Reklama

Reklama

Ohnivé tornádo

(TV film)
  • USA Fire Twister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nastražená výbušnina zničí cisternu u Los Angeles. Po výbuchu vznikne ohnivé tornádo, které se nezastavitelně řítí městem a likviduje ho. Skupina aktivistů ho chce zastavit. Zjistí přitom, že tornádo nevzniklo náhodou... Parta aktivistů se chystá v Los Angeles vyvěsit transparent proti naftě na cisternu u města. Na cisterně je však připevněna bomba, po jejímž výbuchu se na ně začne valit ohnivý twister – tornádo tvořené ohněm. Barbie, Carla, Jason a Scott se schovají do tunelu a nic se jim nestane. Když vylezou, vidí v dáli ohnivé tornádo pohybovat se městem a rozhodnou se varovat místní obyvatele. Náhle do nich začnou střílet lidé, kteří připevnili výbušninu na cisternu. Skupině se s pomocí místního pracovníka Anthonyho podaří z místa ujet a zamíří k tornádu...
Tornádo se už dostalo do města, bere s sebou lidi a ničí majetek. Skupinka zachrání matku s dcerkou, pak je ale najdou střelci a chtějí je zabít, aby nemohli být identifikováni. Firma SINKO vlastnící cisternu vyrábí eko paliva. Její ředitel Mitch Garber řekne novinářům, že parta aktivistů jsou teroristé, kteří upevnili na cisternu bombu a rozpoutali tornádo. Ve skutečnosti to byl on, kdo si najal zabijáky, aby nechali cisternu vybuchnout. Zabijáci zatím partičku aktivistů dopadnou a chtějí je zabít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tak ubohé, že to až bylo zábavné. Uvažoval jsem, jestli bych dokázal vymyslet ještě větší pitomost, a napadlo mě toto. Začátek filmu: Po ulici v Praze jde hodně starý senior. Najednou asi tak sto metrů před ním vybuchne chodník a ze země začne vytékat žhavé magma. Probudila se tam totiž sopka, o jejíž existenci se nevědělo. Muž se zastaví, pak jde blíž, hledí na to a dumá, jestli se jedná o žulové nebo čedičové magma. V době, kdy chodil do školy, se totiž učil, že existují tyto dva druhy magmatu. Že podle novějších poznatků existuje pouze jeden druh magmatu a vznik té či oné vyvřelé horniny závisí na tlaku, teplotě, pH a také na tom, kudy magma pod zemí teklo, není starci známo. Tento nedostatek geologické osvěty se mu stane osudným. Běží úvodní titulky. Protože v Čechách žijeme v malých poměrech, je i sopka malá a nevydatná a produkuje jen skrovný magmatický potůček. Nicméně zde chybí zkušenosti, jak sopkám čelit. Urychleně se sejde vláda a začne řešit, co by se s tím mělo dělat. Převládne názor, že když to samo začalo, tak to také samo skončí; vždyť i s covidem tomu tak bylo. Pro jistotu aspoň nařídí občanům nosit roušky na ochranu před sopečnými exhalacemi; však ve skladech ještě nějaké zůstaly. Na webu se diskutuje, jestli za sopečný výbuch může Putin, Babiš nebo američtí imperialisté. No a tak dále. Pro dosažení zamýšleného uměleckého účinku by bylo zapotřebí, aby se režie ujal co nejméně schopný režisér. Naštěstí u nás máme neschopných režisérů tolik, že bychom je mohli přehazovat vidlemi. Určitě by se z nich dalo vybrat... ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, rychle do roury! aneb skupinka ekologů najde bombu u cisterny, která vytvoří přírodní jev - tornádo, co hoří do nekonečna. Pak na ně zaútočí armáda tvořená dvěma vojáky a oni zdrhají. Herci hrají nudně, efekty jsou nic moc a všechno to vypadá natočené jak na digitální kameru z Tesca. Není to sranda jako Birdemic, The Room a nebo Fateful Findings - namísto toho jde o stupiditu u které se nikdo nezajímal o výsledek a snažili se jen udělat tři cool záběry na obal DVD. Je to prostě špatné a ani se tomu nedá smát (až na pár scén s příšernými cgi efekty). ()

Reklama

oskiii

všechny recenze uživatele

Déčkový ochotník C.V. Dien v roli myslitele a zachránce. Co mě zaujalo byl fakt, že scéna s listím, poté s autem a dále s poštovní schránkou, se odehrávala ve stejné ulici. Pokaždé se však ulice zázračně obnovila. Výborné bylo i interview s ženou a miminem :D Jinak plno nelogičností napříč celým filmem. Doteď nevím, jestli tahle sračka je tak úmyslně špatná, nebo tvůrci neměli peníze. ()

Marek06 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak ze zvědavosti jsem se podíval na nejhorší katastrofický TV film. Ano, tohle je opravdu katastrofa. Neuvěřitelně špatné efekty, tragické herecké výkony a nelogické situace. Tak třeba střelci nejsou schopni trefit cíl, tornádo po sobě zanechává minimální následky, atd. Nemá cenu to nějak víc rozebírat, tohle je prostě odpad. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to by stačilo. Mám za sebou hodinu a víc už fakt nedám. Po pravdě očekával jsem už dopředu otřesnou odpadní ohavnost kde bude v hlavní roli úřadovat velký Casper Van Dien z jehož výkonu se poblijem, ale i ta nejhorší očekávání byla překonána. Po pravdě pustil jsem si to jenom jako zvukovou kulisu na dojezd kocoviny po prachmizerným fotbale ČR vs Turecko a cítím se být správně doražen, takže svůj účel to splnilo. Abych byl upřímnej, tak jsem o vysílání tohoto skvostu na Prima cool neměl ani šajnu a zjistil jsem to náhodou při listování tv programem ve kterém jsem hledal již zmíněný fotbalový přenos a holt jsem neodolal připomenout si jaké, že úžasné zázraky současné zetkové kinematografie to kupují domácí veřejnoprávní stanice. Ve skrytu duše jsem doufal aspoň v nějakou tu nechtěnou vtipnost, ale to jsem si naběhl. Do hajzlu s tím.0% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama