Reklama

Reklama

Jack Attack

Krátkometrážní / Fantasy / Horor
USA, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Malému chlapcovi, túžiacemu po dokonale strašidelnej halloweenskej tekvici, sa splní želanie vo väčšej miere, ako by si v skutočnosti prial. (*CARNIFEX*)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Malému chlapcovi, túžiacemu po dokonale strašidelnej halloweenskej tekvici sa splní želanie viac, ako by si v skutočnosti prial. S odretými ušami 4*, ale tak za tú snahu popracovať na kvalitnom gore, a vymyslieť niečo nápadité, si to zaslúži - 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zábavný halloweenský příběh o chlapci, opatrovatelce, psovi a dýni. Vetřelčí happyend si zaslouží spoustu hvězd. Jen nechápu, že mi zmizel komentář i s hodnocením, co jsem tu před lety zanechal... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o takový milý Halloweenský krátkometrážní snímek, který nám ukáže, jak moc může být vyřezávání dýně nebezpečné. Pokud přežijeme lehce nezáživný začátek, dočkáme se docela povedené krvavé a i dosti „brutální“ podívané, ve které nebude chybět dostatek krve a gore. Rozhodně o třídu lepší, než většina těch krátkých blbostí, kterými je zamořeno třeba youtube. Takže dávám určitě palec nahoru. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nápad i snaha o gore potěší, ale jinak je to strašně levné béčko, které je takové mdlé a úplně nevím, co by mi mělo dát... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Plánuji si na večer maraton hororových filmů, ale když už tohle na mě vyskočilo v oblíbených, řekl jsem si, že bych si to mohl dát jako takový předkrm. A je to fajn halloweenská jednohubka, jen jsem přesně odtušil, co z toho vyleze, což tu neberu jako zápor, jelikož jsem takovou pointu chtěl. Je to sice průměr, nic výraznějšího, ale gore to má slušné a nápad dobrý, byť už jsem ho kdysi viděl jinde a znepokojivěji. 3* ()

Reklama

Reklama