Reklama

Reklama

Komédia o stredoškoláčke Biance, ktorá nie je v škole vôbec obľúbená, no jej dve najlepšie kamarátky sú zároveň aj školské hviezdy. Blíži sa školská párty a vzápätí aj ples. Kamarátky Casey (Bianca A. Santos) aj Jess (Skyler Samuels) majú na ples partnerov. Jediná Bianca (Mae Whitman) nemá nikoho. Jess jej ponúka niekoľko chalanov. Bianca však má záujem len o Tobyho Tuckera (Nick Eversman). Je deň párty a Bianca sa pripravuje, aby vyzerala aspoň trochu k svetu. Na párty jej Wesley (Robbie Amell), jej dlhoročný (ne)kamarát, povie, že je vlastne len „vybraná škaredá kamarátka“. A Bianca sa s tým rozhodne niečo urobiť. Dohodne sa s Wesleym, že ho doučí fyziku, z ktorej prepadá - a Wesley jej pomôže zmeniť sa... (TV Markíza)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (67)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mean girls varianta 2014. S kyberšiknou, haštagama a sociálníma sítěma. Dostanete všechno, co byste od tohohle typu filmu mohli čekat. Je jasné, že jsem z věkového hlediska lehce mimo cílovou diváckou skupinu, asi jsem trochu prošvihla to období, kdy bylo společensky i z psychyckého hlediska přijatelné a neškodné koukat na tenhle typ filmů. V onom období jsem sjížděla Requiem za sen a obdobné libůstky, tak mám v téhle oblasti asi trochu deficit...:D Jsem překvapená, že se mi to relativně líbilo, (berte mě s rezervou, když říkám, že líbilo) šla jsem do toho s tím, že to bude kravina, jen jsem byla zvědavá kvůli velmi pozitivní ohlasům, které jsem slyšela a četla. Neříkám, že to je hlubokomyslný, skvělý, nebo originální film to určitě ne. Na druhou stranu ve svém žánru by určitě patřil k těm lepším. Jasně dá se říct, že to je jedno klišé za druhým, že je to celé umělohmotné a předvídatelné od začátku do konce. Věřím ale, že kdyby mi bylo tak 13, tak by se mi tenhle film asi líbil a jakkoli jsou ty životní moudra co tam občas padnou stejně umělá jako ten zbytek, tak se nedá odepřít že platí. Takže vážení, neškatulkujte lidi a buďte hodní na svoje kamarády (a nejen na ně). ----"Only you can define yourself."----> ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Slušná teen komedie, která diváka obohatí o jedno nové slůvko. Proč ne. Humor povětšinou funguje, nejsou tady nechutnosti a já tohle (i přes ohranou zápletku) kvituji. K hereckému obsazení v podstatě taky nemám námitek- hlavní hrdinka umí být správně trhlá, sympaťák mile sympatický, mrcha vzorově nepříjemná, a tak dále. Takže na ukrácení dlouhé chvíle je DUFF ideální materiál. Pěkných 70 %. Oblíbená část- představa sexu s Wesem ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Musím napsat, že tenhle film se mi líbil, a to i přesto, že se zde omílá pořád jedno a to samé téma - holka, která vybočuje z davu a chce zapadnout, potom zjistí že ji ostatní jenom využívají a nakonec zjistí, že jsou všichni úplně stejní, že se snaží zapadnout úplně všichni ( Tuto větu, v trošku poupravené podobě, jsem převzala z filmu Královna ročníku. ). Samozřejmě byly zde i nějaké okamžiky, kdy jsem věděla, že musím přeskočit, nebo jsem se až tak úplně nebavila, ale těch nebylo až tak hodně, pokud bych měla nějakou takovou, pro mě nepříliš zajímavou scénu napsat, určitě by to byla ta, kdy jde na rande s Tobym, víc už prozrazovat nebudu, to bych tady mohla napsat celý obsah. Každopádně tenhle film hodnotím pozitivně a myslím si, že dokonale vystihl toto, jak už jsem napsala, již tisíckrát přetočené téma. Tento film nemůžu jinak než doporučit, je skvělý na zkrácení dlouhé chvíle, uvolnění a pro ty, kteří mají rádi filmy ze studentského prostředí a filmy se šťastným /pro některé nepřekvapivým/ koncem. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie mám rád, preto keď som videl trailer bol som nadšený, že to môže byť jedna z tých lepších romantických komédii. Ale dosť ma film sklamal, scenár je priemerný a postavy sa správajú niektorých situáciách hlúpo a pri niektorých scénach mi bolo až trápne. Zas na oplátku je tu dobrý casting. 5/10 ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Fajn záležitost, když už máte za den mozek uvařenej dost a spíše jste odreagovávací typ na tenhle druh filmů, než na Bayovo taškařice s megačímkoli. Klasické schéma je solidně odehráno neokoukanými tvářičkami. Což je vlastně fajn, ale naprosto v rámci regulí a dle technických postupů jak uspět, čili nic extra zajímavého. Největší předností je však humor, který je poměrně na úrovni a nespadá do explicitně fekálních ni sexuálních rovin. Připočtětě fungující chemii postav a já jsem nad průměrem. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v amerických štátoch Georgia a Texas. (Hudakfilms)
  • Mae Whitman (Bianca) a Bella Thorne (Madison) sú vo filme spolužiačkami, no v reálnom živote je prvá menovaná herečka o osem rokov staršia ako jej kolegyňa. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama