Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ha Ni (Bo-ah Jo) se narodila jako mořská víla. Aby získala muže, kterého miluje, rozhodne se stát se člověkem. Jakmile se stane člověkem, nastěhuje se do domu Ingyeo - domu, kde bydlí mnoho nájemníků, kteří se připravují na svou první práci. Má 100 dní na to donutit muže jejích snů, aby se do ní zamiloval - uspěje? (LittleVeja)

Recenze (6)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Někdy jsem se smíchy za bruch popadala, někdy jsem to bezmyšlenkovitě projížděla. Je to ale fajná oddychovka. Ten konec... no, hrozně uspěchaný a v podstatě neuspokojivý (LOL). ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Jsem zatím u šestého dílu. A už jsem do toho zamilovaná. Jsem ráda za menší množství dílů. Uvidíme jak se to ještě vyvine. Ale už teď jsem ochotná dát 4*..... S koncem jako s tím úplným koncem nebudu nikdy spokojená, pokud neudělají season 2. Myslím, že na to bude dost lidí čekat. Jen doufám, že se toho u JK dočkáme.... takže je to teď na 3* pokud neudělají pokračování.! ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Osobně se mi Mermaid celkem líbila. Úplně mi není jasné, proč Korejci v poslední době dělají "remaky" kdečeho, ale jejich pojetí je většinou tak neotřelé, že by člověka nějaká inspirace někde jinde skoro nenapadla:) Mrzí mě, že došlo na tak brutální zkrácení, což je na tom konci opravdu hodně znát a možná, že jinak bych dala o hvězdičku víc. Není to nijak zvlášť inteligentní příběh, ale ten humor mi sedl (obzvlášť mě pobavila parodie na G-Dragona a jeho 'Croocked') a jako oddychovka se to hodí. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Tak a je to, máme dokoukáno. Největší škoda tolika málo dílů! Ale no ták, konečně něco originálního, neuvěřitelně zábavného (že se na to díval i můj přítel!), zároveň roztomilého a místy smutného a oni to zkrátí na pouhých deset dílů. Bo-ah Jo nemohla být roztomilejší. Její hladové scény neměly chybu, docela se těším na její další výkony. Joo-wan On taktéž v hledáčku. ()

Reklama

Reklama