Reklama

Reklama

Ao oni

  • Japonsko 青鬼

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa japonskej RPG hororovej hry spracovaný počin o študentoch, ktorí sa vkradnú do opusteného sídla, kde údajne straší. Čo tu však objavia, prekoná všetky ich očakávania. A prekvapený bude možno aj divák, keďže (našťastie) nejde o bežnú, kopírkovú duchárčinu, ale objavuje sa tu niečo, ehm, veselšie. Čo ale ten film bohužiaľ nijak nezachraňuje, keďže je (podobne ako hra) dosť lacný. A koniec koncov stereotypný, nudný a ani tú kratšiu stopáž príliš neuhráva. Neľutujem, že som to videl, ale malo to na viac a zo značnej časti to odflákli. ()

lnsmdrms 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek této herní hororové série jsem byl poměrně zklamán ale i poměrně překvapen. Krom čtveřice hlavních hrdinů přidali i další, kteří v originální hře nebyi ale vyskytovali se v románu, který byl podle toho napsán. I přes výborné CGI, který tento snímek nabídl si to nenašlo nějak extra cestu ke mě. Dvě hvězdičky. ()

milanhanic 

všechny recenze uživatele

Tolik času jsem trávil hledání možnosti, jak film vidět. Nevím, zda mám litovat či ne. Demon je udělaný pěkně, opravdu strašidelný, scénky asi jen dvě tak nějak dobré, ale vzhledem k délce filmu 60 min, jsou ty scénky extrémně krátké. Skoro nic ve filmu není. Začátek naprosto otřesný a konec dosti zamotané. Nehodnotím to jako plnohodnotný film, spíše jako reklamu či dárek pro fanoušky hry. ()

Reklama

Reklama