Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zombie film pre pubertiakov. Ma to svizne tempo, technicka stranka je na urovni, rezia je kvalitna, akcne sceny su prehladne a gore sceny stavnate. Lenze je to v takom prizemnom pubertiackom style z ktoreho som uz vyrastol a väcsina vydarenych vtipov bola v trailery (niektore dokonca len v trailery a do filmu sa nedostali). Takze po skvelom trailery som nedostal ultimativnu bombu ale len prijemnu jednohubku. P.S. Konecne to vo filme neschytal pes ale mačka. Cool. :) 6/10. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost, kterou jsem si pustil s velkou chutí - ten film jsem zatoužil vidět okamžitě, jakmile jsem se dozvěděl, že existuje. V rámci žánru mi to přijde velmi dobré a fandové podobných filmů si zde jistě přijdou na své. Na Sarah Dumont se kouká více než dobře, ostatní herci vcelku plní, co se od nich očekává, a až na ojedinělé výjimky ten film naštěstí nikdy nesklouzne do nějaké vyložené nechutnosti, ze které by se chtělo člověku zvracet, což kvituji s povděkem (tou výjimkou je scéna, kdy ten tlusťoch sedí na hajzlu a utírá si zadek - to jsem fakt vidět nemusel; jinak o výčet zdařilých scén se už postarali kolegové ve starších komentářích). Věřím, že toto je film, jehož natáčení si tvůrci užili a který se bude návštěvníkům letošního Festivalu otrlého diváka hodně líbit. Vidět film tam a po pár pivech v sobě, zřejmě bych neměl problém jít i na plné hodnocení. UPDATE 20. 2. 2018 - Na druhé zhlédnutí už mě to tak nebralo. Ten film je prostě příšerně debilní, herečtí představitelé všech skautských rolí jsou neuvěřitelně odporní a nesympatičtí, celé je to strašně klišoidní, předvídatelné a americky stupidní, a aby si to člověk užil, musí zcela vypnout mozek. Sarah Dumont mě ovšem brala snad ještě víc než prve, takže hlavně ona to podle mě zachraňuje, a škoda, že tam nemá víc hereckého prostoru (obecně mi je líto, že ta holka v podstatě jinak moc nehraje, a na nějakou větší slávu to už asi nevidím, vzhledem k tomu, že už jí je 31 let - škoda, tělo má jako bohyně). ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Ta evidentní přisprostlost u zombie žánru mě moc nelákala a navíc mám moc rád Zombieland a tohle na mě působila jako laciná kopírka... Ale byl jsem hloupý. Tohle je ve skutečnosti vynikající svébytná zombie komedie. Fajn příběh plný puberťáckého humoru doopravdy funguje. Je to ujetý, sprostý, je tam hodně brutality i nějaká ta nahota, ale zároveň to stále funguje i jako dobrodružství party kamarádů, jejichž přátelství je v ohrožení. Nenechte se zmást, tohle není jen nějaká bláznivá parodie, ale poctivá a dobře natočená komedie. (8/10) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušně zrežirovaná zombie-komedie, která se mi dnes opravdu trefila přesně do noty. Svižná, někdy opravdu velmi, velmi vtipná a tak mi nezbývá nic jiného, než to zvednout na čtyři. Pokud chcete něco opravdu nenáročného, ale při tom hezky odsýpavajíciho, nezbývá mi, než tuhle taškařici vřele doporučit. A kdo nechce, může si pustit růžovku. To bude ještě daleko větší prdel. O tom vůbec nepochybuju. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Hororovék komedie se zombie, ovšem tohle ? Tohle je opravdu mega nářez. Super obsazení, několikrát jsem se zasmál tak, až mě bolela huba, perfektně to odsejpá, Gore ? To bylo asi zatím to nejlepší, co jsem za poslední měsíce viděl ! Parádní ultra mega nářez, u kterého jsem se královsky bavil. A Sarah Dumont už víc sexy, ani být nemohla, ááách. Pět * bez debat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • Po srážce s jelenem zvíře krvácí z břicha na silnici, když však Kendall (Halston Sage) podotkne, že jelen zmizel, není na silnici ani kapka krve. Když pak Ben (Tye Sheridan) řekne o zmizení mrtvého jelena Carterovi (Logan Miller), je na vozovce velká kaluž krve. (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama