Reklama

Reklama

Gekidžóban K: Missing Kings

  • Japonsko 劇場版K MISSING KINGS (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Je to už rok, co byl Bezbarvý Král zničen a nebezpečí zažehnáno. To ale neznamená, že se svět, ve kterém se příběh K (2012) odehrával, zbavil veškerého zla. Po incidentu v Island Academy, kdy se do něj musel, byť nepřímo, zapojit i Zlatý Král, se objevuje nový nepřítel. Klanové sídlo Zlatého Krále je napadeno příslušníky Zelených, Yatogami Kuroh a Neko se vrátili do města po bezvýsledném hledání Shira a klan Červeného Krále je v troskách. Zelený klan se dává do pohybu a jejich cílem se stává mladičká Anna - bývalá společnice Červeného Krále, aby nalezla zmizelého Stříbrného Krále. Jenže je skutečně tohle ten důvod, proč dívku chtějí donutit ke spolupráci? Jisté je jen to, že má Zelený král své vlastní plány. Dokáže Yato zase nalézt smysl života, podaří se opět sjednotit Červený klan a zachránit Annu z rukou nepřátel? A najdou konečně Kuroh a Neko zmizelého Shira, který se po velké bitvě v Island Academy ztratil neznámo kam? (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Filmová vsuvka - poukazuje respektive na to, co se stalo po první sérii a připravuje podklad příběhu pro nadcházející druhou sérii. Setkáme se tu se starými známými, kteří přežili první sérii a přidá se sem několik nových tváří v podání zelené frakce zeleného krále, který dal do pohybu svůj plán. Člověk se tu dočká i jednoho velkého zvratu, ale ten nebudu prozrazovat, protože je to jedna z nejzajímavějších částí tohoto filmu. A k tomu ještě pár dalších překvapení. ... Co se týče hodnocení jako takového, tak můžu jedině hodnotit stejně jako první sérii s pár výjimkama. Bylo to napínavější a logičtější, než seriál a další změnou prošla i animace, kdy nevím zda to hodnotit kladně nebo záporně. Mísí se tu totiž několik druhů animací + občasná očividná počítačová grafika. Proto občas, když je několik animací v jednom obraze, tak to nepůsobí zrovna dobře, ale zase v některých situacích je ta novější animace zase lepší. Dále je tu vidět, že autoři se trochu zaměřili i na ecchi, i když ne ve velkém, tak člověk vidí, že některé úseky jsou tam dány schválně. Co se týče hudby, tak zase máme super atmosféru. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

To co platilo pro první řadu, to stejné platí i pro spojovací film s řadou druhou. Kčko vypadá opět fantasticky, skvělou atmosféru dokresluje vynikající soundtrack. Na skoro každém framu je vidět jakou práci muselo tohle celé dát. ------- A tak jak platí to dobré, tak bohužel přesně to stejné platí i pro to špatné. Film totiž má pořád stejně špatně napsaný scénář, naprosto zaměnitelné a nudné postavy, příšerné ecchi momenty a spoustu opravdu špatných dialogů. -------- Kčko nejvíc ubližuje jeho dějová a postavová roztříštěnost. Tím, že se autoři opět zaměřují na několik navzájem nepřátelských klanů a tím pádem i spoustu jejich členů. Jejich počet jde tak do desítek a divák má tak dojem, že se seriál nevěnuje žádné postavě pořádně. Jasně, nedostižný Baccano! měl na skromné ploše stopáže 12-cti dílů postav taky hodně, jenomže tam byl daleko silnější základ a samotné postavy měly daleko líp vykreslené charaktery. Ty v Kčku jsou opět zcela nudné a to jak lajdácky jsou autory napsané je bohužel těžko akceptovatelné. Slabé 3*. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama