Reklama

Reklama

Naeildo kantabille

(seriál)
  • Jižní Korea 내일도 칸타빌레 (více)

Epizody(16)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Klišé za klišé, na které se ani moc dobře nekouká, a ani klasická hudba to nezachrání - "obětování" se pro kamarády, každý druhý má trauma, humor nula nula prd, skřehotání hlavní hrdinky už vůbec není roztomilé, ale otravné, je tam zbytečný milostný trojúhelník (to aby si hlavní hrdina uvědomil, že má rád hrdinku, tak tam pokaždé musí být někdo třetí, kdo touží po hrdince?), chemie žádná (snad jen mezi hrdličkami houslisty)... Prostor a drama se vyplňovalo pletichařením - opravdu je to nutné? V první polovině se příběh tříští mezi spoustu postav a není moc záživné to sledovat. Nadšení pro hru, zapálení do hudby - kde to je? Úplně tam chybí grandióznost, kterou klasická hudba má. Sem tam to sice bylo fajn, zajímavé a dobře se to poslouchalo, ale z většiny času mě to nebavilo, spadalo to jen do obyčejné korejské plytkosti. Bez vášně a plné závist, pohrdání a mračení. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem ani japonského dorama, ani anime. Na tohle jsem se spíš podívala jako vzpomínku na Beethoven Virus, kde to také bylo o vážné hudbě. Nakonec nejsem ani zklamaná. To, co jsem neměla ráda na Nodame Cantabile (obou), Korejci úspěšně vyeliminovali. Kámen úrazu pak už je jenom v tom, že to nenahradili ničím jiným. Takže nakonec tu máme ničím výjimečný příběh z prostředí hudební školy, který sice nepřetéká emocemi, ale taky naštěstí nesklouzl do typicky korejského melodramatu. Pro mě je to celkem slušný průměr - vidět a zapomenout. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Asi mám Joo Wona hodně ráda, když jsem vydržela tu příšernost jménem Nae-Il. Takhle idiotskou hlavní hrdinku jsem už zase dlouho neviděla, srala mě (to nejde jinak napsat) od začátku až do konce, a ačkoliv samotná její postava zase nebyla úplně nezajímavá, tak díky hereckýmu projevu Shim Eun-Kyung jsem ztratila zájem. Na celým seriálu je příliš znát, že jde o adaptaci mangy, je to tak nějak typicky přihlouplý, jednoduchý, nereálně naivní.. Prostě - pokud chcete zajímavej seriál o vážný hudbě a o životě orchestru, zkuste Beethoven Virus. Je podobný, ale v kvalitně úplně někde jinde než Cantabile. ()

Reklama

Reklama