Reklama

Reklama

Bílý dům dobyli a teď si teroristé vezmou ještě větší sousto. Na pohřeb britského premiéra se sjedou lídři celého západního světa a díky bezpečnostním manévrům by Londýn v tu chvíli měl být tím nejbezpečnějším místem na zemi. Místo toho se ale stane smrtící pastí. Překvapivé a drtivé útoky za sebou zanechají světové vůdce v pozicích mrtvol, výbuchy šíří zkázu a monumenty anglické metropole jsou v plamenech. Londýn a západní svět se během chvíle ocitnou na kolenou. Hrozivé situaci a budoucnosti v totálním chaosu se znovu postaví Gerard Butler po boku s britským agentem. Záchrana nespočívá v předvídatelných vojenských manévrech, ale v poctivé ruční práci. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Filmaři stále ukazují jak arogantní ego západních nafoukaných politiků přivádí svět do nebezpečí, ale národní stáda ovčanů to stále nechtějí chápat.

na příspěvěk reagoval breeder

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to je tvoje věc, já mám dvacet pět, takže místo tam snad ještě je, ale to víš, když budu vědět kolik si dal, tak můžeme diskutovat o tom kdo je větší kulervant a o to jde :) takže dík 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshi : To klidně můžeš, ale já tebe nemůžu. Mám tu stovku zaplněnou už dlouho. Tak jak chceš.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

čas nadešel, hele můžu si tě dát do oblíbených ? předtím sem tě měl v oblíbených, ale bylo nedovolené zařazení bez tvého svolení, takže teď se tě ptám 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Uwe Boll ma teraz volno, tak keby mu to ponukli, tak by to urcite zobral.

A v jeho rezii by to nebolo horsie ako mizerna dvojka. :))

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak to by som prijal. FIlmy o ponorkach mam rad, ale neviem si predstavit prestrelky v ponorke. To by neslo.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Už se moc tyhle filmy netočí pravda. Přitom je to klasický akční subžánr. Jeden hrdina proti teroristům v omezeném prostoru. Můj vůbec nejoblíbenější námět pro akční filmy.

na příspěvěk reagoval Lacike, JackBurda

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja by som dej umiestnil do vrtulniku alebo by sa cely mohol odohravat na motorke. Nech je to trochu originalne. :)

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Ouwen

Střihy nepotřebuje, v tom máš pravdu, taky to v tomhle filmu dokázal. ( Bitky střihlý minimálně a ta přestřelka na jeden střih byla už vážně vrchol)

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Nakoniec som sa na fandimefilmu.cz docital, ze Angel ma byt oznacenie Air Force One...takze konecne mi nazov dava zmysel :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

01.11.2016

Tři roky staré akční béčko Pád Bílého domu vydělalo 161 milionů dolarů a jeho letošní pokračování Pád Londýna rovnou 195 milionů dolarů. Co to znamená? Že teroristé nenechají Mikea Banninga na pokoji… (více)

Reklama

Reklama