Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec (Stephen Dorff) se svojí dcerou (Maisie Williams) a přítelkyní (Světlana Metkina) se vydají na výlet do africké pouště, aby pozorovali život hyen. Ne všechno však probíhá podle plánu, když se nečekaně připletou mezi obchodníky se zvěří. V rozlehlé africké poušti pak začíná boj o přežití. (Dalfor)

Recenze (13)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Šelmy, zločinci, púšť, survival. To znelo ako niečo presne pre mňa. Ale horšie to už asi ani nemohlo dopadnúť. Okrem jednej smiešnej piesočnej búrky, jedného smiešneho uhryznutia škorpiónom, niekoľkých naháňačiek a skrývania sa pred lietadlom / autami a niekoľkých pohľadov na pekné hyeny tu nie je vôbec nič. Napätie na bode mrazu a dvojica hlavných hrdiniek nepresvedčivá až to bolí, neuveril som im ani slovo. Ale tých chabých hercov by som ešte prehrýzol, no neschopnosť scenáristu už asi ťažko, pretože znudil všetko, čo sa znudiť dalo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Uzmierovací rodinný výlet do Afriky, pri ktorom by sa mala otravná dcérka zblížiť s tatinkovou novou priateľkou, sa nevyvíja práve najlepšie a všetko sa vyvrbí náhodným stretnutím s miestnymi zločincami. Boj o život sa začína a hrozbou nie sú len zločinci, ale aj divé šelmy a nehostinné prostredie. Ja prírodným survivalom fandím, no toto mi akosi nesadlo. Ono by nevadilo, že to je xy krát obohratá somarinka, ale jednoducho ma to nedokázalo strhnúť a ani baviť. Nesympatické postavy, nesympatické scénky, málo napätia a dianie, pri ktorom som (bohužiaľ) hlavne čakal na záver. Ale možno to bol iba subjektívny pocit, takže koho to láka - nech kľudne vyskúša, koniec koncov natočené je to pekne a tiež sa na to celkom dobre pozerá. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek měl naběh na dobrou rodinnou fašírku, jenže pak se to vyvrbilo v nudnej paskvil a postavy mě začínaly srát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to nijak převratný film, ale myslím si, že na svoje možnosti vytěžil ze zápletky docela dost. Asi je to i tím, že když se někde objeví hyena, jsem za to docela rád. Krásná zvířata. Škoda, že ten snímek je tak strašně moc klišovitý a že zde musí být nutná seznamovací fáze, nesvár mezi dítětem a dospělým, které mohou být napraveny. Přece jen ale snímek končí jinak, než by se dalo čekat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dcera, tatík a jeho nová přítelkyně vs. pytláci v Africe , námět za dvě hvězdy ( plus malé poučení na téma hyeny ) ale thriller respektive něco jako dramatický rodinný film ve stylu někam do tv na odpoledne na Prima love. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Niekde na pomedzí... Problém bol ťažko dosiahnuteľný survival mladej dcérky a vyschnutej Rusky, iba scenárovo umelo neschopná banda pytliakov a celkom nuda. Veľa rečí aj na malý čas, veľa nedeja, ktorý by sa dal prežiť ak by nechýbalo napätie. Tu to absentuje vo väčšej miere a hoci je príjemné pozerať na lokácie, sú prázdne a slúžia len na vyplnenie času. Slabý post režiséra nemohol narobiť africké zázraky a tak námet síce dobrý, ale možno v rukách Coenov... ktovie... Celkovo nespokojnosť a žiadosť o úhradu nákladov na pozeranie. (videné 11.02.2018, AMC archív) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Raz sa to pozrieť dá ale na riť z toho určite nespadnete. Ľutujem Aryu a Stormara, že sa upísali takej glupocine, pričom druhý menovaný mal cca rovnaké využitie a priestor ako vo filme s Norom Klietkom Tokarev. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Nejdřív čekáme k jaké tragédii dojde, aby se macecha sblížila a pak dostaneme spoustu divných událostí: ponechání přítelkyně samotné uprostřed Afriky; pašeráci zbraní cinknutý i produkty ze zvířat, taťku odstřelí, ale dcerku ponechají osudu; Světlana putující k napajedlu, o kterém nic neví, a jen tak náhodou dokonce narazí na místo hlavní zápletky; čtyři tupci, kteří lítají ve vraždě, ale holka jim zase uteče; putování do 100km vzdáleného města; útěk před písečnou bouří. Klady: celkem ušetřili - pár herců, několik aut, jedno letadlo, území nikoho. ()

Reklama

Reklama