Reklama

Reklama

Robbie Williams feat. Nicole Kidman - Somethin' Stupid

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2001, 3:20 min

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skladba Somethin´Stupid mě celkem bavila již v podání dua Carson and Gaile, pak ji ještě o něco pozvedli táta Sinatra se svou sexy dcerunkou, ale přiblble stupidní úsměv na tváři mi vykouzlili až Robbie Williams s Nicole Kidman, jejichž uvolněnost skvěle koresponduje s náladou této pohodové jednohubky. V jednoduchosti je zkrátka síla a tomu rozumí i reprezentační družstvo křečků, které mi svým sprintem v běhacím kruhu vytváří dostatek elektřiny pro sledování podobných klipů. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z velkého množství nejrůznějších cover verzí ta s Robbie Williamsem a Nicole Kidman výrazně vyčnívá a jednoznačně převyšuje známou verzi s rodinkou Sinatrových. A pokud už hodnotím a komentuji hudební videoklip, pak proto, že má nejen hudební, ale i filmovou hodnotu. Nicole Kidman v sobě nezapře skvělou herečku a Robbie Williams velkého šoumena s nemalým hereckým potenciálem. Spolu si střihli zamilovaný páreček, na který je radost pohledět. Chemie mezi nimi prostě skvěle funguje. Navíc klip se dá považovat i za parodii na 50. léta a jejich sen o domácím štěstí. Celkový dojem: 90 %. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto by kedy myslel, že sa dočkáme takéhoto duetu. Klip je príjemným vianočným klipom, ktorý tento hudobný duet skvelo doplňuje. ()

Reklama

Reklama