Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Tma. Disney zámek. Pixar nápis. Skákající lampička. Jupí, už to začíná! Ostrov? Sopka? "V hlavě" měla být nějaká zpívající sopka? No, dost netradiční úvod animáku. Ale co, za chvilku se tam přece musí ukázat ty malinkaté postavičky...ale tohle je fakt nějaké divné...že by to byl kraťas? A ono buch ho. No, pěkně nás zmátli, až jsme se začali dívat na vstupenku, jestli sedíme ve správném sále :-). Ale celkem jako slabota na poměry kraťasů od Pixaru. Byla jsem ráda, že tak "V hlavě" nezačíná. 40% ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Už ten fádny príbeh dvoch zaľúbených sopiek za veľa nestojí (kde sa vytratila nejaká tá pixarovská nápaditosť?), ale najviac mi kazí zážitok z filmu tá otravná odrhovačka, ktorá neprestane hrať ani na chvíľu. Jeden z najslabších krátkych filmov od Pixaru. Vyšlo ako bonus na DVD V hlave (2015). ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele

Další z řady jedinečných a skvostných pixarovských krátkých snímků. Tentokráte sází na romantickou linku jednoho sopečného ostrova, který si neustále brouká zamilovanou písničku a touží po blízkém protějšku. Je pravda, že stále opakující se melodie, po chvilce začne už trochu vadit, na druhou stranu, když už se tam objeví jeho vyvolená, dojde sice k očekávanému konci, ovšem tak roztomilému a úsměvnému, že člověk zapomene na jednoduchost celého kraťasu. ()

Antarius 

všechny recenze uživatele

V neděli jsem si udělal výlet s přítelkyní do kina. Rozhodli jsme se zhlédnout film V hlavě, a to v retro kině v Zábřehu na Moravě. Po zakoupení lístků jsem se zeptal uvaděčky, cože to znamená minifilm Láva? Dostalo se mi odpovědi, že se jedná o krátkometrážní film, který je jakýmsi předúvodem a zároveň upoutávkou. Inu, proč ne. Když to začalo, vypadalo to, že to bude mít cosi společného s tropickými ostrovy a dvojicemi zvířat. Jakmile začalo hrát ukulele, hned se mi to líbilo. Ukulele je totiž hrozně roztomilý nástroj. A i když jsme se s přítelkyní prvnímu dojmu z vulkánu smáli, celý roztomilý, romantický příběh spojen s krásnou písní, nakonci jsem utěšoval dívčí pláč. Závěr? Stopadesát bodů z pěti. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Když jsem tuhle věc viděla na obrázku , tak jsem si říkala , to vypadá moc hezky a určitě to bude neskutečně vtipné a pak ....několik minut utrpení , poslouchat ten zpěv a ještě z dabingem , to bylo opravdu tak maximálně na špunty v uších a nemohla jsem se dočkat konce . Po grafické stránce to bylo udělané docela hezky , ale když spíval pan sopka na rtech mu byli vidět čtverečky z jedním zavřeným a druhým vypíchnutým okem se slituju a nechám aspoň jednu hvězdu za snahu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama