Reklama

Reklama

Pan kritik

(seriál)
  • Česko Recenze života (více)
USA, 2014, 9x22 min

Režie:

Jeffrey Blitz

Hrají:

Andy Daly, Jessica St. Clair, Megan Stevenson, Tara Karsian, Jennifer Lafleur, Fred Willard, Nicholas D'Agosto, Jason Mantzoukas, Rich Fulcher (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Na rozdíl od běžných kritiků, kteří píší recenze na nudné věci, jako jsou filmy, jídlo nebo umělecká díla, recenzuje Forrest McNeil ty nejintenzivnější prožitky... tak, že je sám prožívá. Hodnotí všechno, co si jeho diváci přejí. (Viacom)

Recenze (15)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Forrest MacNeil recenzuje život jaký je; zajímá vás jaké to je být rasistou, feťákem, účastníkem orgií, registrovaným uživatelem ČSFD, Batmanem či snad nedejbože Irem? Forrest to za vás podstoupí, zrecenzuje a dá vám tak vodítko, zda vám to stojí za to... V hávu formátu jaké mají skutečné relace podobného zaměření se tu tepou americké hodnoty horem spodem. Ostatně co čekat od pořadu ze stáje Comedy Central, kteří si z politické korektnosti dělají dobrý den již tak nějak programově, že? Každá z epizod se sestává ze dvou až tří "recenzí" a je tedy celkem jasné, že ne všechny si drží shodnou úroveň kvality; ostatně obrátky (dá-li se o něčem takovém s tímto formátem mluvit) to nabírá až od třetí epizody. Naštěstí v každém díle je vždy alespoň (více než) jeden segment, který ždíme zvolený koncept, jak jen to jde. A v tom je ostatně hlavní rozdíl oproti australské předloze, která má sice nápady, ale nejde až na dřeň (i když viděl jsem pouze dva díly čili je možné, že se časem vylepší). Problém však bude u mnohých v Andrew Dalym, na kterém to celé stojí a padá. On má totiž natolik specifický projev, že vás bude buďto svou živelností k vzteku iritovat či naopak neskonale bavit. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama