Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Film "Blood Father", což znamená "Pokrevní otec", se u nás bohužel bude hrát pod tuctovým nicneříkajícím názvem "Ve jménu krve". Oč by bylo mnohem víc coool a badasss, kdyby se to jmenovalo "KRVAVÝ TATÍNEK"!!!!, pánové a dámy z Bohemia MP! Dcera Mela Gibsona se zaplete s mexickými drogovými mafiány a on ji z toho po vzoru Liama Neesona (který asi roli odmítl) vyseká. Občas dobrý vtip nebo krvavá scéna, ale skončilo to dřív, než se to mohlo pořádně rozjet. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zkurvené obsahy! Jeden se takhle těší jako kvadruplegik na podrbání na nose na staroškolského Sadroše v hustě Porterovské odplatové náladě a pak tři čtvrtiny stopáže musí otráveně čumět na nějaké posrané cestofilmové drama o tom, jak si vychlastaný helsendžlák vyjasňuje rodinné hovnoty se svou nesympatickou narkáčskou dceruškou a závěrem si jen tak mimochodem upytlačí pár nezáživných pokérovaných cigošů. Chápu, že kdyby do anotace místo Akční / Sryler napsali Psychologicky kýčovitá rodinná pičovina / Močopudné drama, posmrkalo by jim v kině sedačky jen několik opulentních hospodyněk a rozněžnělých bukanýrů, ale takto se jedná o zjevné klamání spotřebitele a mám teď sto chutí poštvat na Holý Úd ČOIku! Nicméně je to o půlku Rohypnolu méně narkoleptické, než když Mel balancoval na Hraně temnoty, a svým charismatem ta Rodinná pouta nakonec v mých očích domlel až k mimořádně hnusné, oslizlé a smradlavé trojce. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý trestanec John Link (Mel Gibson) je kontaktován svojí pohřešovanou dcerou Lydií (Erin Moriarty) ohledně půjčení hotovosti, protože se dostala do situace, kterou sama nezvládne... Mel Gibson je stále bourák a má na to, ale chtělo to trochu vypilovanější příběh. Akce špatná nebyla, ale zkratkovitých 82 minut filmu bylo prostě málo. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Relikt dávných časů. Na podobný film už dneska moc nenarazíte. On je totiž rozdíl mezi filmy které se jako oldschol tváří a těmi které opravdu jsou. No a tohle je skutečně nepokrytá pocta drsným a přímočarým sedmdesátkovým thrillerům které si vystačili i bez monstrózní akce. Jasně nemá cenu si nalhávat, že je to něco originálního nebo sofistikovanýho, film mi vychází na lepší průměr, ale na 4* ho táhne naprosto fantastický Mel, který si užil každou scénu i hlášku co procedí mezi zuby a je to furt ultimátní borec, židoúdu navzdory.75% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem pořádnou řezničinu, ale byl mi dodán jen další snímek o tom, že je lepší, když lidi spolu vycházejí, kurva a v rodině zvlášť. Je na tom sice kus pravdy, ale kdo má na ty výchovný snímky koukat? A ještě to ti hajzli zabalí do fakt parádního obalu. Je to Krok za krokem sražený do hodiny a půl a blízko mexickejch hranic s tím, že Dejna do sebe cpe sníh po kubíkách a táta Frenk jezdí na mašině a brokovnicí ustřeluje jiným jednostopým motoristům řidítka. Takže, Blab blab fádr se trochu minul účinkem, ale i přesto se na to dá v pohodě koukat. Člověk se i pobaví. Gibson je prostě dobrej. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (9)

  • Film bol v post-produkcii takmer dva roky. Natáčanie v Novom Mexiku prebiehalo od 5. júna do 3. júla 2014, no premiéra sa konala až 21. mája 2016 na festivale v Cannes. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Link (Mel Gibson) tetuje jednu ze svých zákaznic (Katalina Parrish), tak má zákaznice v jednom ze záběrů skoro dokouřenou cigaretu, ale v dalším záběru je cigareta téměř celá. (moznazitra)

Reklama

Reklama