Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 1
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Recenze (70)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý návrat. Možno sa Tim Kring pokúšal o definitívne uzavretie Hrdinov, možno vopred plánoval zadné vrátka pre ďalšie pokračovanie, ale faktom je že neplánovaný koniec po štvrtej sérii bol dôstojnejšou rozlúčkou. Starých postáv je minimum a nesúrodá a neveľmi originálna zápletka s nimi občas narába až nedôstojne. Ani nové postavy často nevedia zaujať a jedinou istotou je tak nezlyhávajúci Jack Coleman. Zábleskov starých čias je skrátka príliš málo na to, aby som Reborn nepovažoval za sklamanie a celkovo zbytočný projekt. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PO DVOU EPIZODÁCH: Na to, jak sinusoidně tomu neustále hapruje drajv, mě to nějak (neúměrně) podezřele baví - přiznávám, že to je z velké části hudbou a vzpomínkama na původní skvělou 1. sezónu. Příběh sice předvídatelnej, ale zase poměrně napínavej, no a svoje oblíbený postavy už tam taky mám... Takže jo, nejspíš to dám celý. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále to baví ako pôvodný seriál. Ľudia s nadprirodzenými schopnosťami. Áno, zdá sa to ako obohraná téma. Nie však v tomto podaní. Nejedná sa o ďalšiu akčná jazdu. Vyniká tu viac napätie sprevádzané neočakávanými momentami. Počas každej časti sa nám pozvoľna odhaľuje minulosť aj skryté tajomstvá jednotlivých hrdinov. Vidíme ich ako sa postupne vyvíjajú, menia. Niektorí sa nechajú zviesť na scestie, bojujú so svojimi démonmi, zatiaľ čo iní nachádzajú sami seba, svoj osud. O tom sú Hrdinovia. Prinášajú nám pohľad na svet, kde by existovali ľudia so schopnosťami a čo všetko by mohlo prestať byť i obyčajnou fantáziou. Tento seriál ma veľmi bavil. Ľudia s nadprirodzenými schopnosťami, skvelé a napínavé situácie. Človek je neustále zvedavý, ako to bude ďalej. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Každý divák, který se necítí býti chronickým lhářem, musí uznat, že se tento restart nezdařil ve velkém stylu. A není to určitě jen tím, že ty nejzajímavější postavy série předešlé, zde prostě nejsou. Potěšila mě snad pouze menší účast šikmookého Hira a čtyřokého Noaha. Zápletka stála opravdu za extrémní hovínko a ukončení pokusu o restart hned po první sérii, se nemůže vůbec nikdo divit a ani údiv předstírat. Již úvodní sérii v závěru docházel znatelně dech. Tohle byl krok do přímo do hovna. Zůstala snad pouze příjemná hudba a sem tam poutavý zvrat. Seriál mi určitě chybět nebude. Slabší dva kousky. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po 5-ti letech se seriál vrací opět na NBC a to ve velkém stylu! Některé postavy se vrátily, jiné jsou zase nové. Všechno je vzhůru nohama. Lidé už o obdařených lidech (takzvaných EVOs) vědí a po velkém teroristickém útoku se skrývají. Někteří se je totiž snaží zabít nebo požít k vědeckým účelům. Hned od začátku sledujeme osudy několika hlavních postav. Nejvíc prostoru má asi Noah Bennet, který si nechal vymazat paměť. Další z hlavních linek je věnována mladému Tommymu, který dokáže nechat zmizet věci a lidi. Další příběh se zaměřuje na manželský pár Luka a Joanne Collinsových, kteří zabíjí vyvinuté lidi. Jiná linka je o dvou Japoncích, z nichž se Miko Otomo dokáže díky svému meči dostat do videohry. A poslední je o dívce jménem Malina, která dokáže ovládat elementy. Blíží se konec světa a Společnost Renautas má plán na jeho záchranu. Nakonec se věci zkomplikují a pravda vyjde na světlo. Svět je opravdu v nebezpečí a zachránit ho mohou jenom vyvinutí. Škoda trochu otevřeného finále... Líbil se mi návrat Hira Nakamury. :) "Zachraň roztleskávačku, zachráníš svět." ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Oproti původní první sezóně, která byla naprosto parádní a splňovala kvality současný seriálový produkce, je Znovuzrození pád asi tak o dvanáct pater a několika milionů na rozpočtu. A protože vzhledem k vizuálu to muselo bejt točený iPhonem na selfie tyči, neb je každej záběr nepochopitelně širokej s velkou hloubkou ostrosti (což působí vyloženě amatérsky, ale hlavně to nedokáže budovat vztah k postavám ani k ději) a efekty jsou zřejmě tvořený v aplikaci z appstoru, od odpadu to dělí už jenom soundtrack. Smutný! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Bohužel se naplnilo očekávané... Velký návrat se nekonal a doufejme, že pokračování zůstane u ledu - to by si totiž tento svého-času-hit zasloužil. Příběh vycucaný z prstu, dost špatné herecké výkony a k tomu neduh původního seriálu - prehistorické digitální triky. Snad jen Noah Bennet a Hiro Nakamura se mi opět líbili - výčtem těch, co mě neskutečně svou přítomností štvali, vás nebudu zdržovat. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Po letech jsou tu konečně opět Hrdinové, jde to více méně po stejných stopách, odkazy na staré řady jsou zjevné, staré známé postavy jsou příjemným spestřením, ale nic nového se nekoná. Největší mínus jsou stále se opakující stejné schopnosti, po třech dílech však musím říct, že se to ubírá správným směrem, není to tak nudné jako poslední tři řady, rozjeto to má dobře, teď to jen nepokazit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Znovuzrození chce něco víc a něco víc nám dat ale já v tom vidím úplně stejný potenciál a děj jen trošku jinak ale bavilo a to je hlavní. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukážka ako už tak dodrbaný seriál ešte viac dodrbať. Nové postavy o ničom. Herecké obsadenie to tiež nezachránilo. Hlavná zápletka znova prekombinovane debilná. Staré postavy sa len mihnú a skôr ma srali. Hlavne stará Petrelliová alebo Parkman. Bennet bez Claireinky nefunguje. Jedine Hiro ma trochu bavil, tak aspoň za neho jedna hviezda. 1/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Reborn trpí podobnými problémy jako původní Heroes. Dokud se děj zaměřuje na samotné postavy, trable se schopnostmi, jejich osobní život a pronásledování ze strany normálních lidí, je to skvělé a napínavé, ale jakmile se tam začnou cpát kecy o osudu, záchraně světa a začne se skákat v čase, už to stojí za pendrek. A to se bohužel stalo i Heroes Reborn, kteří se snaží být epičtí a cool, ale díky hodně levným trikům, často céčkovým hercům a slabému writingu působí, jak už tu bylo mnohokrát zmíněno, rozpačitě. Opět tu máme přehnané množství postav a opět velká část z nich je tam jakoby navíc. Celá zápletka s počítačovou hrou je hrozná a za vlasy přitažená (a to i na poměry Heroes). Na druhou stranu to ale není nijak výrazně natahované a ve 13 dílech divák dostane poměrně kompaktní děj, který má jak začátek, tak i uzavřený konec. Tvůrci si sice neodpustili menší cliffhanger pro případné pokračování, ale zásadní je, že ústřední dějová linie je uzavřená. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Je brzo vyřknout trvalé hodnocení, ale forma se už hodnotit více méně dá. A je to bída. Je to stejně plitké jako poslední díly Heroes a jen to vypadá výrazně laciněji a RÁDOBY tajemněji. Divák prakticky nic neví a podle mého názoru to je jen proto, že tvůrci skrývají velké NIC, které bude odhaleno megatrapným finále. Doufám, že se alespoň v něčem pletu, ale už teď jsem nalomen přestat tento seriál na dobro, ačkoli jsem se na něj moc těšil. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si hlášku mého kamaráda. Heroes bohužel nebudou pokračovat... :-( a hle! Pokračování. Resp. kéž by... Máme zde něco nemastného, neslaného. Kdykoli je představen již známý hrdina, tak je buď zabit, nebo ani neukázán. Jediný, kdo dobře hraje, je "tatík", to je vše. Ostatní vypadají, jako by se od toho distancovali... EFEKTY jsou naprosto hrůzné, horší jak v Heroes S01 a vůbec tam není to tajemno, ta nevědomost, to napětí. Mexiko guy úplně bezvýznamný příběh. "Komediální" japonec s japonkou, na to se NEJDE dívat, jak je naspeedovanej. V posledním díle to řekl přesně. "Promiň, moc kafe...". Hlavní záporačka - lol? Když může, nezabije. Když nemůže, chce zabít. Clonning guy, za začátku představen jako pan "umím vše a nejde mě porazit" je naprosto neschopný. Teleport guy - pořád kňourá. Máma od teleport guye - pořád kňourá. Táta od upíra - kňourat před smrtí svého dítěte a kňourá ještě víc po jeho smrti. Nedá se na něj dívat... Chybí tu silná kladná postava (Peter, Hiro). Chybí tu silná záporná postava (Adam, Sylar), je to NUDA. Nehorázné zklamání. Jedno z největší plusů tohoto pokračování je, že jsem si stáhl první 2 díly Heroes a koukám na ně znovu. TO JE alespoň seriál. Luxus!. Nezlobte se na mě, ale toto je naprosto ubohé pokračování. Smutných 30% || Po 10. episodě: Asi budu jeden z mála, ale tohle je fakt naprostá sra**a... O ničem. Ty postavy mě s*rou jen se na ně podívám. Dějové obraty nelogické. Oblíbené postavy se chovají naprosto blbě. Žádné tajemno. Žádná zábava. Už jsem se zmínil o těch naprosto šíleně de*ilních postavách? 3/4 z nich mi leze na nervy. Kde jsou ty časy v Heroes 1, 2, kde jsem miloval každou... A to ani nezačínám o tom, že tam všichni pořád plácají "Save the world"!!! Ta hláška byla tajemná v prvním/druhém díle... Tady se narodí 2 děti a "they will save the world".... Jen tak! Ach boha. Nebaví, rozčiluje, postavy si ani nepamatuju, hnus, brrr, pryč s tím. Zajímavý komentář: Aven. 20% || [09.01.2016]: Koukl jsem na nejnovější ep a nestačil se divit, kam se seriál posunul. Absolutně nikam. Jen **spoiler** nesympatický černoch umřel **konec spoileru**. Nic tam nefunguje, je to nudné. Ta hvězda je jen za Noaha. Ani Hero to už nezvedá :-( Finálních 15% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem svého času miloval,druhá už byla o poznání slabší,třetí jsem nedokoukal a čtvrtou neviděl vůbec.Přesto jsem Heroes Reborn vyzkoušel a po úvodním dvoudíle jsem poměrně solidně navnazen na další pokračování...70% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Po 2/3 první série: konečně přišel ten zlom, který Heroes Reborn do dosavadní doby chyběl. Heroes, které jsme měli rádi jsou konečně zpět. Ve zdaleka nejlepší formě od první série původního seriálu. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Promiňte, ale upřímně koho baví sledovat projekty, kde vám povraždí vaše oblíbené hlavní představitele z původních filmů/seriálů? Mě tedy ne. Nejsem toho zastánce. Téměř nikdo tu z původní sestavy nepřežil. Je to jako kdybyste sledovali seriál navazující na Přátelé, ale nebylo by to o nich. Vaši oblíbenci by dostali jen kraťoučké kameo proto, aby mohli umřít pro hlavní postavy tohoto seriálu, které opravdu, ale opravdu nemusíte. Divím se, že jsem to dokoukal do konce. Dodnes nevím proč jsem tomu dal dvě hvězdy. Myslím, že si to zaslouží méně. ()

Aven 

všechny recenze uživatele

No teda, že pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších seriálů bude taková nuda, to bych teda nečekal. V Rebornu nefunguje absolutně nic - příběh je mdlý, noví hrdinové nezajímaví a noví záporáci neschopní či přímo směšní. Jedna nasraná hvězdička za Noaha je tak akorát. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hrdinové se vracejí, stejní jako dřív - akorát svět komiksových seriálů se v mezidobí posunul o kus dál. Mezi nevýraznými postavami se standardními, nebo až absurdně originálními schopnostmi (např. přenesení do počítačové hry) si těžko hledat oblíbence; hlavně ale zažehnání megalomanské hrozby celosvětového vyhynutí závisí opět na předurčeném osudu, proroctví a vyvolení, nikoliv na spontánních rozhodnutích. A to už mi připadá vyšlé z módy, i když nakonec se zamotaný příběh cestující časem rozvinul vcelku poutavě. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Do času, kým sa zistí, o čo ide, je to fakt že neskutočne pútavé. Potom to hrátky s časom síce miernie pozmenia, ale napriek tomu sa už žiadne prekvapenie nekoná. Keďže vieme, čo a kedy, tak už len čakáme, kto a ako. ()

Reklama

Reklama