Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý vrah zabíjí velící důstojníky, kteří se zúčastnili tajné mise s názvem Sentinel. Brandon Beckett se dozví, že jeho otec byl jedním z jeho cílů. Elitní odstřelovač Brandon Beckett je posílán do mimořádně nebezpečných akcí. Při jedné z nich je jednotka, které velí, zaskočena nepřítelem a jeden z vojáků umírá. Brandon si to bere osobně, už nechce dál zabíjet lidi, aniž by splnil úkol. Své rozhodnutí odejít sděluje po návratu na základnu majoru Bidwellovi. Ten to zamítá a nařizuje mu zůstat u jednotky. Záhy navštíví Bidwella plukovník tajné služby a sděluje mu informaci, že někdo zabíjí přeživší členy tajné akce Sentinel. Brandonův otec a dva další velící důstojníci jsou po smrti. Major dostává za úkol vraha vypátrat. Pak plukovník nařídí Bidwellovi přesunout se s oddílem odstřelovačů do Sýrie, aby ochránil dalšího důstojníka. Major oznámí Brandonovi, že jeho otec je po smrti, ale nezařadí ho do pátracího oddílu s tím, že by to bral moc osobně. Brandon ze základny uteče a do Sýrie se přesune vlastní cestou. (TV Nova)

(více)

Recenze (31)

brona4545 odpad!

všechny recenze uživatele

Každý kdo někdy viděl realnou střelbu nebo má jen trochu rozumu ví že takhle rozhodně nemá vypadat film o odstřelovačích. Viz začátek. Střelba z doje.ané verze M200 Socom Gear na údajných 900m je sice možná (Efektivně střílí i na 2500m), ale ranivý efekt by byl nesrovnatelně větší, a né jen malej cákanec. Střelba s M4 na takovou vzdálenost a s takovou úspěšností prostě možná není. Odstřelovač si na misi bere šachy? Jako fakt? Tihle hoši jsou na misi dlouhé dny a pro místo v batohu mají daleko důležitější věci než podělaný šachy. Buddy team úplně nekrytý, bez rukavic, maskování na ksicht...........no dalo by se takhle pokračovat hodně dlouho. Ale prvních 8-10 minut filmu stačilo. Pokud chce někdo vidět jak odstřelovači pracují tak se mrkněte na YT: USMC Scout Snipers Nebo nějaké podobné ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|57%| Máme tu pátý díl této ne moc známé a úspěšné béčkové série. První dva jsou na tak zhruba stejné nadprůměrné úrovni, kdy jsem dal lepší 3*. Třetí část byla ale překvapivě o dost slabší, kdy to ani Berenger nevytrhl. Čtvrtý film už je bez Berengera, o něco lepší než ten třetí, ale furt nic moc, takže 2*. Do tohoto pokračování se mi moc nechtělo, ale při správné náladě jsem si to nakonec pustil. Jak jsem očekával, žádná pecka to není, ale oproti 3 a 4 dílu je to solidní zlepšení. Paradoxně mě nejvíc bavili postavy a prostředí. Berenger se tu sice objeví až v cca 55 minutě, po akční stránce to moc nevytrhne, jen na konci si trochu zastřílí, ale potěšilo mě ho vidět. U téhle série, zejména u filmů s Berengerem mě mrzí, že jeho postava je sice skvělá, ale je zasazena do slabých filmů, ne žádných kvalitních béček. Co se týče akce, je tu rozložena zhruba po celém filmu. Sekvence kdy se střílí sniperem mě zaujali asi nejvíc. Zbytek akce je jednak trochu hůře natočen, střihy, kamera atd a nejsou moc efektní. Pár menších bitek či spíše kontaktů se tu také najde. Příběh je prostý, finále už moc nezaujme. Hudba vcelku solidní. Přesto je to ve výsledku lepší průměr. Nemám z toho pocit, abych byl zklamán, ale ani nadšen. Koukatelná záležitost na zabití večera. Znám horší současné béčka, tak nebudu proto přehnaně kritický. ()

Reklama

Kenji odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hrozný film o sniperoch som už dávno nevidel. A to som sa tešil, že sa konečne vráti Thomas Beckett sr. Sniperskej akcie si človek neužije lebo je taká blbá až hrôza. Už len začiatok keď vraj strieľajú na kilometer je podľa záberu kamier na 200 metrov. Pri následnej prestrelke má rovnakú úspešnosť zásahov spotter s M4 a kolimátorom. Sniperi celý film pobehujú a strieľajú na 30 metrov... proste sklamanie odpad ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kedze som videl tie predosle, skusil som i tento. Hoci som to do odpadu neposlal, je pravda, ze je to riadne amaterske, naivne a nepokryte vykradajuce (i ked neuspesne) ine zanrove kusky. Herectvo, ak sa vobec o nejakom da hovorit, dosahuje zhruba kvalit poslednych seagaloviek, takze bieda. Bol som unaveny a mozog skoro nepracoval, takze ako C-ckovy akcak sa to u mna na hviezdu vysplhalo. Co sa tyka celej "serie", neodporucam. Skoda spalenej elektriny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podivný příběh, který se odehrává v sem tam zajímavých kulisách, ať už je jejich smysl jakýkoli. Tom Berenger je zde v podstatě jen v kameu, nejde moc mluvit o tom, že by se na něj film zaměřil. On také už docela dost zestárnul a člověk mu to nějak moc nevěří. No, kruh se uzavřel a já doufám, že natrvalo. Anebo že by už šlo jen o mladého? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Bulharsku a Řecku. (Terva)
  • Ve filmu lze vidět Škodu Octavii II po faceliftu, ve kterém jede Thomas Beckett (Tom Berenger) za plukovníkem. (BloodMax)

Reklama

Reklama