Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

URBAN 

všechny recenze uživatele

A jo, líbilo se mi to, ikdyž na poměry pixaru trochu průměrné, jednoduché a slabý odvar toho co následovalo ( V hlavě ). ( 9.8.15/Kino Frýdlant nad Ostravicí/Sčítání lidu:45 ) ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Když jsem tuhle věc viděla na obrázku , tak jsem si říkala , to vypadá moc hezky a určitě to bude neskutečně vtipné a pak ....několik minut utrpení , poslouchat ten zpěv a ještě z dabingem , to bylo opravdu tak maximálně na špunty v uších a nemohla jsem se dočkat konce . Po grafické stránce to bylo udělané docela hezky , ale když spíval pan sopka na rtech mu byli vidět čtverečky z jedním zavřeným a druhým vypíchnutým okem se slituju a nechám aspoň jednu hvězdu za snahu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Já stále sním - ten sen o nás dvou" :) Skoro mi až přijde, že to česky. slovensky i anglicky nazpíval jeden člověk. Děsně chytlavé a po několikátém shlédnutí, kdy už mě netrápí tragická rovina příběhu, to bylo i roztomilé. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl příběh o osamoceném vulkánu jen animákem podle zajatého mustru, tak by mě asi vůbec nezajímal, ale protože se na něj šlo byť jen trochu jinak za pomoci zpívané básně, jež mi k vlastnímu údivu dost sedla, tak jsem ve finále dost spokojený. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Zatímco Inside Out jsem si náramně užil a nemohl se nabažit, jak zdatně Pixar využil celkem jednoduchého konceptu, a udělal z něj až nečekaně překrásnej snímek, tady se jinak zdatnej koncept smrsknul na velmi nenápadnej kraťas tak ohranej, že kdybych si tu v něm prominentní písničku pustil třeba stokrát, nebude stejně ohraná. Ta mimochodem zaslouží zvláštní pozornost už jen tím, jak strašně mdlá je na to, aby tvořila jeden z nosníků celýho kraťičkýho příběhu. Jediná zapamatování hodná věc na celym songu je ten bolestivej pun, okolo kterýho se mimochodem zdá, že celej snímeček vznik. Ten koncept mi ale nepřišel od základu špatnej, jen úděsně zrpacovanej. Jedinej důvod, proč nedávám méně, než tři, je výtvarná režie, celková estetika (jak mě ten najížděcí záběr namlsal) a ty famózní záběry vulkanickejch erupcí, kterejch se ale stejně dočkáme asi jen dvou. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nápad mi byl sympatický, zamilovaná zviřátka super, ale na můj vkus byl konec dlouho dopředu jasný, grafické zpracování žádný šlágr, muzikálové pojetí nebyl šťastný nápad a ústřední píseň byla děsná sladká odrhovačka.. Od Pixarů bych čekala více :-( ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatný, ale oproti jiným před filmečkům a to ať už od Disneyho, Pixaru nebo Dreamworks, je to slabší. Animace super, ale ten zpěv to zabíjí. Kdyby se tam nemluvilo, tak by to fungovalo skvělé jako např: Papíry nebo Feast. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Sladký, vysoko posazeným zpěvem s ukulele skoro přeslazený, milý příběh, promítaný v kině před pixarovským trhákem V hlavě: 60% (369 hodnotících, 59%). ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Za prvé, je to dlouhé. I kdyby to bylo o polovinu kratší, tak by to pořád bylo moc dlouhé. A že je to dlouhé mi vadí proto, že za druhe, je to nudné! Žádný vtip, žádný děj, žádná invence. Je to statické, snaha o lyričnost a romanci je vysloveně směšná, jakože zamilovaná sopka? Prosím? Viděno jako předfilm V hlavě a k nepřečkání... ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Jak už se zde zmiňuje, na to, že je tenhle kraťas od Pixaru je to dost zklamání. Jediné co stojí za řeč je animace, která byla krásná, leč tím se celý kraťas neudělá. Zpěv, příběh a hlavně zábava nikde. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Romantický a pohodový kraťas oplývající chytlavou hudbou a ještě chytlavější pozitivitou, která je nebezpečně nakažlivá. Samotný námět by fungoval asi o něco lépe v ještě o trošku kratším formátu, neboť po chvíli už nemá příliš co nabídnout, ale díky špičkovému audiovizuálnímu zpracování lze tento nedostatek přehlédnout a užívat si tuto poetickou jízdu, která dokáže obohatit mezilidské vztahy a znám páry, které si potvrzují lásku pomocí titulní písničky tohoto kraťasu, což jen dokazuje jeho povedenost. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších kraťasů od Pixaru, ale pořád na docela dobré úrovni. Píseň byla příjemná a samozřejmě nechybí happy end. :-) K naladění se na celovečerák v kině určitě fajn. (kino Cinema City, orig.) ()

charlie_ando 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších pixarovských kraťasů. Originální a zajímavý námět ocení obzvlášť nadšenci do geologie, ale mě dost otravovalo to zpívání. ()

dj-chrosto 

všechny recenze uživatele

Zobralo sa par animatorov, dali si lajnu niecoho nelegalneho a spravili tento kratas... 1* za animaciu, inak nemam za co... vyjadrene jednym slovom ... NOPE ! ()

Reklama

Reklama