Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bella se nemůže rozhodnout, kterému muži ve svém životě dát přednost. Jestli bývalému manželovi, který stále bydlí u ní doma, nebo strážmistru Vergovi, který ji přitahuje. Kdo si nakonec získá její pozornost? Isabella Jungová otvírá své fyzioterapeutické studio. Její dcera Lena je v Austrálii, kam odjela jako au pair a kde má přítele Tareea. Bývalý manžel Martin, který je bez zaměstnání, žije spolu se strážmistrem Sebastianem Bergem u Belly v bytě. Bella se nemůže stále rozhodnout, kterému z nich má dát přednost, má ráda oba. A oba muži se předhánějí, aby získali její pozornost...
Bella a Martin se dozvědí, že jejich přátelé Katja a Torsten Neumannovi měli autonehodu a oba při ní zemřeli. Na pohřbu je kontaktuje jejich právník a sdělí jim, že si zesnulí přáli, aby si Bella s Martinem vzali do péče jejich malého syna Toma... Když je navštíví úřednice z odboru péče o děti, podiví se, že Bella žije společně se dvěma muži. Žádá ji, aby dala své rodinné poměry do pořádku. Bellino studio nemá klienty a Martin také nemůže nikde sehnat práci. Sebastian řekne Martinovi, že jsou už nějakou dobu s Bellou pár. Martin se odstěhuje k Ines a Olafovi Wolfovým. Ti se rozhodli začít znovu, ale stále se dohadují. Společně navštíví poradnu pro manželskou terapii, kterou vede Prabha Havensteinová. Ta ale nakonec odmítne s nimi pracovat. Do této situace přijíždí zpátky z Austrálie Lena s Tareem a sdělí rodičům, že se vzali... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Andrea Sawatzki, Andrea Sawatzki a její prsa, Andrea Sawatzki a její boky, Andrea Sawatzki a její nohy, Andrea Sawatzki a její šaty a zase ta Andrea Sawatzki. A trocha té romantiky, rodinného života a snů. A o tom ten film je. [28. hodnocení, 4. komentář, 29%] ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Niežeby išlo o ktovieako presvedčivý alebo citovo odzbrojujúci film, ale ide o vcelku podarenú nemeckú komédiu o chaose v medziľudských vzťahoch. Herecké výkony sa pohybujú niekde okolo zlatého priemeru a zápletka miestami vyvoláva nechápavé škrabanie sa na hlave, ale Schmitz svoj film vedie s istotou a notnou dávkou profesionálnosti. Keby dačo podobné nakrútil u nás, obdarili by ho vavrínovým vencom a päťdesiatimi percentami. ()

Reklama

Reklama