Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka, kterou manžel opustí kvůli mladší ženě, je najednou bez peněz. Přihlásí se proto jako dobrovolnice na testování nových léků a výsledky ji tak trochu zaskočí. (Netflix)

Recenze (10)

silentname 

všechny recenze uživatele

Takže prvýkrát môžem dať prvé hodnotenie a prvý komentár. A som rád, že bude pozitívny. Medicinen (Lieky) je film, ktorý je iný, má výborné postavy, fantastickú komédiu a rovnako aj vynikajúcu hudbu. Okrem toho si sem vybrali aj vynikajúcich hercov. Objavil som to vďaka tomu, že som fanúšikom Cecilie Forss, no nie je jediným dôvodom, prečo sa na ten film bola radosť pozerať. Helena Bergström hrá 45 ročnú novinárku Johannu, ktorá je v celom tíme neustále málo sebavedomá, nestojí si za svojím a nedokáže sa presadiť. A po tom, ako jej šéfka zatrhne služobnú cestu s dovolenkou na Menorku (nie Mallorku), tak sa rozhodne nejakým spôsobom k peniazom, aby deťom svoj sľub splnila. A dostane sa medzi subjekty na testovanie nového lieku proti stresu. A od toho momentu sa udejú samé bláznivé, vtipné a súčasne aj fantastické momenty, ktoré tento film robia. Rád som ten film videl a určite sa k nemu niekedy aj vrátim. Stojí za pozornosť. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to vůbec nebavilo, nakonec jsou z toho ale lepší tři hvězdy a svrbí mě ruka, abych ještě jednu nepřidal. Má to zvláštní půvab. Není to bůhvíjak vtipný, hlavní hrdinka není vzhledově žádná hvězda, ani ji neobdařili pelem neodolatelnosti, přesto to ale má něco do sebe. Příjemně to odsejpalo a říkám si, že kdyby na mě měly ve finále takhle působit český romantický komedie, tak bych se vůbec, ale vůbec nezlobil. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Takový ženský švédský příběh o nesebevědomé rozvedené ženě a kterak k sebevědomí přišla. Chvílemi jsem se nudila, ale celkově je to takový průměr. Za mě 70% ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Až jsem překvapena , že je to švédský film. Tolik mobingu, bossingu  a manipulací se hned tak nevidí. Vtipné, sympatický casting a poučení jak z toho se objeví v závěru. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Komediodrama čili příhody jedné rozvedené ženy s dvěma dětmi. Umluvené, nic zvláštního, ale trochu půvabu to má.(50%) ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, je to neotřelé... a je to asi spíš román pro ženy (muže to moc nebavilo). Tak trochu švédská, o pár let starší, Bridgitte Jones. Jen ten románek s culíkatým jsem jim tedy nevěřila, ale budiž. :-) Příjemná oddychovka. ()

hn253 

všechny recenze uživatele

Po váhavém začátku mě film mile překvapil, ovšem hodí se spíš pro ženy nad 40. Poctivých 70 procent. ()

Reklama

Reklama