Reklama

Reklama

Scooby Doo a děsivý strašák

  • USA Scooby-Doo! Spooky Scarecrow (více)

VOD (1)

Scooby-Doo se svou partou tentokrát zavítá do poklidného farmářského městečka, kde se všichni chystají na oslavu Halloweena. Nic samozřejmě není tak klidné, jak se zdá. Obzvlášť když město děsí strašák z pole, kterého přivedlo k životu prokletí staré čarodějnice. Teď bude záležet na Scoobym a jeho kamarádech, aby se život v městečku vrátil do starých klidných kolejí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento halloweensky špeciál bol super a pobavil som sa na ňom. Až je škoda, že sa jednalo len o krátkometrážny snímok, nakoľko dejovo sa to dalo ešte ako tak rozvinúť. Záporák bol tentoraz vskutku štýlový a aj napriek tomu, že Shaggy so Scoobym nemali až toľko priestoru, to malo skvelú atmosféru a na dušičky je to ako stvorené. 75 % ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak isto ako Haunted Holidays tak aj Spooky Scarecrow patrí k veľmi dobrým kraťasom z kolekcie 13 Spooky Tales. Záporák vyzeral znova božsky. Tá pretiahnutá tvár bola naozaj hnusná (v dobrom zmysle). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Tři postavy z Cobb Corners mají jména související s kukuřicí – Maizy (kukuřice), starosta Husk (slupka) a šerif Kern (jádro). (LUKICKK)

Reklama

Reklama