Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 3

  • USA Bad Asses on the Bayou (více)
Trailer

Drsní důchodci Frank Vega a Bernie Pope se znovu scházejí. Tentokrát vyrážejí na svatbu kamarádky do Louisiany. Pohodová dovolená na americkém jihu se rychle mění v akční jízdu plnou chaosu a násilí. Frank a Bernie musí vzít spravedlnost do vlastních rukou. Naštěstí na to nejsou sami. Ještě je tady třetí mstitel bezprácí z domova důchodců Earl. Společně se nekompromisně pustí do únosců, kteří jim unesli kamarádku a požadují tučné výkupné od jejího otce. (TV Prima)

(více)

Recenze (46)

Domas88 odpad!

všechny recenze uživatele

Hláškující Danny GLover? No fakt trapas a ještě to k němu ani nejde. Cítil jsem se trapně za něj. Jednička měla svoje kouzlo a dvojka uz byla zbytečná a tohle dílo? Bez komentáře. Ale jestli tohle musí dělat herci co měli dobrou kariéru tak je mi jich velice líto. Mám snad nějakou hrdost ne? ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka. Už to má i celkem styl a začínám si na tyhle důchodce zvykat. Každopádne nelze to brát ani trochu vážně, jde jen o odlehčenou akční zábavu ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Dle mého úhlu pohledu jsou dvojka a trojka více dějovější než jednička, přestože jednička byla taktéž koukatelná. Ale další dva díly po ní jsou dynamičtější a příběh je i propracovanější. Nemám prakticky nic, co bych Mstitelovi bezpráví vytkl. ()

Reklama

Reklama