Reklama

Reklama

Bing feng xia shi kong xing zhe

  • Hongkong 冰封俠 時空行者 (více)

Recenze (6)

Rominator 

všechny recenze uživatele

He Ying (Donnie Yen) se musí vrátit do své doby, aby zachránil rodnou vesnici... K divákovi se dostává pokračování s velmi jednoduchým příběhem a otevřeným koncem. Film nabídne velmi málo akčních scén s nezajímavou choreografií. Ip Man 4 to snad jistí, protože tohle byla opravdu slabota. HODNOCENÍ 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Highlanderovský koncept, sa tu dostáva na svoj ( pomyslený ) vrchol. Ale akcia, na svoje minimálne pôsobenie. Ak sledujete ázijskú akčnú fantasy, rozhodne čakáte ( a aj tí intelektuálne založení diváci ) niečo, čo vás posadí do kresla. Aspoň jedna jediná scénka, jedna jediná...naozaj jedna jediná. A predsa nie. ICEMAN 2 je podobne zamrznutý, ako názov napovedá. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti proudu :) Jednička se mi líbila a tohle taky, je to ve stejném duchu a navazuje to tam, kde jednička skončila. Dozvídáme se další podrobnosti o Che Jingovi a jeho čtyřech přátelích, nejen něco málo z jejich mládí, ale i o jejich životě v minulosti, dalších krocích v současném Hongkongu a odkrývají se skutečnosti, které předurčily jejich výlet do budoucnosti. Na Asii je to relativně krátký, takže tam není žádná vycpávka a děj odsýpá. Donnie fajn jako vždy, akce pěkná. Nemůžu si pomoct, ale bavila jsem se, občas mi prostě takovýhle nenáročný filmy sednou. Přeloženo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ako veľmi to zabolí, keď musí človek borcovi ako je Donnie Yen dávať dve hviezdy a aj to len z milosti? Mám rád čínske fantasy, ale Iceman dvojfilm bol katastrofa s infantilným humorom, slabým CGI a príbehom o hovne. ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Bohužel stejné zklamání jako první díl. Yen působí, že na dvojici filmů kývl jen pro peníze, bez většího zájmu o kvalitu. Ono to celé působí trochu televizně a hlavně bez špetky jiskry. Botky tu defakto nejsou a jen se chodí a mluví, ale ani to není přesvědčivé. ()

Reklama

Reklama