Reklama

Reklama

The Angry Joe Show

(pořad)
USA, 2009

Režie:

Joe Vargas

Scénář:

Joe Vargas

Účinkují:

Joe Vargas

Recenze (5)

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Ono, kvalitní recenzi her, aby jeden pohledal. Tak tu máme Joea, který hry hraje, zná je a celou dobu ví, o čem mluví. Upřímnost je z něj cítit na míle daleko, navíc to zábavný podání mi sakra sedí. Je hold poznat, že hry miluje a že si umí dělat prču sám ze sebe. Takovej AVGN s novějšími hrami a méně ehm exkrementy. ()

Mraxis 

všechny recenze uživatele

Respektuji videohry stejně jako respektuji filmy. Často nádherná interaktivní vizualizace příběhu, jindy hádanka, kterou si poškádlíte mozkové buňky, nebo tréning pozornosti a reflexů. Mám je rád a jsou pro mě i formou relaxace. Myslím, že v tom rozhodně nejsem sám. Ovšem herní průmysl je dravý a neúprosný gigant. Věc, které je v něm kritický nedostatek je upřímnost. Najít nezaujatou a kvalitní recenzi na hru je jako hledat jehlu v kupce sena. Můžete nesouhlasit s názory Angry Joea, ale rozhodně se mu nedá upřít to, že je upřímný, hry hodnotí nezaujatě a od srdce. To já velice respektuji a chválím. Je pravda, že ne vždycky se s ním na všem shodnu, ale velice často máme podobné názory. Nebo minimálně dokáže zhodnotit hru s odstupem a žádnému projektu nenadržuje. Jeho show je dělaná zábavnou formou ve které je vidět, že Joe se nesnaží chovat jako ultra vážný kritik, nemá strach si ze sebe udělat srandu a necpe vám své názory jako jedinou pravdu. Joe Vargas je zapáleným fanouškem, který dokáže upozornit na nedostatky i pochválit (když je za co). Dokáže vyzvednou dobré ve hře která toho jinak nemá moc co nabídnout, i poukázat na špatné ve hře, která je téměř dokonalá. Bojuje za kvalitnější zážitky z hraní a já jsem velice rád, že dosáhl celosvětově dostatečného věhlasu, aby jeho hlas dokázal změnit přístup společností ke svým produktům. Jen tak dál. 90% ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Takovýhle mají být recenze her, a ne jenom nějaký blbý náhled a chválení. Joe je borec, recenze jsou vtipný a zábavný jako u většiny kritiků z CHANNEL AWESOME. Né vždycky s ním musím souhlasit, ale jeho recenze jsou tak dobrý že na tom nesejde. ()

Haj Ou El 

všechny recenze uživatele

Angry Joe Show je... pokus luzra si hrat na "ja jsem nekdo kdo umi hodnotit hry a nekdo si me musi prece vsimnout a buu buu srk srk prachy prachy". Asa ho vystihl asi nejlip ze vsech... Z Channel Awesome jednoznacne clen "B-squadu"... ()

Ankroth 

všechny recenze uživatele

Nezkorumpovaný a nebojácný Angry Joe na křižácké výpravě proti hernímu korporátu bojující za naše světlé zítřky. Původně pracoval jako technik v Dellu, láska k hrám nakonec převážila. Jeho recenze her a také filmů jsou obsáhlé, věcné a hlavně upřímné, povedené jsou zejména ty herní kvůli jejich grafice a zábavné formě. Pro mě osobně jde o nejlepší kanál na Youtube, všem vřele doporučuji! ()

Reklama

Reklama