Reklama

Reklama

Fear of Water

Velká Británie, 2015, 103 min

Obsahy(1)

Eleanor je dcerou právníka, který ji opatruje nadevše. El přijíždí na prázdniny domů za milující babičkou. Alexia je dcerou zmrzačeného stavbyvedoucího a alkoholické matky. Al roznáší noviny a prodává marihuanu. Za doprovodu originální hudby a v jemné režii se rozpřádá příběh dvou srdcí, která se, navzdory rozdílům ve svých vlastních životech, dokáží rozpoznat - jednoduše, napoprvé, přátelsky i navěky. (JannieMc)

(více)

Recenze (2)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který není vyloženě o něčem a sem tam má dost nepovedený střih, kdy po ukončení jedné scény najednou přijde bez návaznosti jiná a divák si musí domýšlet, ale díky typickému britskému soundtracku, britské architektuře a Lily Loveless se na něj celkem příjemně kouká, ikdyž nepředpokládám, že na něj budu vzpomínat, nebo si ho vůbec zapamatuju. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příjemně civilní romance mezi dvěma dívkami, která je ještě podtržena tím, že obě nemají úplně jednoduché životy a musejí se srovnávat samy se sebou. Ale díky společnému sblížení mohou jít dál. Právě ta civilnost se mi na snímku hodně líbila a společně s holkami jsem to vydržel až do úplného konce. ()

Reklama

Reklama