Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 2
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Recenze (70)

mArtinko5MB 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane chcete vediet, co sa stalo. Na druhej strane na to nemate chut. Ano, hereoes su spat, bohuzial to uz nema ten smrnc ... Hodnotenie po dvoch castiach: 60% ()

MystiQue. 

všechny recenze uživatele

Po sedmi epizodách: Neměla jsem příliš vysoké očekávání, tažkže jsem docela spokojena. První serie už nejde trumfnout.- Ta měla takovou zvláštní atmosferu, kterou už asi nepujde znovu vytvořit.... Ale serial funguje příjemně alespoň jako připominka starých heroes. :) ()

nemer

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení. Nicméně tuto show zřejmě zachraňuje pouze Noah Bennett a časem snad původní postavy... (i stará známá melodie a vzpomínky na mládí :) Bohužel platí, že dobrý film/seriál, potřebuje dobrého záporáka. * A tady je nakonec všechno špatně, včetně původních hrdinů. Mnohé "staré" (ve skutečnosti mladé) hrdiny jsem měla ráda, např. Hira. Nový Hiro je rezignovaný člověk v posledním tažení. Stejně vyznívá i zbytek obnoveného seriálu. Jediná zajímavá a něco předvádějící postava je Noah Jacka Colemana. Zbytek je tristní a jako tristní vnímám i hlavní motto - neměnný, předem daný osud, do něhož se nesmí zasahovat, i kdybychom ty možnosti měli. Seriál na mě působí poněkud tmářsky, hloupě a odpudivě. Další případ, kdy je lepší nevstupovat do téže řeky, protože voda se už zakalila a otrávila. ()

Jas3 

všechny recenze uživatele

Příšerné. Tak špatný casting se hned tak nevidí. Příliš mnoho nesympatických postav. Většina představitelů nových figur hraje velmi špatně. - A kde jsou Hrdinové?! ()

Wintery 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce: tvůrci úspěšně ignorují všechny problémy původního seriálu a bohužel navazují na jeho vyčpělé pozdější série, navíc bez jakýchkoliv zajímavých postav. ()

Blejzr 

všechny recenze uživatele

Na comeback jednoho z nejlepsich serialu co jsem kdy videl jsem se tesil prevelice.. bohuzel nutno rict, ze zdaleka nenaplnil ocekavani... Heroes byl serial kterej tahly vicemene tri postavy - Hiro Nakamura, Peter Petrelli a Gabriel "Sylar" Grey... V pokracovani se ma senzacne objevit jedna - Hiro, nicmene objevi se poprve az nekdy v 7-8. epizode.. navic po tech dvou ho vicemene zabijou a jede se dal bez nej.. velike zklamani.. Tahle sezona postrada vudci postavu, nejakeho bosse, zaporaka, dobraka.. zapletka je celkove slaba.. A abych fandil smradovi co vypada na 15 let? Herec je to spatnej, nesympatickej a postava jak bys met.. V tomhle obrovske zklamani.. ale furt je to serial o "superhrdinech" o schopnostech po kterejch vsichni touzime a prvni dily me velmi bavily.. Bohuzel kvalita jde postupne dolu a mam obavu jak bude vypada finale serialu po zimni pauze.. pokud se serial docka dalsi serie jedine co ho muze zachranit je navrat Sylara nebo Petera a nebo rovnou obou! Serial je spis nekde okolo 3 hvezd, ale jakoz to skalni fanda musim dat stejne 4... ()

hlava81 

všechny recenze uživatele

Jedno velké zklamání. Omlazení hlavních hrdinů je spíše na škodu... ty děcka to prostě neumí hrát. Celé je to nemastné, neslané, prostě nijaké. Z nostalgie dokoukám i ten poslední díl, ale ten už nic nezachrání a je mě jedno, jestli budou další, protože ty už neuvidím. Hloupé, bez nápadu, žádný nový "wow" prvek. Fakt bída. Jedna hvězda za snahu a jedna za pár scén s Hirem. Víc si to nezaslouží. ()

Wolftalon 

všechny recenze uživatele

Za mě spokojenost. I když mi chyběly charaktery původní série (především Sylar), tak nově příchozí mi velice sedli. Zápletka je celkem slušná a tak hodnotím stejně jako původní sérii. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Seriál navazuje na osudy postav z původních Hrdinů natáčených od roku 2006. Bohužel si jako hlavní postavu vybírá Noaha Benneta, který je poměrně nezajímavý. Dějový oblouk byl zamýšlený dobře, ale postavy tam docházejí úplně nelogickými činy. Chovají se hloupě. Cestování časem se mělo raději odstranit, s tím jsou vždycky problémy.... proč je hrdina se schopností cestovat časem a prostorem pomalejší než žena v autě....?▐1. série (13 dílů) (2D titulky) ** ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

