Reklama

Reklama

Ohnivé tornádo

(TV film)
  • USA Fire Twister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nastražená výbušnina zničí cisternu u Los Angeles. Po výbuchu vznikne ohnivé tornádo, které se nezastavitelně řítí městem a likviduje ho. Skupina aktivistů ho chce zastavit. Zjistí přitom, že tornádo nevzniklo náhodou... Parta aktivistů se chystá v Los Angeles vyvěsit transparent proti naftě na cisternu u města. Na cisterně je však připevněna bomba, po jejímž výbuchu se na ně začne valit ohnivý twister – tornádo tvořené ohněm. Barbie, Carla, Jason a Scott se schovají do tunelu a nic se jim nestane. Když vylezou, vidí v dáli ohnivé tornádo pohybovat se městem a rozhodnou se varovat místní obyvatele. Náhle do nich začnou střílet lidé, kteří připevnili výbušninu na cisternu. Skupině se s pomocí místního pracovníka Anthonyho podaří z místa ujet a zamíří k tornádu...
Tornádo se už dostalo do města, bere s sebou lidi a ničí majetek. Skupinka zachrání matku s dcerkou, pak je ale najdou střelci a chtějí je zabít, aby nemohli být identifikováni. Firma SINKO vlastnící cisternu vyrábí eko paliva. Její ředitel Mitch Garber řekne novinářům, že parta aktivistů jsou teroristé, kteří upevnili na cisternu bombu a rozpoutali tornádo. Ve skutečnosti to byl on, kdo si najal zabijáky, aby nechali cisternu vybuchnout. Zabijáci zatím partičku aktivistů dopadnou a chtějí je zabít... (TV Prima)

(více)

Recenze (55)

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem si myslel, že se tu někdo pokouší o vtip. Hlavně s ohledem na rok vzniku tohohle televizního příspěvku. Ani sebesilnější drink by nepomohl, mozek není třeba odstavovat, protože už ani režisér se scénáristou ho zřejmě ani nepoužívali. Takové triky zvládne průměrný programátor. Tvůrci jsou diletanti, Casper by to měl zabalit, ač nejlepší byla stejně ta bruneta, která zastřelila telefon. Fakt! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to by stačilo. Mám za sebou hodinu a víc už fakt nedám. Po pravdě očekával jsem už dopředu otřesnou odpadní ohavnost kde bude v hlavní roli úřadovat velký Casper Van Dien z jehož výkonu se poblijem, ale i ta nejhorší očekávání byla překonána. Po pravdě pustil jsem si to jenom jako zvukovou kulisu na dojezd kocoviny po prachmizerným fotbale ČR vs Turecko a cítím se být správně doražen, takže svůj účel to splnilo. Abych byl upřímnej, tak jsem o vysílání tohoto skvostu na Prima cool neměl ani šajnu a zjistil jsem to náhodou při listování tv programem ve kterém jsem hledal již zmíněný fotbalový přenos a holt jsem neodolal připomenout si jaké, že úžasné zázraky současné zetkové kinematografie to kupují domácí veřejnoprávní stanice. Ve skrytu duše jsem doufal aspoň v nějakou tu nechtěnou vtipnost, ale to jsem si naběhl. Do hajzlu s tím.0% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Ono je blbý, když jedeš po ulici a přehlídneš stometrový ohnivý tornádo. Jestli to nebude tim, že ze scény na scénu mění svou velikost. A způsob pohybu. A tak. Nefalšovanou zábavu nicméně obstarává výskyt ojedinělých hereckých exponátů - obzvláště nekonečně komických terminátořích ksichtů padouchů, kteří ve čtyřech lidech netrefí z několika metrů žádnou z pěti o útoku netušících obětí... ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, co mají sice na začátku ty nejlacinější efekty (ano, oheň a voda dělají trikařům největší problémy, ale tohle je naprosto tragické) a postavy pobíhají zmateně sem a tam za doprovodu stupidních dialogů, jenže vy si řikáte, třeba mě to nakonec překvapí, ještě chvilku, ještě pět minut, néééééé! Caspere, hlouběji už klesnout nelze?...jasně že lze.... ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hloupou, nenáročnou, ale svým způsobem zábavnou jednohubku... Nestalo se... Ohnivé tornádo je špatný film ve všech směrech... Od scénáře, přes režii, mizerné herce, až po ještě mizernější triky... Naprostá ztráta času... ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak úplně jist, jestli jsem v posledních letech viděl větší filmové zlo. Z vizuálních efektů se mi chtělo zvracet, vždyť naprostí amatéři na školní akademii natočí lepší podívanou. Děj, promluvy a vůbec všechno nemám sílu komentovat. "Jsem hasič a jedu v autě přímo do lávy..". To byl konec ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Teda smolný den na výběr titulů. Hotová amatérská katastrofa! O tomhle díle nemluvě, protože aby mě honilo hořící tornádo furt dokola a nikdo si toho přes půl filmu ve městě nevšiml? S tím jděte dopr*dele! Herecké výkony nemluvě a co teprva dialogy! Ha, na pobavení dobrý, jinak průser jako prase! 0% ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, kde Casper Van Dien dokonale sedí. Nepozeratelné Z-tko, totálna blbosť, kde sa nedá nič pozitívne vypichnúť. V tomto filme bolo všetko, ale že všetko úplné zlé. No možno nie, sejmutie vlezlej reportérky bolo štýlové a na takýto typ film dosť brutálne. Ale inak, pane bože, prečo som to musel pozerať?? ODPAD!!! ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, rychle do roury! aneb skupinka ekologů najde bombu u cisterny, která vytvoří přírodní jev - tornádo, co hoří do nekonečna. Pak na ně zaútočí armáda tvořená dvěma vojáky a oni zdrhají. Herci hrají nudně, efekty jsou nic moc a všechno to vypadá natočené jak na digitální kameru z Tesca. Není to sranda jako Birdemic, The Room a nebo Fateful Findings - namísto toho jde o stupiditu u které se nikdo nezajímal o výsledek a snažili se jen udělat tři cool záběry na obal DVD. Je to prostě špatné a ani se tomu nedá smát (až na pár scén s příšernými cgi efekty). ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Pojďte lidi, vypadnem a budem doufat, že už se to přehnalo." Typický příklad toho, že špatná reklama je taky reklama a musím zde konstatovat, že i já jsem se stal její obětí, protože oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Když tak pěkně Cool lákal na jeden z nejhorších filmů všech dob, nešlo odolat. Ono to je vlastně nehodnotitelné, ale co se týče nechtěné zábavnosti, strká to polovinu tuzemské komediální produkce do kapsy. ()

Sancty odpad!

všechny recenze uživatele

Do piče! Videli ste už inteligentné tornádo? Také, ktoré vás prenasleduje cestou necestou, počká si na váš osudný nádych, pokiaľ sa pred ním ukrývate ponorený na dne bazéna alebo, kurva, to je na celú kapitolu knihy Ako som chcel natočiť guilty pleasure ale posralo sa to prílišným zapálením pre vec. Obdivujem každého užívateľa csfd, ktorý dokázal tejto ultramonumentálnejpičovine udeliť čo i len jednu hviezdu. Zasa, ak ste fanúšikom mŕtvolne chudého Van Diena, tak potom hej. To hej. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tak ubohé, že to až bylo zábavné. Uvažoval jsem, jestli bych dokázal vymyslet ještě větší pitomost, a napadlo mě toto. Začátek filmu: Po ulici v Praze jde hodně starý senior. Najednou asi tak sto metrů před ním vybuchne chodník a ze země začne vytékat žhavé magma. Probudila se tam totiž sopka, o jejíž existenci se nevědělo. Muž se zastaví, pak jde blíž, hledí na to a dumá, jestli se jedná o žulové nebo čedičové magma. V době, kdy chodil do školy, se totiž učil, že existují tyto dva druhy magmatu. Že podle novějších poznatků existuje pouze jeden druh magmatu a vznik té či oné vyvřelé horniny závisí na tlaku, teplotě, pH a také na tom, kudy magma pod zemí teklo, není starci známo. Tento nedostatek geologické osvěty se mu stane osudným. Běží úvodní titulky. Protože v Čechách žijeme v malých poměrech, je i sopka malá a nevydatná a produkuje jen skrovný magmatický potůček. Nicméně zde chybí zkušenosti, jak sopkám čelit. Urychleně se sejde vláda a začne řešit, co by se s tím mělo dělat. Převládne názor, že když to samo začalo, tak to také samo skončí; vždyť i s covidem tomu tak bylo. Pro jistotu aspoň nařídí občanům nosit roušky na ochranu před sopečnými exhalacemi; však ve skladech ještě nějaké zůstaly. Na webu se diskutuje, jestli za sopečný výbuch může Putin, Babiš nebo američtí imperialisté. No a tak dále. Pro dosažení zamýšleného uměleckého účinku by bylo zapotřebí, aby se režie ujal co nejméně schopný režisér. Naštěstí u nás máme neschopných režisérů tolik, že bychom je mohli přehazovat vidlemi. Určitě by se z nich dalo vybrat... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Šílený béčkový ultrabrak. Herecké výkony na úrovni okresního spolku ochotničení, zápletka o vzniku a následném cíleném fungování tornáda je extrastupidní, kamera jako z fotomobilu, dialogy jak z německého pornofilmu o instalatérech 1972, takže musím konstatovat následující: Odpad dávám výhradně filmům, které propagují nebo ospravedlňují zlo od komunismu, fašismu až po ponižování a urážení, anebo stupidním filmům ve své kategorii, přesto tady dávám jednu hvězdu za šok a obdiv k tomu, že jsem to dokoukal, protože nevěřím, že to dokouká víc než třetina diváků. Kdybych měl někomu pustit nejhorší film čistě z filmového řemesla, tak bych tohle použil jako studijní materiál. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Vychytávka pro diváka perverzně se tetelícího v blízkosti díla filmových neumětelů nabízí všechno, co se dá očekávat od blbého céčka. Dialogy k pochechtávání, amatérské triky snad musejí být záměrem, herci svoje grimasy sázejí podle pokynů zoufalého režiséry jak nejlépe umí ( latˇka není vysoko). Překvapivě brutální práce s golfovou holí s následnými záběry pomale jedoucího hasičského auta s výbušninami, na kterého (marně) vystříli ozbrojená skupina desítky nábojů bez zjevného účinku, jsou pomyslným vrcholem režisérovy invence. Ke konci už je to ostatně jen kousek..ten ale nebudu prozrazovat..jak to asi může celé dopadnout?:) ()

BeranSon odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím, za jakým účelem se tyto filmy točí. Vždyť přece už jen pouhý scénář je tak primitivní a hloupí, že každý režisér ho ze svého stolu musí rychlostí blesku smést. Tohle nemá kvality, tohle nemá plusy, tohle je zbytečnost a otřes, který nelze nikomu doporučit, ve kterém nelze najít nic kladného. - 0/10 - ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsi z katastrofickych filmov,ktory je sam o sebe katastrofa a to po kazdej stranke,ale jednu hviezdicku dam za to,ze sa vzdy nieco deje...:-) ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Akce ! Od začátku - Šlape to ! Miley vyrus ver.2 , no a samozřejmě casper! Asylum a sy fy strikes back , again and again.. Jo a efektovej old school je velmi prijemnej ()

Reklama

Reklama