Reklama

Reklama

Captains Pride, Volume 33

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 6 min

Recenze (15)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

UKRUTNEJ HUMÁČ !!!!! Jeden z nejkvalitnějších "fake-snuffů", jaký jsem v životě viděl !!! Fakt krutě dobře natočený, syrová hnusná atmosféra .. hnus nehoráznej !!! Jen pro silný povahy a to myslím fakt vážně, protože tohle je na traumatickej infarkt nebo na zbláznění !!!! Fakticky opatrně!!! ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem se jako bych vykouřil celou krabičku cigaret za půl hodiny, mám chut' si rozbalit ihned další, ale klepou se mi ruce. Nemazat z povrchu zemského, ale povinně přednášet před dalším festivalem Otrlého diváka. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ja za vydarený fake snuff považujem ten, ktorý pôsobí reálne, alebo aspoň znepokojivo, keď už nič iné... Ale toto mi neprišlo ani reálne, ani pôsobivé, len také nijaké; v podstate však vystihujúce slovné spojenie „fake snuff“ - pretože je to tak okatý a umelý fake, až je to (podľa mňa) nuda. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Amatérsky fake snuff zo starej špinavej garáže, kde svoje zvrhlé chúťky praktizuje dvojica maskovaných vyznávačov exploitu, tvrdej hudby a mexickej „undergroundovej Santo vlny“ v domácom Zverimexe na samote u lesa. Regály so zaváraninami nahradili pulty s reznými nástrojmi, pohovku na posedenie s priateľmi po náročnom pracovnom dni zasa provizórny, na mučenie prispôsobený chladný stôl, ktorý sa ako dominanta vyníma uprostred diery plnej zaschnutej krvi v podlahe. To jediné, čo tu mladej obeti môže pripomínať civilizovaný svet tam vonku je digitálna kamera v rukách barbarov blikajúca červeným svetlom ako umieračik. Zvrátená hra plná sexu a násilia sa podobne ako slabá baterka chýli ku koncu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto kousku dodat – když vše podstatné už bylo napsáno v komentářích přede mnou. Viděl jsem už dost podobných „fake snuff“ kousků a tento skutečně patří mezi ty nejslabší. Reálně tam nevypadalo skoro nic, ta slečna podala hrozný výkon – vůbec jsem jí to „utrpení“ nevěřil, ale zas na druhou stranu to alespoň netrvalo moc dlouho… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Netuším, prečo niektorí tento blud tak svetosvete ospevujú. Kvôli až príliš preštylizovanej formálnej stránke nieje takmer nič vidieť, rachotí tu len premietačka, iný zvuk nepočuť a celkovo je to pomerne úbohé. Existuje veľké množstvo diel tohto ´´fake snuff´´ žánru, ktoré strčia toto tu do vrecka. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Filmobizzaro zo slabšieho súdku.. Nie kvôli spracovaniu, obsahu alebo kvôli nedôveryhodnosti found footage nahrávky. Vôbec nie, tie boli perfektné... relatívne uveriteľné. Čo však kazilo dojem boli hrôzostrašne zlé herecké výkony. Tomu mučenému dievčaťu som to jednoducho nedokázal uveriť. Dokonca ani násilníci neodviedli to, čo by sa od nich čakalo. Nesúmerný strih tomu takisto nepomohol. Dal by som 2* nebyť toho záverečného znásilnenia kde holke podrezali krk.. 2,5*. ()

Bathory 

všechny recenze uživatele

Zvrácený? Možná..... . Nechutný? Asi jo..... . Nápad? Ohraný..... . Celkově? Stálo to za piču. Jen škoda těch krásnejch leopardích šatů... . ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Fake-snuff. Pane jo, říkal jsem si, nyní si při oněch 6 minutách nejspíš sáhnu na samé dno, a zjistím, kam lze až ve filmařině zajít a kam já sám jsem vůbec schopný ještě zajít. Samozřejmě to ale dopadlo úplně jinak, oněch šest minut bylo naprosto nulových a následný šestivteřinový pohled na strop, kdy nás čerstvě vytopil soused nad námi, mi nakonec přinesl daleko větší psychickou újmu, než tahle zbytečnost. Nevím, o co tedy frajerům, který tuhle sračku splácali, šlo, ale na mě v těch pár minutách nezapůsobilo skutečně vůbec nic. To, že jde o „fake“, by poznal i ten největší naiva na světě, protože něco tak amatérského, prachbídně zpracovaného a v podstatě i odfláknutého, to se jednoduše jen tak nevidí a divím se, že když už se ty úchyláci do něčeho takového pustí, tak proč se alespoň kurva nesnaží, aby to nějak vypadalo. Když už ale průšové neměli koule, schopnosti a ani možnosti na to, aby upoutali nějakou brutálností, tak se mohli tedy pokusit alespoň o navození nějaké opravdu působivé atmosféry, plné beznaděje, bezmoci a strachu, k tomu si ale taky ani nečichli, a tak tedy zatraceně mohli dát všechno své úsilí do špinavého, sychravého, smrtí načáchlého vizuálu, což myslím, že nemuselo být zas až tak nedosažitelné, ovšem i v tomto ohledu tenhle „fake“ na „fake“ selhal na plný čáře, takže tvůrci se zkrátka projevili skutečně jen jako imbecilní nuly, které nedosáhli vůbec ničeho, jde jen o nepovedený, amatérský pokus o něco, co by rádi prezentovali jako fake-snuff, ale tohle zařazení si těchto šest minut fakt nezaslouží. TAKŽE ZCELA O NIČEM!!!!!!!! ................ a nebo tu jsou ještě jiné dvě možnosti, a to že jsem už buď takový úchylák, že se mnou už nehne nic, anebo že se v tom prostě jen nevyznám, a ve skutečnosti je to vlastně špičková žánrová lahůdka. Nicméně, ať je to jak chce, že nejde o sračku, mě nepřesvědčí asi nikdo a nic. ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

Teda tak tohle byl fakt humáč!!!!Já nejsem samozřejmě žádnej odborník,ale přišlo mi to sakra realistický...jako kdyby mi to někdo pustil s tím ,že to je pravej snuff, tak bych mu to asi sežrala..říkám ASI!! Ale každopádně masakrrrrr!!!! ()

Reklama

Reklama