějak strašidelné to pro mě nebylo, ale i tak mě to bavilo a hlavně se mi líbil konec, kdy vyjde najevo proč se jí to všechno stalo. ()

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Toto nezapôsobilo, i keď nič som neočakávala od námetu, ktorý tu bol x-krát, ale zato som stále pozerala, koľko je ešte do konca a že som mohla radšej koláče napiecť. Za tých minimum sekundových scén, čo sa podarili, celý film určite nestál. ()

leiin 

všechny recenze uživatele

Jeden moc pěkný snímek, je to asi tím ze mam rad tento typ hororu jako klasiku vymítač ďábla posedla atd.. To, ale nemění nic na faktu, ze kdyby tam byli úplně neznámý herci, bylo by to věrohodnější a reálnější. Hlavní postava Carson ztvárněná herečkou Leslie Coutterand je trošku naivní, ale za tento výkon by mohla byt klidně podle mého nominovaná na nějakou cenu. Každopádně jsem si tento snímek moc užil a až budu se chtít v klidu zabát sáhnu po tomto filmu vždy rád. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Mládež strká nos do věcí, ktere jsou nad jejich síly a přivedou kamarádku k šílenství. Holka pak ujíždí na drogách, aby zvládla ovládnout svou mysl. Je to trochu nepovedené, ale zas realita, blázna nikdo neposlouchá, i kdyby mluvil sebevíc moudře a dostat se na audienci k exorcistovi je skoro nemožné, člověk je na všechno sám. ()

Reklama

Reklama