Reklama

Reklama

The Gunfighter

Krátkometrážní / Western / Komedie
USA, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Rozprávač predstavuje príbeh osamelého pištoľníka, ktorý vstúpi do salónu. Zvláštnosťou je, že rozprávačov hlas počujú aj ľudia nachádzajúci sa v tomto salóne. Akurát im sa tento hlas zdá tak trochu krvilačný... (figliar)

Recenze (25)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní, originální, vtipné, moudré a velmi zábavné. Tarantino zde nejspíš čerpal inspiraci k svým 8 hrozným. Každopádně příběh se odehrává v salóně z Westworldu, kde všichni přítomní slyší hlas vypravěče a reágují na něj a vrcholí to Baletem smrti z divokého západu jak má být. Za ten geniální nápad musím dát plný počet. Výborný doporučuji všem, to se musí vidět. 9/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Z různých filmů, jsem byl až do dnešního dne zvyklý na to, že vypravěč dovysvětlovává divákovi dění a přispívá k tomu, že se příběh posouvá kupředu. Tady je vypravěč hlavním hybatelem příběhu a já ten nápad i jeho provedení považuji za natolik dokonalé, že bych nižší známku dát nemohl. Tento kraťas mi byl doporučen a já to považuji za parádní dárek pro vylepšení dne:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Městečko, v němž snad každý ojebal každého, nebo alespoň někoho z jeho rodiny – nebo zvířectva…Jo hlas vypravěče nám prozradí všechna tajemství, které si sebou zúčastnění už do hrobu nevezmou. Bylo to docela vtipné, to musím uznat a ani herecké výkony nebyli nejhorší. Takže přivřu oko a dám tomu lehce nadprůměrné ohodnocení. 70% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* Neodolám dát tomuto kraťasu vysokou známku, protože ač nemám rád westerny, tak tento mě pořádně pobavil. Kvalitní zpracování, dobří herci a jednoduchý avšak slušný nápad, za to všechno má ode mě palec nahoru. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama