Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (15)

Alexandre 

všechny recenze uživatele

"Protože na počátku tu byla smrt." Naprosto skvělý a originální námět, ale zpracování je z mého pohledu už o dost horší. V první řadě by to chtělo trochu sympatičtější obsazení. Poté, co nedokážu mysterióznímu seriálu prominout, je absence alespoň malé dávky napětí. No a s atmosférou je to hodně rozmanité. V některých dílech dostačující, jinde, aby ji člověk pohledal. A když už, tak alespoň hudba by to mohla zachraňovat, ale ani ta zde nějak nefunguje. První díl mě velmi nadchnul a už jsem se těšil na další díly a vývoj děje, ale od 2. části to bylo horší a horší. Potom bych vyzdvihnul 5. díl, no a nezachránil to ani závěr, který mě nechal naprosto chladným... Přemýšlel jsem i o 2 hvězdách, ale za ten námět pod 3 jít nemůžu. :-) ()

pepca72 

všechny recenze uživatele

Viděn pilot, námět vypadá zajímavě. Zpracování zatím tak napůl, chybí mi tam více dramatičnosti a mystery. Hlavní zabiják, tak to byl přešlap. Vizáží i tím, jak roli hraje, fakt mu to nežeru. Zatím nijak nerozkrytý příběh, dáva tušit něco ve stylu reinkarnace, znovuzrození, určité skupiny lidí. Zatím nevíme jak a proč. Seriály BBC jsou více než dobré, takže jistě budu sledovat dále. Pak upravím hodnocení. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

V poslední době je v kurzu brát do hlavních rolí amerických seriálů Brity a donutit je používat americký přízvuk – až mě z toho trhají uši. No a Jon Simm zatím odvádí dosti otřesnou práci s imitováním amíků:-D Naštěstí to je jeho jediný zápor, protože herecky to vyvažuje více než slušně. Intruders pocházejí od tvůrců Akta X, takže je jasné, že nepůjde jen tak o obyčejný příběh – sice chvíli trvá (tak dva tři díly), než se divák plně zorientuje a pochopí, oč kráčí, ale jakmile se věci dají do pohybu, začne to být velmi dobré. Zvláště ta cca desítiletá holčička odvádí věru znepokojující herecký výkon – zapomeňte na gore scény, opravdu „děsivé“ je to, když tak roztomilé dítě vidíte říkat fakt ošklivé věci... Každopádně jde o velmi zajímavý počin, kterému určitě napomáhá menší počet dílů a jsem zvědavá na druhou sérii – do té doby si třeba Simm vezme soukromé hodiny americké výslovnosti od Jamese Fraina. ()

Jana.Nechvat 

všechny recenze uživatele

Tohle obvykle nedělám, nepíšu komentáře, protože zastávám názor, že pokud člověk chce o něčem něco vědět, má tomu dát šanci a zkusit se na to podívat sám, než to odsoudí na základě nějakého komentáře napsaného po zhlédnutí pilotu. Intrudens má špatný pilot, ano, pomalý a hrozně zamotaný začátek, ale pokud vydržíte, je to více než slušný seriál. Dejte mu šanci. Napíšu Vám pár důvodů......Josh Simm (ano Master z Doctor Who), Milie Bobby Brown (ano Eleven ze Stranger things) - v době, kdy ještě většina světa vůbec nevěděla, hrála jednu z hlavních rolí v tomhle seriálu, sám Stephen King (ano, ten Stephen King) o ní napsal na svém twitteru, že je neuvěřitelná...... jo pro představu ......Spoiler alert: devítiletá holka hraje dospělého sériového vraha a vy jí věříte každé slovo. Myslím, že pro ty, kteří rozumí tomu, co jsem tady teď napsala, dají seriálu šanci.....a myslím, že nakonec, pokud vydrží, nebudou litovat. Jen škoda, že je tu a po celém světě tolik lidí, kteří mu šanci nedali a tak se další řady asi nikdy nedočkáme. Zodpovědnost je na vaší straně. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Béčko, čo moc intelektu nepobralo, viditeľne televízne, mystery detektívka. Aj tie dve štvorhviezdy, ktoré som dal myslím na piatu a siedmu epizódu, treba brať s rezervou. V skutočnosti to je celé tak na 50 zo 100 a napríklad záverečná časť je vyslovene blbá. Ale je to zábava. Nebudem skrývať, že som to pozeral len preto, že ide o prvú dôležitú (takmer hlavnú) rolu Millie Bobby Brown (tu iba Millie Brown), a tá už je tu klasická ona; veľké hnedé oči a nespočet ksichtov. Keby to ale hralo snaď akékoľvek iné dievčatko a prenášalo repliky typu “nice tits,” bola by to rovnaká prdel. A to je len jedna hláška popri množstve obvinení zo znásilnenia, sexuálnych a pedofilných narážok, a vrážd, v neposlednom rade. Vražedkyňa Millie! A na záver (v asi najblbšej scéne celého seriálu) zas tie jej veľké uši. :D Pre fanúšikov povinnosť. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama