Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 3

  • USA Bad Asses on the Bayou (více)
Trailer

Drsní důchodci Frank Vega a Bernie Pope se znovu scházejí. Tentokrát vyrážejí na svatbu kamarádky do Louisiany. Pohodová dovolená na americkém jihu se rychle mění v akční jízdu plnou chaosu a násilí. Frank a Bernie musí vzít spravedlnost do vlastních rukou. Naštěstí na to nejsou sami. Ještě je tady třetí mstitel bezprácí z domova důchodců Earl. Společně se nekompromisně pustí do únosců, kteří jim unesli kamarádku a požadují tučné výkupné od jejího otce. (TV Prima)

(více)

Recenze (46)

Fr 

všechny recenze uživatele

„POJĎME SI TY SRÁČE PODAT!…“ /// Nebudeme vymejšlet nějaký novoty – hlavně ať to baví (a není to trapný). Dědkové se nachomejtaj k situacím, ve kterejch je třeba nakopat prdel šmejdům. Že není nad nasranýho důchodce je známá věc. A protože - je to asi věkem, všichni věděj, že štěstí přeje připravenejm, maj kurevskou kliku. No a co! Je to uvolněný, vobčas vtipný a včetně akce – jednoduchý. Asi jsem ani nic jinýho nečekal. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S klukama z důchoďáku zachraňujem svět. 2.) Je mi 80 a chcu bejt youtube hvězda. 3.) Thx za titule „vegetol.mp“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hej, chlapi, ako sa máte? Vyzeráte, že sa vám to rýchlo hojí.“ Nechápem. Ešte prvý diel sa dal brať ako komédia. Síce nevtipná a s hroznou akciou, ale tak zas Danny Trejo bol vtedy dostatočný pošuk na to, aby to bavilo. Trochu. V dvojke síce vyfasoval za parťáka Dannyho Glovera, takže to s legendou zo Smrtonosných zbraní malo byť o stupeň zábavnejšie. Lenže nebolo. Chudák Glover pôsobil ešte rozpačitejšie, ako NEHEREC Trejo. Ako keby ani poriadne nevedel, kde je. Strašne smutný pohľad. Trojka je už hrôzou samou osebe. Zlým snom. Neakceptovateľnou nočnou morou. Z Treja sa behom troch dielov tejto obskúrnej a nevydarenej série vykľul nesympatický kretén s ľadvinkou. Odporný týpek. A to som ho zbožňoval v Desperadovi. Aj v Predátoroch bol super. A v množstve ďalších filmov. Ich režiséri však s týmto pošukom vedeli pracovať tak, aby príliš nebilo diváka do očí, že drsný Mexičan nemá o herectve ani páru. V trilógii Bad Ass však všetky jeho neherecké neduhy obludne vyplávali na povrch a je to zlo. Čisté zlo. Najhoršie je, že trojka obsahuje seriózne scény, v ktorých s postavami máme súcitiť, prípadne máme počúvať ich úprimné dialógy a monológy o citoch. Čo je vskutku strašné, pretože ako Glover, tak Trejo sú jedným slovom príšerní. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dvojica bad-ass dôchodcov zase raz robí poriadky s kriminálnymi živlami a tento krát sa pre ozvláštnenie šikovne presúvajú do neopozeraného prostredia Louisiany. Prvý "Bad Ass" bol pred pár rokmi príjemná akčná jednohubka, založená na virálnom videu „AC Transit Bus Fight“, kde si 67 ročný dôchodca drsne podal mladšieho agresora. Danny Trejo si film zaslúžene ukradol pre seba a na reálnom backgrounde postavili štýl, v akom sa o 2 roky neskôr objavilo aj nečakané pokračovanie "Bad Asses". To prihodilo zábavnú postavu Dannyho Glovera, čo sa ukázalo ako výborný ťah a Glover sa po Smrtonosných zbraniach konečne v niečom našiel. A teraz sa táto dvojica dočkala ďalšej spolupráce, ktorá (takmer) naplno využíva potenciál toho, čo z toho robí chytľavú akčnú komédiu a zároveň najlepší diel série. Ľadvinka, čelenka, šušťačka, hlášky, drsné rany zločincom a rany smiechu divákovi. Nábeh na ďalšie pokračovania zaručený, Danny & Danny rulez! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A zde mi již vysloveně bolí klouby, jen co jsem donucen sledovat, jak musí junioři povstat ze zahradních křesílek. Ve chvílích, kdy za vydatné pomoci filmových triků (Jurský park hadr), geriavitu, ginkgo biloby, provazů i jejich vodičů, dvojníků, trojníků, střihače s velmi! ostrými nůžkami a zrychlování želvích záběrů předstírají souboj, je mi jako... no skoro tak strašně, jako jim. Tedy - již se nejen nesměji, ale trpím. Zbytečné vydojování cecíku jedničky. Svrasknul. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Duo drsných dědků se vrátilo, aby zase nakopalo pár dalších prdelí a já se opět znamenitě pobavil. Největším plusem, tak jako ve dvojce zůstává, že Trejo a Glover znají své možnosti, neberou se vůbec vážně a v rámci těch možností předvádí nehorázný věci. Už úvodní scénka v bance je ultimatní a dvojice Bad Assů pokračuje dál ve svý jízdě, cedí přitom neskutečný hlášky a dostávají se do bizardních situací. Pro mě stejně dobrý jako dvojka, možná i o chlup lepší. Při scéně kdy Trejo přistává z letadlem jsem málem chcípnul smíchy. Jo a taky se dozvíme, že ledvinka může zachránit život. Zamrzí snad jenom absence nějakýho pořádnýho záporáka, kterej by tu byl od začátku filmu. Kdo všechno jsou vlastně zločinci se dozvíme až chvíli před koncem a to už toho nemají šanci moc předvést. Ve dvojce se záporné role skvěle zhostil Divoff, tady mi někdo takovej chyběl. Jo a John Amos nemá nikterak zásadní roli, rovněž až ke konci se připojí k ústřední dvojici do rozhodující akce. Takže za mě očekávaná spokojenost a doufám, že bude i čtyřka, kam by si mohli eventuálně přibrat nějakýho dalšího drsnýho důchodce. Můj favorit je Gary Busey. Tak uvidíme jak se to vyvrbí.75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne som asi tomu dôchodcovskému humoru prišiel na chuť. Niektoré momenty celkom pobavili a ako celok ma to ani chvíľu nenudilo. Lepší priemer. 65/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dva mladíci, jejich věkový součet vytvořil cifru 140, opět a znovu berou spravedlivost do svých rozklepaných rukou a svoje nemocemi prolezlá těla táhnou s sebou. Bylo mi velmi sympatické, že si film opravdu vůbec na nic nehraje a bere sám sebe s asi tak těžkým nadhledem, jako je hlavní černá herečka, kolem které se děj točí. I tak mi ovšem snímek nepřivodil ani vzdálený náznak erekce. Zápletka je prokouknutelná na první pohled a následný sled událostí taktéž. Akčních scének není mnoho a jsou velice stereotypní. Pokud někoho baví sledovat, kterak Danny Trejo likviduje jednoho o tři hlavy vyššího soka za druhým, tak prosím. Proti gustu žádný dišputát... Já zůstávám u dvou kousků. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak nejvíc sem se zase asi smál Gloverovi, jak nabaluje ženský v letadle. O trochu mín vtipný než druhej díl. Ale furt se na to dalo koukat. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Totálně tahle dvojka zkazila co odstartovala a to je škoda protože první bylo nejlepší start borce, dvojka šla už dolů ale trojka už za moc nestojí chyba a velká škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Staříci se tentokráte vydali nakopat zadky jižanským balíkům a zase to vyšlo. Ne že by se od posledního dílu něco změnilo. Záporáci si pořád musí chvilku počkat, než schytají jednu dobře mířenou chodítkem a artritida s ledvinami pořád pracují a nepracují na plné obrátky, ale dědkové si to užívají a z filmu díky tomu srší dobrá nálada. Navíc chlapci nabrali třetího geronta v podání Johna Amose, takže doufám, že příště uvidíme třeba Morgana Freemana. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trejo a Glover su stale super ale preco vo filme prakticky uplne absentuje humor? Par pokusov o humor tam bolo, ale fakt minimum. Berie sa to strasne vazne a aj ked to ma zmysluplnu zapletku, tak ma to vôbec nebavilo. Najviac sa mi pacili bitky, ktore su vzhladom na vek ustrednej dvojky slusne a potom som si uz ani neviem po kolkýkrat vychutnal zrutenie lietadla z filmu Air America. Som zvedavy v ktorom dalsom filme ho uvidim nabuduce. Pre mna je toto najnudnejsi diel a teraz neviem, ci si mam priat dalsi diel. Asi uz stacilo. 4/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Už to prostě není ono. Nedovolím si upřít nadšenost, že dědci pokračují, ale film má strukturu jako dvojka, prostá recyklace. Repetující se kostra mne nudila, pár dobrých hlášek, fightů ujde a Trejo s Gloverem jsou stále supr. Zbytek značně pokulhává, nic nefunguje krom solidní muziky a působí všecko tak uměle, na sílu vytlačené nikoliv přirozené. Chce to najet do ostré zatáčky, nechtěl bych čtyřce nasadit o hvězdu méně. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem čekal na titulky k tomuto filmu a když vyšly a zhlédl jsem to,tak musím konstatovat,že Nákopávač zadku je sice zpět a i podruhé má u sebe parťáka v podání Danny Glovera,ale nějak vyprchalo kouzlo prvního i druhé dílu.Působí to dojmem,že je to spíchlé horkou jehlou a nějak se mi to neštimuje.Takže promiňte Danny a Danny,ale tentokrát za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tři dobré hlášky nedělají dobrý film. Je až zarážející, že velice obstojná jednička se dočká dvou mnohem slabších pokračování, která jsou hodnocena lépe. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ale jo. S trojkou jsem konečně přistoupil na hru, kterou se mnou tvůrci s Dannym a Dannym hrají a můžu říct, že celkově celá trilogie je fajn odpočinkovka. Poslední díl nemá zdaleka takovýho záporáka jako druhý, ale i tak jsem se bavil. Jinak prosím příště zachraňovat někoho abych mohl fandit zachráncům. 60 procent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mě tohle prostě neskutečně baví. Když jsem zjistil, že je trojka, nesmírně jsem se na ten film těšil a absolutně mě nezklamal. Trejo a Glover jsou zde výteční, jeden nabručený, druhý správně oplzlý, ale jak dojde na akci, jsou to pořád borci, i když za to může hlavně kamera a střih. Tihle akční hrdinové mě ale baví a doufám, že bude čtvrtý díl, pátý, šestý a tak dále. Neskutečná oddechovka. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlý, ale dvojku to nepřekonalo. Tvůrci se drží osvědčenýho triku, kdy se natočí jednička, pak dvojka, která opakuje jedničku, jen líp a s větším rozpočtem a pak trojka, která už se snaží o částečnou změnu. Chybí tu svobodný matky, který by po Vegovi lezly, naopak přibyla otravná tlustá černoška a zmizeli kvalitní záporáci. Jestli si tvůrci myslí, že nudnej plešatej negr může konkurovat skvělýmu záporákovi z dvojky, kterýho hrál Andrew Divoff, šeredně se pletou. Co by chtělo taky trochu doladit, jsou ty "ukradený" akční scény. Producenti evidentně nakoupili balík archivních záběrů od krachlýho Carollca, takže tu máme hned pár oblíbenejch pasáží. V prvním díle byla honička autobusů z Rudýho Horka, ve dvojce honička lesem z Nebezpečnýho útěku od Petera Hyamse a ve trojce jsme dostali nouzový přistání z Air America. Už zbejvá jen automobilová honička ze Základního instinktu a nouzový přistání letadla v horách z Cliffhangera a bude to komplet. Každopádně slušná zábava, ale na dvojku se to nechytá. 70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rovno sa ku mne dostala tretia Spatna Prdel. Je to uz podstatne slabsi nez prvy diel a vlastne ma to vobec neoslovilo : Trejovi a Gloverovi sa ich skvela forma na 70 -ku snad ani neda uverit, akurat ta autonahanacka mala cosi do seba : 20 % ()

Reklama

Reklama