Celkem slušné pokračovaní prvního novodobého superhrdinského seriálu Hrdinové z roku 2008. Navíc to má jen 13 epizod, ukončení a zdar, takže u mě dobrý. ()

Jana548 

všechny recenze uživatele

Tohle mi přišlo rozhodně kvalitnější jak 3 - 4 série Heroes. V půlce série se to docela rozjelo. Nové postavy mě osobně nevadili a děj zpestřili. Zaujala mě dívka s Katanou a prostředí ve hře Evernow, kterou jsem si při sledování toužila zahrát taky. Super! ()

skeiron 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jakožto obrovského fanouška původního serialu, bylo oznamení toho "Znovuzrození" něco narosto užásneho, avšak jsem měl strach, aby to nebylo jen parazitování na populárním a podle mě kultovním serialu.... Mě obavy s prvními 2 díly opadly. Serial má skvěle naběhnutý příběh a zpracování se stejně skvělé jako puvodní Hrdinové a skvěle se na to kouká, návrat starých známích tváří a odkazy na puvodní serial jsou skvělé už pro ten pocit nostalgie, ale i tak to všechno zapadá a dává smysl. Za mě zatím 5* výborný začátek, na tohle jsem čekal opravdu dlouho! ()

Paulie2 

všechny recenze uživatele

Po prvním dvojdílu: Nudné a chaotické.Prozatím 2 *. Po 5. dílu: o stupeň vyšší kvalita, ale stále velmi naivní a do Heroes to má opravdu daleko. 3* ()

Michalesa 

všechny recenze uživatele

Heroes Reborn dokázalo skvěle navázat na oblíbený seriál a povedlo se mu to i přes všechny nejistoty, které většinou takové snahy doprovází. Příběh má spád a ačkoli nevyžaduje nějaký velký intelektuální zápal, dokáže člověka nadchnout ne tím, CO za látku zpracovává, ale JAK ji zpracovává. Místy sice pokulhává forma (konverzace občas působí nedůvěryhodně, vtipy nevtipně, některé grafické efekty působí jak z r. 2000), ale člověku to vyváží síla okamžiků, kde se zmíněné nedostatky obrací v přednosti. Příběh vraždícího párečku, Tommyho, Noah Bennet, zmínky o starých postavách, podobné hudební pozadí, scenérie... to vše je prostě prima. Mnoho seriálů, které se po určitém čase vrací na scénu, usiluje o vytvoření nového příběhu s novými lidmi a úplně novým konceptem. Heroes fungovali a proto se řídí heslem, že ne všechno nové je dobré. Chtějí zkrátka vyprávět příběh dál ve stejném komiksáckém stylu, jako jej vyprávěli před lety. Palec hore a těším se na další díly. (hodnoceno po šesté epizodě) ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Pokus o vzkriesenie dobrej ságy sa nevydaril. Ale dalo sa to aspoň pozerať a naznačili ako to mohlo pokračovať ďalej. Oproti pôvodnému seriálu je to menej napínavé, postavy menej sympatické, veľa klišé, horšie efekty, občas strašné dialógy. Pevne verím, že už sa nebudú snažiť ďalej a nechajú ságu ukončenú. Niektoré seriály je dobré nechať v archíve. Človek si ich rád neskôr vytiahne, opäť pozrie a zvyšok zostane na fantázii každého z nás. :-) ()

Albireo 

všechny recenze uživatele

Zatím spokojenost a naplněné očekávání. Po prvním dvoudílu 90%. Edit: ty první dva díly byly těžký bait a zbytek je nechutný výblitek. ()

Niika1 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa teším ako to bude pokračovať. Zatiaľ to vyzerá zaujímavo a dúfam, že sa to aj naďalej bude niesť v duchu predchádzajúcich Heroes (2006) a bude to minimálne tak dobré. Škoda, že nedali na začiatku aspoň nejaké minimálne zhrnutie predošlého seriálu, ale myslím, že keď na scénu nastúpia pôvodní hrdinovia, tak sa to všetko pekne objasní. Zatiaľ 4* uvidíme ďalej :) ()

Reklama

Reklama