Reklama

Reklama

Bílý dům dobyli a teď si teroristé vezmou ještě větší sousto. Na pohřeb britského premiéra se sjedou lídři celého západního světa a díky bezpečnostním manévrům by Londýn v tu chvíli měl být tím nejbezpečnějším místem na zemi. Místo toho se ale stane smrtící pastí. Překvapivé a drtivé útoky za sebou zanechají světové vůdce v pozicích mrtvol, výbuchy šíří zkázu a monumenty anglické metropole jsou v plamenech. Londýn a západní svět se během chvíle ocitnou na kolenou. Hrozivé situaci a budoucnosti v totálním chaosu se znovu postaví Gerard Butler po boku s britským agentem. Záchrana nespočívá v předvídatelných vojenských manévrech, ale v poctivé ruční práci. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Takze je potvrdena trojka: Angel Has Fallen.

Zaporaci tentoraz pôjdu priamo po Butlerovi.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Akoby som sa ocitol v 90tych rokoch minuleho tisicrocia, kde jeden clovek vystriela vsetko, co mu pride do rany, az by sa sam Rambo divil, aky je suchar. Nechcem urazat dvanastrocne deti navstevujuce kruzok pocitacovej grafiky, ale nerobili efekty pre film prave oni?

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

podceneny film, fakt vyborna vec, Butler ako herec je len priemer a herecky  nema ani na povedzme Toby Stephensa a uz vobec na Juvna McGregora, ale ako hlaskujuca nasrana masina bol vyborny. + zenske, najma skvela Radha Mitchel.  Co som tym chcel napisat ? Jo, ze jedinu vycitku mam k rejzovi, mohli si zvolit fakt znamejsie meno ako Babak Najafi 

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

A to přitom předchozí díly jak Exp, tak Olympus měli dabing ok. Člověk čeká přes půl roku na dvd a pak dostane takovejhle dabing, a přitom takovej Crappool byl na dvd po měsíci a dabing tam je ok.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

JackBurda

Taky jsem nepochopil proč nezachovali tu kontinuitu z Olympusem a nadabovali to úplně jiný lidi. Nic proti Vondrovi, ale na Butlera se vůbec nehodí toho by měl dabovat někdo z drsnějším hlasem např Procházka nebo Hruška který mohl aspoň dabovat Eckharta jako v jedničce. Soukup na Freemana je jasnej fail, tam měl bejt Rimský. No viděl jsem to z dabingem jednou a naposledy už jenom origo.

na příspěvěk reagoval JackBurda, JackBurda

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Ano, Rusko je o něco horší, ale zase tam máš jasno. Amerika se na druhou stranu tváří jako kolébka demokracie a podobný žblebty a přitom seznam jejích průserů je dlouhej světelný kilometry.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak ak si niekto myslel že Amerika sa stala a ostala ako svetová veľmoc číslo jedna vďaka tomu že jednala s každým v rukavičkách, tak moc toho v hlave nemal. V Amerike funguje konkurečný pluralizmus, čo je de facto to čo vnímame ako demokraciu. To, že sú to kurvy ktoré stvárajú kadečo možné aj nemožné je druhá vec. Ale Rusko je 100x horšie.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , vegetol.mp

jak řikám já ameriku neobhajuji, však vím co udělali za bordel, to s indiány, pak černoši, občanská válka, atomovky (tady je to takový na půl, ten japonský generál, byl magor něco jako druhý Hitler) válka ve Vietnamu a další věci, však si znich dělám i prdel, ale když to srovnám s ruskem, které je založeno na krvi carské rodiny, která byla odporně zabita, tak amerika je kriminálník, co chce sekat dobrotu a rusko je vrah který se nechce napravit 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to házení bombama je spíš ruský styl ne ? vždyť bombardují nemocnice plné zraněných, bombardují děti, bombardují civilisty ve městech, bombardují rebely, kteří bojují s teroristy. jako já ameriku nijak neobhajuji mají svoje hříchy, co si budeme povídat, ale momentálně sou v pohodě, minimálně dávají teroristům na prdel, na rozdíl od rusů 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, vegetol.mp

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

Po Pádu Londýna padne i Air Force One

01.11.2016

Tři roky staré akční béčko Pád Bílého domu vydělalo 161 milionů dolarů a jeho letošní pokračování Pád Londýna rovnou 195 milionů dolarů. Co to znamená? Že teroristé nenechají Mikea Banninga na pokoji… (více)

Reklama

Reklama