Reklama

Reklama

Válka proti všem

  • Česko Proti všem (festivalový název) (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dva zkorumpovaní policajti se vydají vydírat a obvinit každého zločince, který jim zkříží cestu. Události však zkomplikuje příchod někoho, kdo se zdá být ještě nebezpečnější než oni. (AXN)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (48)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Rozhodne táto buddy komédia má svoje momenty. Má ale aj scény, ktoré vzbudzujú očakávania vtipného vypointovania, ale vyšumia do prázdna. Dramaturgia taktiež nepatrí ku kladom filmu, niekedy sa McDonaghovi film trochu rozpadáva pod rukami. Žáner, ktorý všetci dobre poznáme a vo Vojne dostaneme presne to, čo očakávame. Ale nič navyše. Možno je to tak aj dobre. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o buddy komediu s absurdnou ciernohumornou zapletkou v ktorej ale absolutne nic nefunguje. Neustale sa tam keca, ale hlasky vôbec nie su zabavne. Herci pôsobia strasne divne a otravne. Cele je to strasne nezazivne. Hudbu, ktora by scenam dodala nejaku atmosferu castokrat vôbec nepocut. Pôsobi to ako amatersky pokus a nie profesionalny film. Takze napriek drsnym scenam a castym fuckom to postrada akukolvek stavu. Vysledok je jedno z najväcsich sklamani ake som v poslednej dobe videl. Od McDonagha som tak nepodareny film necakal. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvíli se to tváří jako komedie, která by mohla být poměrně drsná a skutečně jsou zde scény, které rozhodně nejsou politicky korektní. A tyhle scény jsou fajn. Pak je zde ale i zbytek příběhu, který už rozhodně není tak povedený. Směřování je poměrně jasné a soustředění na pár dobrých scén nestačí k většímu úspěchu. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

To mi nesedlo, Michael Peña je dle mě hroznej komediální herec a v podání někoho jinýho bych z tohohle měl možná lepší dojem. Film v podstatě nemá pevnou dějovou strukturu, neni nic v sázce, záporák je nějaká céčková britská buzna a většinu času je to neskutečná nuda. Kromě hudby se mi tak líbilo snad jen to že to celý má takovej divnej nádech 70. let ačkoliv se to odehrává v současnosti, měl jsem pocit jako bych čuměl na film od Jareda Hesse. Doopravdy jsem se zasmál jen jednou v krátký scéně s žokejem, což je na komedii teda slabota. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Tihle dva rádoby poldové, se tak dlouho hledali, až na sebe zbyli. Tihle dva se s tím fakt neserou!! Přece nebudou makat, jak ti z...i okolo, když si můžou vydělat balík a pěkně s ležérní grácií. Stačí sejmout jednoho mima, zrušit mu zubní kartu,štípnout mu balík cukrkandlu a pak si stylově přepudrovat nosánky na pánským hajzlu v jednom kulečníkovým hampejzu a rozjet zábavnou, hodně odvázanou a děsně sprostou jízdu, plnou výborné muziky a skvělých momentů. Jako vždy výbornej Majkl a Alex opět ve velkém předvádí svůj metrosexuální šarm. Parádní oddychovka, když člověk nechce moc namáhat mozeček a jen se tak příjemně pobavit. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra filmu se konala na berlínském filmovém festivalu Berlinale 2016. (glumka)

Reklama

Reklama