Reklama

Reklama

Skříň

(TV film)

Obsahy(1)

Bakalářská povídka vypráví úsměvný příběh jedné dívky a dvou chlapců, jejichž vzájemné vztahy ovlivní zásadním způsobem kus obyčejného nábytku. Matěj (P. Kříž) pomáhá Hance (L. Rybová) s opravami v bytě. Její přítel Jakub (J. Strach), který by s ní rád bydlel, jí koupí skříň jako záminku, aby se k ní mohl přistěhovat. A skříň se stane dárkem svatebním… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pod unylou režií se divák nudí a nudí...naštěstí jen 22 minut. 1) Jediné pěkné na snímku je sportovní tělo 37letého Pavla Kříže._____ 2) Chování postav odpovídá úrovni 70 bodů IQ._____ 3) Nicméně i v tomto paskvilu jsem zaznamenal užitečnou radu pro život: Když někoho načapám ve skříni, tak letí. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatně natočení slátanina o totální kravičce, která nevěděla moc co chce. Že skříň měla, neměla a nakonec zase měla nahoře poličku, mi vadilo nejméně. Tohle prostě byla televizní hrůza. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo brilantní. Jirka zahrál správného ňoumu, Rybová se mi kikdy nelíbila, ale tady je k sežrání. A Kříže taky zvlášť nemusím, ale když zahlásil "Ahoj, Ty mi to asi nebudeš věřit, ale já tady čekám na vlak...", tak mě totálně rozsekal. :-) povední bakaláři. :-) ()

Untentrauer

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně depresivní příběh. Je to, jako noční můra, jako kdyby jste věděli, že za 10 vteřin zemřete. A ztvárnění? To je druhořadé, protože z děje, nebo spíš z beznaděje a neschopnosti mrazí! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Bakalářská povídka o třech hercích mi krapet připomíná krátkou epizodku z ´Básníků´ a to snad jen vlivem účasti Pavla Kříže a jeho role. Chybí tomu už jen básničky. Televiznost povídky je ubíjející a zoufalá. Vytrácí se z toho veškerý humor a hlavní potenciál děje. Je někdo, kdo pochopil pointu? V hlavní roli skříň, žárlivost a ohromná nuda. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Skříň jako hlavní motiv této povídky? Proč ne, ovšem za předpkladu, že se do ní Pavel Kříž neschová poté, co ji Jiří Strach koupil a to je asi tak celá "akce" skříně. Natočeno měla rychle, snad tomu odpovídal i její honorář. Jinak na této povídce není nic zajímavého. Ano, souhlasím s tím, že Linda Rybová je krásná a k nakousnutí, jenže to její mládí a půvab tvrdí muziku, s příběhem to nesouvisí. Hlupost této povídky je pak fakt, že Jakub jde klidně na svatbu svého soka s bývalou přítelkyní, přestože předtím neskutečně žárlil. ()

Reklama

Reklama