Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešný a atraktívny reklamný manažér Alex (Daniele Liotti) túži konečne nájsť emocionálnu stabilitu vo svojom živote a rozhodne sa požiadať svoju priateľku o ruku. Keď táto odmietne jeho návrh, jeho život sa zmení, keď do jeho života vstúpi študentka Niki (Paloma Bloyd). Je tu však malý problém - je medzi nimi vekový rozdiel 20 rokov. (Arsenal83)

(více)

Recenze (9)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

no, je pravda, že hlavní představitel byl starší, než postava ve filmu. Ale myslím, že to by až tolik nevadilo, víc na závadu bylo, že té údajné sedmnáctileté holce bylo ve skutečnosti 26. A je to samozřejmě poznat, že herečce je o dost víc. Pro mě to tedy bylo dost rušivé. Jinak takové vztahy jsou, není to pochopitelně typické, ale nedá se říct, že by to nebylo možné. A může to i fungovat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vlezlá romantika a vlezlá dievčina. Už len tá predstava, že 17-ročná študentka sa vyslovene podsúva bohatému 37-ročnému manažérovi je taká na hrane. Keby tam bola prirodzenosť, ok, ale tu fakt ho tá dievčina akože uháňala, chodí za ním do práce, nech si s ním dá francuzáka. Komentovanie deja je tiež úplne mimo, vôbec to film nevyžadoval. A tie babské reči s kamarátkami na úrovni "wow, ty šukáš s dospelým!" plus ich krásne morálny lov na ženatých boháčov, to bolo mimoriadne otravné. Zvyšok je klasická romantika, ku ktorej vybrali hercov, aby nevyzerali až tak vekovo rozdielne, no aj tak si neviem predstaviť scenár, že otec rodiny schvaľuje dcére, čo nemá ani maturitu, priateľa, ktorý je v jeho veku. ()

Reklama

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Bolo by to krásne a uveriteľné, keby hlavný hrdina mal naozaj 37 rokov, ale Daniele Liotti hoci má šmrnc, vyzeral na 45. A keby tá vraj vyspelá študentka nebola tak trápne dotieravá a detská. Navyše bola otrasne dabovaná. Vekový rozdiel by už v dnešnej dobe nemal nikomu prekážať. Skôr by som však uvítala 20 /40, než 17/37. Film na jedno pozretie a 2,5 *. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Paloma Bloyd trochu kopírující Gal Gadot je sice půvabná, a kdo by se do nezbláznil, ale to film tak trochu neutáhne. V polovině jsem se přistihl, že zívám. Španělské scenérie, bohatý ředitel šaramantního typu, školačky k nakousnutí a máme tu Ráj... Inu nečekal jsem nastavování zrcadla v romantickém lehce na obláčku plujícím filmu, ale vyjma pár krizových záběrů, to bylo až přeslazené. Navíc to průvodní povídání byly takové doslova pitomé kecy... A ty tzv. "radící kamarádi", to je otřepané a vždy je to parta k ničemu nepřejících a závistivých chudáků... pak to ale nejsou kamarádi. Finálový maják byl úchvatný a tak těch 45% vsadím, ale... ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Pro mě tento film nemá chybu. Už dlouho jsem se tak nepobavila, nezasnila, ale to není zdaleka všechno. Má to spád, napětí, vtip, a je to moudré, a kdo tomu nevěří, má asi v životě dost chudá, prázdná místa. Takto si představuju, že by to mělo chodit i v reálu, hlavně bez předsudků. Navíc slovní doprovod (občasné komentování děje), které mě zprvu rušilo, jsem nakonec docela uvítala, mělo tu svou funkci. Prostě super film. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama