Reklama

Reklama

Komédia o stredoškoláčke Biance, ktorá nie je v škole vôbec obľúbená, no jej dve najlepšie kamarátky sú zároveň aj školské hviezdy. Blíži sa školská párty a vzápätí aj ples. Kamarátky Casey (Bianca A. Santos) aj Jess (Skyler Samuels) majú na ples partnerov. Jediná Bianca (Mae Whitman) nemá nikoho. Jess jej ponúka niekoľko chalanov. Bianca však má záujem len o Tobyho Tuckera (Nick Eversman). Je deň párty a Bianca sa pripravuje, aby vyzerala aspoň trochu k svetu. Na párty jej Wesley (Robbie Amell), jej dlhoročný (ne)kamarát, povie, že je vlastne len „vybraná škaredá kamarátka“. A Bianca sa s tým rozhodne niečo urobiť. Dohodne sa s Wesleym, že ho doučí fyziku, z ktorej prepadá - a Wesley jej pomôže zmeniť sa... (TV Markíza)

(více)

Recenze (67)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $8,5milióna║ Tržby USA $34,030,343 ║ Tržby Celosvetovo $43,709,744▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,582,310║ Tržby za predaj DVD v USA $6,247,622║ Úplne v pohode teen komédia, ktorá má správne grády a primeranú zábavnosť, dobré postavy a pútavý dej. /70%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dobrá relaxační komedie. I když jsem čekal, že se z Votky stane super hvězda školy a Miss world, nestalo se tak. Průměr, je prostě průměr. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 2,622 // Otvárací Víkend v USA: $10,809,149 // ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil, ale nejspíš jsem už dospěl. Okoukané téma, nic nového, co by mě zaujalo. Vtipy také nic moc. Děj průhledný. Pro mě průměr, bohužel. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá romantická komedie, která toho má hodně co nabídnout. Já vám nevím, ale pro mě byla a je Mae ta nejhezčí ze všech, takže to označení Duff se k ní vůbec nehodilo. :-) Lepší čtyři hvězdičky. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ne, Protivný sprostý holky jsou unikát a tohle tomu filmu opravdu nešahá ani po paty. Vtip, aby člověk hledal se světlometem a trochu větší lacinost a nadávky + snaha o začlenění sociálních médii to opravdu nezachrání. Nicméně pořád lepší film, než Protivný sprostý holky 2. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Evidentně jde o film pro jinou cílovou skupinu.Kdyby mi bylo 13-17 možná bych udělil čtyři hvězdičky,ale protože už jsem přestárlý,všiml jsem si mnohých nedostatků.Děj byl krajně předvídatelný,humor byl poměrně slabý a celý snímek mi připadal hodně povědomý,byl podobný jako spousta komedií,které byly už natočeny dříve(Protivný sprostý holky,Bullshit,atd.).Na druhou stranu mě v podstatě potěšil závěr,který mohl být mnohem horší a občas jsem se i zasmál,proto jsem filmu nakonec udělil dvě hvězdičky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Zábavnější komedie, takových už tu pár bylo ale pokaždé to chce vybrat námět, lidí a bud se chytne nebo ne, Já jsem VOTKa, příběh sympatické Mae Whitman která chtěla byt jiná ale přesto zůstala stejná a to na ní bylo originální, po pár pokusech o změnu se ji spíš vše hroutilo ale ona prostě vše brala pořád pozitivně, a to se mi na ní líbilo několikrát sem se snažil film přečíst ale neuspěl sem Bella se hodila přesně na funkci namyšlené holčičky, prostě suprová americká komedie z jedné střední školy. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma už jsem viděla daleko lepší filmy. The Duff měl světlý chvilky, ale bohužel i trapný chvilky. Normálně bych film asi hodnotila 40%, ale díky sympatickýmu hereckýmu obsazení dám 55%. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je chyba si myslet, že pokud na pravěkou romantickou šňůru navěsím moderní internetový fórky, okamžitě mám originální scénáristický náhrdelník. Holka je ale sympatická, některý hlášky hodně dobrý, ale CO TA SVINSKÁ STOPÁŽ??! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz podla trailerov to vyzeralo dost nadejne a nakoniec sa podaril aj samotny film. Absenciou nechutnosti, sympatickymi postavami a dokonale fungujucou romantickou liniou mi to dost pripomenulo vlnu skvelych romantickych komedii zo skolskeho prostredia z konca 90.tych rokov (10 Things I Hate About You alebo Drive Me Crazy). Stvrtu hviezdicku nedam len preto, lebo tu je par hluchych miest, par vtipov bolo az prilis natahovanych a niektore postavy neboli dostatocne vyuzite (napriklad matka hlavnej hrdinky). A takisto za Kena Jeonga, ktoreho neskutocne neznasam a v tomto filme mi svojimi trapnymi vystupmi k tomu pridal par dalsich dôvodov. Ale aj napriek tomu tento film odporucam kazdemu, kto ma chut na teenagersku romanticku komediu bez nechutnosti. 7/10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prehliadka krásnych amerických modeliek a jednej pohodárky z debilnou fixáciou na študentský status. Pomerne milé. Bez nechutností, alebo hlúpych miest. Síce to zaužívané konvencie neprekračuje, ale napĺňa ich bez chýb. Thorne ako obvykle dych berúca. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V samotné podstatě jde o teen komedii podle tisíckrát ohrané šablony: "holka 'ošklivka', která se snaží stát populární," ale The DUFF je regulérně vtipnej film. Alespoň pro ty, kterým tenhle "ztrapňovací" typ humoru (typický např. pro seriál Modern Family) sedne. Problém bývá, že obdobné komedie neznají míru a sklouzávají velice často do trapného (teď už v tom špatném slova smyslu) pitvoření. To se tady naštěstí neděje a film vcelku zručně mixuje klasickou romantiku a humor, který rozhodně není hloupý. Mae Whitman není taková ta hollywoodská kráska, co upoutá na první, ale o to lepší je herečka a to více se zaryje pod kůži, i když to chvíli trvá. Kdo má nakoukaný Parenthood, tak musí její přirozené herectví zbožňovat. Hudebně a vizuálně to jde na ruku cílové skupině: popík, facebook, twitter, selfie kam se podíváš. K tomu se váže jediná výraznější výtka: někdy té moderny bylo až moc. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Operuje se s novým termínem, ale schéma je stejné jako tisíckrát předtím. Mae Whitman je duff jak vyšitá, s Robbie Amellem mají skvělou chemii. Film určený pro nenáročné večery. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnutí traileru som bola fakt zhrozená.. a síce to šlo okolo knižnej predlohy veeeeeeľkým oblúkom a zobralo si to z nej asi len to najpovrchnejšie (v tomto prípade pár mien a pojem d.u.f.f.), tak film nakoniec príjemne prekvapil. Zápletka síce nie je nič nové pod slnkom, ale ako oddychovka je to stále na úrovni a pobaví. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to trochu ohrané, je přesně jasné, jak se to bude vyvíjet, a víte, kde budou zlomy v ději, ale stejně mě to nesmírně bavilo a stejně jsem si skvěle tuhle romantickou komedii užil, protože je taková pěkně lidská, není moc ujetá a není ani zbytečně nudná, jsou zde postavičky, které oceníte, prostě všechno na svém místě. Na tu hodinku a půl jsem se opravdu bavil a film si užil. ()

Reklama

Reklama