Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po jedné bouřlivé oslavě požádal Christen (Pascal Demolon) Arianu (Géraldine Nakache) o ruku. Ona je houslistka, on světoznámý dirigent. Už nějakou dobu spolu chodí. Spojuje je láska k vážné hudbě, je jim spolu dobře, a proto si muž nedokáže představit, co by mohlo stát jejich manželství v cestě? Bohužel to, že Ariane už je vdaná za jiného. Nicméně ta v tom nevidí žádný problém – prostě se rozvede. Stačí jen svého ex o tomto nezbytném kroku informovat a přesvědčit k cestě do Paříže. On totiž je v oné rozluce od stolu a od lože malý háček. Ariane se sice vdávala z lásky, zato ale za Sicilana žijícího v Římě. A v Itálii trvá rozvod na rozdíl od Francie tři roky, a tak dlouho mladá hudebnice čekat nehodlá. Ex Nino (Kim Rossi Stuart) na její plán kývl teprve poté, co mu slíbila, že těch osm dní, které ve městě na Seině stráví během rozvodových formalit, bude Ariane předstírat, že jsou na líbánkách, jež po jejich svatbě kvůli jejím pracovním povinnostem v orchestru neměli. Dalo by se také říci, o které ho okradla... (chamonix)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (2)

julie_mie 

všechny recenze uživatele

Pobavil v mrazivém sobotním večeru. Jen se nemůžu zbavit dojmu, že Géraldine Nakache padá do "casier", kam se jí úplně nechce a má na víc. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Najväčší problém tohto nenáročného filmu je to, že to má až príliš jednoduchý scenár. Príbeh ničím neprekvapí a z pohľadu hereckých výkonov je to suchá záležitosť. Spíš otravujúce ako zábavné scény. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama