Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 3

  • USA Bad Asses on the Bayou (více)
Trailer

Drsní důchodci Frank Vega a Bernie Pope se znovu scházejí. Tentokrát vyrážejí na svatbu kamarádky do Louisiany. Pohodová dovolená na americkém jihu se rychle mění v akční jízdu plnou chaosu a násilí. Frank a Bernie musí vzít spravedlnost do vlastních rukou. Naštěstí na to nejsou sami. Ještě je tady třetí mstitel bezprácí z domova důchodců Earl. Společně se nekompromisně pustí do únosců, kteří jim unesli kamarádku a požadují tučné výkupné od jejího otce. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Duo drsných dědků se vrátilo, aby zase nakopalo pár dalších prdelí a já se opět znamenitě pobavil. Největším plusem, tak jako ve dvojce zůstává, že Trejo a Glover znají své možnosti, neberou se vůbec vážně a v rámci těch možností předvádí nehorázný věci. Už úvodní scénka v bance je ultimatní a dvojice Bad Assů pokračuje dál ve svý jízdě, cedí přitom neskutečný hlášky a dostávají se do bizardních situací. Pro mě stejně dobrý jako dvojka, možná i o chlup lepší. Při scéně kdy Trejo přistává z letadlem jsem málem chcípnul smíchy. Jo a taky se dozvíme, že ledvinka může zachránit život. Zamrzí snad jenom absence nějakýho pořádnýho záporáka, kterej by tu byl od začátku filmu. Kdo všechno jsou vlastně zločinci se dozvíme až chvíli před koncem a to už toho nemají šanci moc předvést. Ve dvojce se záporné role skvěle zhostil Divoff, tady mi někdo takovej chyběl. Jo a John Amos nemá nikterak zásadní roli, rovněž až ke konci se připojí k ústřední dvojici do rozhodující akce. Takže za mě očekávaná spokojenost a doufám, že bude i čtyřka, kam by si mohli eventuálně přibrat nějakýho dalšího drsnýho důchodce. Můj favorit je Gary Busey. Tak uvidíme jak se to vyvrbí.75% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hej, chlapi, ako sa máte? Vyzeráte, že sa vám to rýchlo hojí.“ Nechápem. Ešte prvý diel sa dal brať ako komédia. Síce nevtipná a s hroznou akciou, ale tak zas Danny Trejo bol vtedy dostatočný pošuk na to, aby to bavilo. Trochu. V dvojke síce vyfasoval za parťáka Dannyho Glovera, takže to s legendou zo Smrtonosných zbraní malo byť o stupeň zábavnejšie. Lenže nebolo. Chudák Glover pôsobil ešte rozpačitejšie, ako NEHEREC Trejo. Ako keby ani poriadne nevedel, kde je. Strašne smutný pohľad. Trojka je už hrôzou samou osebe. Zlým snom. Neakceptovateľnou nočnou morou. Z Treja sa behom troch dielov tejto obskúrnej a nevydarenej série vykľul nesympatický kretén s ľadvinkou. Odporný týpek. A to som ho zbožňoval v Desperadovi. Aj v Predátoroch bol super. A v množstve ďalších filmov. Ich režiséri však s týmto pošukom vedeli pracovať tak, aby príliš nebilo diváka do očí, že drsný Mexičan nemá o herectve ani páru. V trilógii Bad Ass však všetky jeho neherecké neduhy obludne vyplávali na povrch a je to zlo. Čisté zlo. Najhoršie je, že trojka obsahuje seriózne scény, v ktorých s postavami máme súcitiť, prípadne máme počúvať ich úprimné dialógy a monológy o citoch. Čo je vskutku strašné, pretože ako Glover, tak Trejo sú jedným slovom príšerní. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Staříci se tentokráte vydali nakopat zadky jižanským balíkům a zase to vyšlo. Ne že by se od posledního dílu něco změnilo. Záporáci si pořád musí chvilku počkat, než schytají jednu dobře mířenou chodítkem a artritida s ledvinami pořád pracují a nepracují na plné obrátky, ale dědkové si to užívají a z filmu díky tomu srší dobrá nálada. Navíc chlapci nabrali třetího geronta v podání Johna Amose, takže doufám, že příště uvidíme třeba Morgana Freemana. 70% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Taká neskutočná blbosť a občas sa to tvári úplne vážne. Kvalita sa drží úrovne predošlích dielov. Ako je pravda, že už sa to trošku opakuje, ale občas ma to fakt rozosmialo. Trejova kapsička, děvkár Glover sú klasika. John Amos zapadol dobre. Majú páni našlapnuté aj na štvorku a už teraz som zvedavý aký dedo posilní tím. (prosím prosím nech ukecajú Arnieho, ten by tam sadol ako riť na šerbel). Či je to trochu lepšie alebo trochu horšie ako prvé dva diely už presne neviem. Každopádne nenudil som sa, 3.5* dám. A kedže som dal 4* predošlým dielom nebudem škrob a zaokrúhlim hore. A Mexican airlines by som letieť nechcel. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Už to prostě není ono. Nedovolím si upřít nadšenost, že dědci pokračují, ale film má strukturu jako dvojka, prostá recyklace. Repetující se kostra mne nudila, pár dobrých hlášek, fightů ujde a Trejo s Gloverem jsou stále supr. Zbytek značně pokulhává, nic nefunguje krom solidní muziky a působí všecko tak uměle, na sílu vytlačené nikoliv přirozené. Chce to najet do ostré zatáčky, nechtěl bych čtyřce nasadit o hvězdu méně. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama