Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


První nebo druhá (E121)

(epizoda)
  • Německo Besetzte Herzen (více)

Obsahy(1)

Mladý nadaný architekt Steve Hedgeson postaví pro ženu svých snů Coru nádherný dům a vzápětí se ocitne v hrůzném snu. Cora mu dá košem a pak jeho překrásný dům ještě „obsadí" Jennifer Millerová, s níž se krátce předtím seznámil. Všichni okolo se domnívají, že Jennifer je jeho manželka, a ona se tomuto nedorozumění nijak nebrání. Zatímco jeho rodiče, přátelé a dokonce i jeho šéf jsou nadšeni novou ženou po jeho boku, trvá architektovi nějakou dobu, než pozná, že „nezvaná nájemnice" je pro něj ta pravá. Právě v tu chvíli mu ovšem chce dát šanci jeho dávná láska a Steve je náhle mnohem atraktivnější, když se na obzoru objevila sokyně. Nyní se musí rozhodnout mezi dvěma ženami, jež nemohou být rozdílnější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

freddy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

On je architekt, který pro svou milou postavil vysněný dům snů u pobřeží, ona ho odmítla, on se opil a vyspal se s jinou, přičemž ráno, když se vypařil zatímco ona spala, u ní na stolku zapomněl květiny, na nichž byla přišpendlena adresa toho domu i s klíči (květiny byly původně určeny pro ženu, která ho odmítla), ona si to blbě vyložila, nakvartýrovala se k němu a on celý film nevěděl, jestli chce tu první nebo tu druhou ženu. Klasická Pilcherovka, která není moc objevná a už vůbec ne originální, ale která má příjemnou letní atmosféru a úžasné exteriéry. K tomuto letnímu období je takový film naprosto ideální a navíc se u tohoto druhu filmů nemusí přemýšlet, prostě jednoduchá romance, která je občas dobrá na pročištění mysli. Navíc tuhle německou romanci řadím k těm lepším a záživnějším filmům v rámci žánru, a i proto uděluji lepší dvě hvězdy. Na jedno kouknutí ideální. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím oponovat, tento film nebyla klasická Pilcherovka, jak zde hodnotí Freddy. Jennnifer je velmi hezká a milá slečna, která se jeví jako takový ten vyčůránek, co z chlapů tahají peníze. Hledá únik z finanční krize, kterou nám vůbec neobjasnila a tak jsme si ani nebyli schopni udělat představu, jaká vlastně je. Vzhledem k tomu, že Stevemu velmi a zištně pomáhala, děj směřoval k tomu, že Steve skončí v náruči Cory, která se mi ale vůbec nelíbila. Zato rodiče od Steva byli skvělí a dobře se vzájemně dobírali. Co dodat? Velmi jsem se pobavil a dávám plný počet i za ty starší, co tomuto žánru fandí, jen nemohou bodovat, protože nemají počítač, nebo internet, nebo obojí. Je jich velmi mnoho a věřím, že by takovéto filmy posílali do červených čísel, kdyby bodovali. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze série romantických filmů. Tentokrát o architektovi který potká nebo pozná lásku až když ji ztratí. K tomuto filmu není co víc napsat snad jen že se hodí k těm kteří mají rádi šťastné konce. ()

Raviola odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla takový brak. Vydržela jsem se dívat deset minut, delší čas bych riskovala své duševní zdraví. Herecké výkony katastrofální, které podporují příšerné dialogy. Prostě děs. ()

Reklama

Reklama