Reklama

Reklama

Fantazie 2000

  • USA Fantasia/2000
Trailer

Obsahy(1)

Zakuste fantastickou směs obrazu a zvuku ve filmu Fantazie 2000. Máte v rukou filmovou klasiku, která vychází z představy Walta Disneyho o filmu Fantazie jakožto díle, jež se neustále vyvíjí. Celé dílo násobí zbrusu nový bonus, Musicana (Waltův nápad na další díl filmu). Ponořte se do skvostů nového typu hudby spojené s animovanými obrazy. Na vlastní oči spatříte hudbu, která ožije, na vlastní uši uslyšíte obrazy, které začnou zpívat. Film Fantazie 2000 vám i vašim blízkým přinese potěšení, jehož nebudete nikdy mít dost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Klasická hudba a Disney. Veľmi ma to potešilo. Priznám sa, že som pôvodný film nevidel, ale po zhliadnutí tohto mám veľkú chuť. Epizodky fungujú samostatne a zároveň podporujú celok. Veľmi dobre sa na to pozerá, má to výbornú animáciu a keď začal hrať môj obľúbený Firebird of Stravinského mal som zimomriavky. Určite nie dokonalé, ale ako experiment, ktorý sa podaril, je to aj v súčasnosti fenomenálny audio-vizuálny zážitok. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Snímek nabízí sled osmi rozličnou animační technikou vytvořených tematických obrazů za doprovodu skvostné symfonické hudby. Nenabízí toho tedy vůbec málo :-) Když vezmeme v potaz, že pět z osmi tematických skic se povedlo na výbornou (má osobní TOP 3 – 3. Rhapsody in Blue, 7. Pomp and Circumstance, 8. Firebirs suite), tak nezbývá nic jiného, než snímek hodnotit veskrze kladně. Ve snímku absentují dialogy a tudíž divák nemůže očekávat propracované dějové linie, avšak nebojte se, při sledování závěrečných titulků se vám po nich vůbec stýskat nebude :-) ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Fantasia je jen jedna, ta původní, nádherná. Od té doby se nic podobného neobjevilo... až na tohle. Takhle zmršit legendu, to se neodpouští. I když má původní verze stopáž celé dvě hodiny, dívá se na to moc dobře - narozdíl od tohohle paskvilu. To by mě zajímalo, kde udělali soudruzi u Disneye chybu... ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal, že dám o bodík míň, protože ten nápad tu už byl o šedesát let dřív. Ale pak jsem uslušel G. Gershwina a řekl jsem si hudebně je to barevnější a bodík i za Noa. No a?. Jak by řekl Werich a vy neznáte Noa? :) Noe mě vrátil zpátky k Lvímu králi. Krásný výlet nebo spíš návrat do fantazie. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém jsem ani nevěděla, že vůbec existuje. A popravdě jsem ani nevěděla, do čeho jdu. Musím říct, že hudba byla nádherná. Určitě dominantní složka filmu, ke které napasovali různé animované příběhy se starými známými postavičkami tak, aby to sedělo. Bohužel jsem se místy nudila a nebýt hudby, tak nevím... Přese všechno se mi ale některé segmenty líbily, např. Rapsodie v modrém. Ta měla vtip. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Čarodějův učeň se jmenuje Yen Sid, což je Disney pozpátku. (Mr.Critic)

Reklama

Reklama