Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během jediného dne se propletou osudy mnoha lidí. Noc se pro hlavní hrdiny stane momentem, na který nikdy nezapomenou. Emigrant Pedro dává štamgastům v hospodě nabídku, která se nedá odmítnout. Kent se chystá se svou ženou do Austrálie. Guiseppe má hospodu a těhotnou dceru s neschopným manželem. Micke potkává Jeanette, právě když se chystá podpálit školu. Náhoda ale navždy změní všechny tyto životy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SB 

všechny recenze uživatele

Typický povídkový film s klišé prolínajících se dějů, který si svoje slušné 3* zaslouží, více hvězd ale (subjektivně) vzhledem k průměrnosti nemá smysl. Vyzdvihnul bych velmi věrohodné výkony všech herců! Postřehy: Jednoočko byl fakt máčo, duševně náročné bylo už jen ho muset pozorovat. Scéna s rozcvičováním skinů byla úsměvná, než tomu jednomu ruplo v kouli. "Vyhráváte 10 m3 topné nafty!" byla jediná vtipná věta v tomto temném filmu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Švédska mozaika príbehov, ktoré sa v istom momente pretnú,zaujme hlavne dobrou atmosférou nočného mesta a množstvom slušne hrajúcich postáv.Najviac pozornosti na seba strháva podpaľač školy očarený láskou, ktorá má jeho život nachvíľu v svojich rukách, ale hlavne dvojica skinheadov, ktorý dostanú zvláštnu ponuku od nešťastného prisťahovalca...70%. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Severská kinematografia vie potešiť a ani tento poviedkový film nesklamal. Dej filmu sa odohráva v jednom meste počas jednej noci, pričom zobrazenie je zámerne chronologicky trochu poprehadzované, aby o to viac vyznelo náhodné prepojenie všetkých epizód. Najzaujímavejšou epizódou podľa mňa bola tá okolo 2 skinheadov a emigranta, ktorý ich v krčme ukecá na niečo, čo robia celkom bežne... Ale aj postava smoliara Kenta, ktorý plánuje odchod do Austrálie, predá (vymení:) svoj byt a doslova príde o všetko, len nie o svoju milujúcu ženu (ktorá má pre neho jedno prekvapenie:), je veľmi pekne vykreslená a zahraná... Celkovo je to nadpriemerný film o ťažkých životných situáciách, ktoré náhoda dokáže častokrát zmeniť na nepoznanie. ()

Abdul 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mému stavu, vybičovanému alkoholickými a omamnými prostředky, si z filmu nepamatuji zcela vše. Ovšem jde o jedinečný pohled na "dokonalý život" ve Švédsku, kde se nejen ukáže, že povrchní lidské jednání jen zastírá skutečnou povahu, a že nepochopitelně vycvičené rasistické svině se hodně těžko mění. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama