Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V bájné zemi Arok žije Dar, pán šelem, který bojuje proti tyranovi Arklonovi. Na jeho straně jsou tygr Ruh, fretky Kodo a Podo a orel Sharak. Arklon má také mocného spojence, kterým je čarodějka Lyranna, jíž se povede otevřít bránu času, pomocí níž je možné vstoupit do našeho současného světa a získat mocnou zbraň - neutronový detonátor. Arklon chce tuto zbraň k ovládnutí světa. Ve chvíli, kdy je brána času otevřena, omylem jí projede Jackie, dcera senátora Trenta ve svém autě. Zajmou ji Arklonovi vojáci a Jackie pod hrozbou smrti slibuje Arklonovi, že mu detonátor obstará. Tomu musí Dar zabránit. (StevenW.)

(více)

Recenze (42)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $869,325Tržby Celosvetovo $-║ Už len zbytočný trapas. /20%/ ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že v tomto případě hovoří název za vše... A věřte, že přesně jak děsivě to zní, tak špatné to ve skutečnosti i je. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděl tenhle film, byl jsem nadšenej. Marc Singer pobíhal polonahý po velkoměstě, balil nějakou pani a ještě si povídal s fretkama (nebo co to bylo). Nikdy ten film nechci vidět znovu, abych v sobě mohl udžet ten pocit, jenž mi zprostředkovaly dětské oči. (ten film na mne musel hodně zapůsobit, když sem teď píšu takové kraviny) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo sem zízate? Ešte ste nevideli Tarzana?“ Ježiš, toto sme kedysi vážne pozerali na VHS? Ja určite, mohol som mať jedenásť, bol som fanúšik prvej časti a hrozne som sa tešil na druhú (trojka ma našťastie minula, seriál bohužiaľ nie). Tá sa, podobne ako napr. ďalší fenomén tých rokov (KROKODÍL DUNDEE 2), zo začiatku síce znova odohráva v „starom prostredí“, ale následne násilne presídlime do „inej dimenzie“ (= Los Angeles). Výsledkom je kuriózny mix PÁNA ŠELIEM, HIGHLANDERA, či HE-MANA. Po veľkomeste sa premáva polonahý svalnatý Dar, prenasleduje ho zlosyn z jeho sveta (Wings Hauser, Coleov otec) a všetci zažívajú „kopec srandy“ (barbari z doby kamennej nakupujú šaty, ha-ha-ha). Akcia mizerná a drevená, herecké výkony odmietam komentovať, triky tiež, zápletka o neutrónovom detonátore... no, to bude asi tiež bez komentára. Typický príklad bombovej nostalgickej snímky, ktorá sa v dospelosti NEDÁ POZERAŤ. Ale už vtedy to pre mňa bolo sklamanie: zmena prostredia rozhodne o niekoľko stupňov horšia (pobavilo ma len „kino“) a i zvieratká majú minimálny priestor, čo je podvod, film má zvieratá aj v názve a v deji skoro žiadne nie sú. ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby nic jiného, tak díky tomuhle vím, jak vypadá filmová abeceda. To vezmete scénář béčka, vrazíte ho do ruky Tabetovi a on z toho udělá céčko, díky kterému vás zachvátí takové déčko, že z toho máte druhý den v práci áčko. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na tomhle se snad žádný pozitiva najít nedají, to je už jenom nuda a ubohý dialogy se stupidním koncem. Velkoměsto tenhle druhý díl teda vůbec neoživil, spíš naopak, stala se z toho hrozná kravina na klerou se dá kouakt jenom když dávaj nějakou telenovelu a neni na co jinýho čumět. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Casto se s CSFD neshoduji ale v tomto pripade ano jak mohli zabit muj milovany film timhle odpadnim pokracovanim je mi zahadou nicmene v tomto pripade vam staci kdyz zkouknete trailer a snad budete mit dost rozumu a vyhnete se tomu ja tak bohuzel neucinil... ()

petero 

všechny recenze uživatele

No neviem. Videl som to asi pred 10 rokmi na satelite a dokonca si z toho pamätám aj nejaké tie úlomky. Dopozeral som to v pohode napriek tým reklamám čo by som už dnes nedokázal. Asi sa mi to aj páčilo, predchádzajúcu časť som doteraz nevidel, takže dávam také hodnotenie ako dávam. A áno. Červená Sonja sa mi páčila a veľmi. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Dar rozhodně není dar z nebes a Arok nemá nárok. Arklon je jen debilní klon lepších záporáků. A kdyby byly kvality filmu ještě horší (což by možná ještě šlo), tak Robertu Folkovi by to asi nevadilo, stejně by pro film složil velmi dobrou kompozici. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu zábavnější než jednička, i když to spojení dvou různých dob mi moc nesedlo a furt je to strašně hloupý. ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj tak tenhle snímek mě ve výčtu naší databáze nejhorších filmů velmi nemile překvapil. Já na něj totiž úspěšně zapoměl.....a teď tohle...je to zpátky. To se nedělá tohle. 0% ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Po kvalitní fantasy jedničce asi zásluhou režiséra Coscarreliho je tady naivně infantilní dvojka a kvalitativně inteligenční sešup o několik tříd dolů. Publikum, pro které je to určené je asi tak věk 10 a minus. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, to bolo tak hrozné, že aj Barbar Conan by pri pozeraní tohoto odpadu skutočne plakal sám za seba... ()

Reklama

Reklama