Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred dvadsiatimi rokmi opustil Mitch Raymond (Doug Allen) svoj gang The Guvnors, ktorý vládol uliciam juhovýchodného Londýna, a nechal tak svoju násilnickú minulosť za sebou. Avšak teraz chce jeho miesto prebrať a získať tak rešpekt mladý delikvent Adam Shanko (Harley Sylvester). Ten jedného dňa vpadne do miestnej krčmy, v ktorom sa "Guvernéri" zvykli stretávať, a vyprovokuje konflikt, ktorého následky vyústia do stretu dvoch gangsterských generácií v krvavej miestnej vojne. Mitch sa tak kvôli chybe spred dvadsiatich rokoch opäť ocitá tam, kde začínal... (sochoking)

(více)

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi to... Film má budovanú dobrú atmosféru a násile nebolo príliš prehnané. Niektoré kecy boli dokonca vtipné ( pub, ako biedne zariadený úrad práce...), avšak tie vidlácke kérky namaľované snád' linkou na oči, ktorú používala ešte moja mama v osemdesiatomdruhom si mohli odpustiť, ako i fuckt, že po tehlách a tyčiach nikde ani známka po krvi... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, místy je to natolik drsné, že to s vámi musí alespoň trochu hnout. Je tu jeden skutečný buldok, který je tak hnusnou ukázkou člověka, že vás to musí zaujmout. Ještě ale jeden podobný film a hodně si rozmyslím, jestli někdy navštívím Londýn, protože alespoň podle filmů se tam podobných hrůz děje opravdu hodně. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

No tvrdí to chlapíci, vítěz je ten, kdo má větší ramena a je větší svině (viz finále). Nejvíce se mi líbil úplný konec - střetnutí těch malých kluků, moc by mě zajímalo, co by se dělo dál. Filmy z těchto londýnských ghett jsou pro našince takové o ničem, těžko to nějak rozumně hodnotit. Drsné to moc není, jen plné keců a na konci snad nějaké poselství? Špatná výchova, smradi! Neutrální 3*. ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Tak nezáživné že mě ani nezajímalo jak to vlastně dopadne... jinak kamera se násilí dosti vyhýbá, většinu času se jen mluví a film nenabízí žádnou invenci. Pro mně ztráta času ()

Reklama

Reklama