Reklama

Reklama

Pokrevní příbuzní

(seriál)
  • USA Blood Relatives
USA, 2012, 50 min

Hudba:

Erik Aho

Hrají:

Brenda Strong, Ali Williams, Anne McDaniels, Elina Madison, Bob Jay Mills, Kathryn Wahl, Cuyle Carvin, Leah McCormick, Ryan McIntyre, Christina Morrell (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pořad Pokrevní příbuzní představí jedince, kteří zavraždili své rodinné příslušníky. Od teenagerů, kteří zabili své rodiče, po otce a matky, kteří zabili své děti, tito lidé se přece měli mít navzájem nejraději na světě. Jak někdo může zavraždit své pokrevní příbuzné? (TV ID Xtra)

Recenze (2)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som 2 neuveriteľne napínavé epizódy s frajerkou. Je to presne to isté ako hnojkárske rodinné príbehy iba z trocha väčším rozpočtom a neherecké výkony hrajú asi modeli, lebo z "tváričkamy" z tv Hnoj sa to porovnať nedá. ()

contreras 

všechny recenze uživatele

Podivné příběhy, kostrbaté, klopotné.. Selský rozum diváka je atakován píčovinama jak dělo úplně v každém díle.. nedej bože, hledat v tom logiku.. Všechny spáchané vraždy na světě nejsou zajímavé, opak je pravdou. S tímto faktem je třeba se smířit a ne to vyvařit, pozměnit fakta (to aby divák náhodou nedostával něco reálně reálného) a pod tlakem se to nažene do kabelovky. Jako zvuková kulisa pro hospodyni je to ideální.. ale i ta se tam bude občas hledat a nenajde se, naopak se bude sama sebe ptát, jestli z ní občas nedělají náhodou tak trochu kundu.. ()

Reklama

Reklama