Reklama

Reklama

Absolution

  • USA Mercenary: Absolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tajný agent John Alexander má za úlohu zlikvidovať dílera heroínu Kamaala z Afganistanu a získať informácie, kto v USA a Afganistane bohatne z predaja afgánskych drog vo svete. Počas akcie náhodne spozná dve dievčatá, ktoré sú obeťami obchodu s ľudským mäsom a utekajú pred nebezpečným gangsterským bossom, ktorý riadi gang lovcov a pašerákov ľudí a má vplyvné politické kontakty na najvyšších miestach. Nájomný vrah Alexander sa teraz musí rozhodnúť, či zachráni dievčatá na úteku, alebo zostane lojálny voči vládnej agentúre, ktorá ho najala a svoju misiu dokončí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (52)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerný akčný film so Stevenom Seagalom. Má iba priemerný príbeh o prvotriednom vládnom zabijakovi, ktorý dostane za úlohu zneškodniť afgánskeho zločinca na Ukrajine, čo sa mu aj podarí, lenže kvôli komplikáciám je so svojim partnerom nútený dočasne zostať v meste. Tu zachráni život prostitútke na úteku pred sadistickým mužom z veľvyslanectva, ale tým si proti sebe poštve vplyvný zločinecký syndikát. A tak sa spolu s partnerom rozhodnú urobiť správnu vec a syndikát zničiť skôr, než dostane ich. Spracovanie ma ale moc nezaujalo, ešte spočiatku som mal z toho až prekvapivo dobré pocity a konečne som si myslel, že sledujem na súčasné pomery kvalitnejšiu seagalovku, ale už po chvíli mi bolo jasné, že som sa mýlil. Po tej dvadsaťminútovke to už upadne, síce mám rád, keď hlavní hrdinovia stoja prakticky sami proti všetkým, ale chýba tomu ten osobnejší motív, celé to pozadie syndikátu ma vôbec nezaujímalo a navyše sa to dlho nesie v dosť pomalom tempe, takže som sa občas aj nudil. Ale aspoň v záverečnej fáze sa to opäť trochu rozbehne a toto ma už bavilo. Akcie je tu priemerné množstvo a nie je zlá, ale mohla byť aj lepšia. Nájde sa tu viacero súbojov, Mannove majú miestami až prekvapivo dobrú choreografiu, pričom tu predvedie aj viacero vydarených chvatov, len boli zbytočne lacno natočené, pri ňom to vôbec nebolo treba, no pri Seagalovi som bol dlhý čas sklamaný, ale predsa len sa časom vylepší a pri súbojoch v klube predvedie viacero dobrých chvatov, pričom poteší aj niekoľko príjemných drsných momentov. Nájde sa tu aj niekoľko prestreliek, ktoré sú dobre natočené a pôsobia správne nekompromisne, ale predsa len by potešil aj nejaký nápad, prišli mi dosť stereotypné, jednoducho sa len Seagal pohybuje interiérmi a zastrelí každého, na koho narazí. A ani ten výbuch nie je zlý. A tak najviac sa mi páči Mannov súboj behom úvodnej akcie a Seagalov predposledný, kedy sa postaví bodyguardovi hlavného záporáka. Herecké obsadenie je celkom slušné, Steven Seagal už väčšiny svojej charizmy stratil, ale predsa len z neho stále vyžaruje rešpekt, poteší Byron Mann, ktorý sa k nemu hodí a tak aj táto ich spolupráca mi sadla a ani výraznejší záporáci na čele s Vinnie Jonesom nesklamú, len vo finále sa mi zdal až príliš pasívny, mal byť vyrovnanejším súperom. Ale vôbec ma nebavila postava prostitútky. A čo sa týka réžie a technickej stránky, na východoeurópske pomery sa aspoň konečne využívajú trochu atraktívnejšie lokácie a aj akcia sa mi zdá trochu lepšie zvládnutá, ale inak nie je o čo stáť. Takže ako fanúšik Seagala to jedno pozretie určite neľutujem, ale inak opäť prevláda pocit sklamania, jeho filmy za posledných pár rokov upadli aj na jeho videopomery a tento to nanešťastie nezmenil. 57% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je tam hajzel, ktorého chceme nájsť a dať mu pusu na dobrú noc.“ Steven a jeho kamoš Chi sa ocitajú kvôli drsnému kšeftu na Ukrajine. Všetko prebieha podľa patrične krvavého plánu, ale keď je po všetkom a Steven si ide do miestneho baru dať whisky a tu zachráni pred bandou ozbrojených zmrdov ženu. A začína sa peklo. Pre jeho nepriateľov. Tradičné B-seagalovka. Seagalovi parťáci spravidla nestoja za nič, ale Byron Mann je sympaťák (so Seagalom hral už v roku 2003 v Beštii), čo dosť zachraňuje situáciu, pretože Seagal nie je na plátne až tak často, ako by ste si mysleli, že bude. Nenechajte sa však nalákať ani na meno Vinnieho Jonesa (ktorý sa so Seagalom stretol v roku 2005 vo Vnútornom nepriateľovi), keďže uňho ide pomaly až o cameo (troška väčší priestor má až na samom konci). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Paráda!! Samozřejmě v rámci Štefanových filmů posledních aspoň 15ti let, tohle je jeden z těch hodně lepších... Akce od začátku do konce, záporák na nasrání, protože mlátit holky se nesmí a to ještě před kamerou pro nějaký točení "snuffu", to nasere snad každýho tak moc, že když si má vybírat, kdo toho zkurvence rozmrdá na sračky, každej musí volit přece Štefana, protože ten si dycky uměl záporáky vychutnat nejbrutálnějc... Střílení klasika, nic extra, ale bez něj by to bylo ještě trochu víc naivní než je. A souboje, v podstatě lepší průměr. Štefan morduje nepřátele všema svýma naučenýma stylama, nepoužívá ani moc střih, protože stejně každej protivník padne po jedný až dvou ranách, ve finále pak příjde efektivní "kata - na ostro", kde týpka fakt rozláme na cucky a tradičním karatistickým úderem na krk mu ho slušně krvavě prohrábne. No a co provede s oním hlavním úchylným záporákem (Vinnie Jones)?? Samozřejmě s ním vymete celou diskotéku, omlátí holou hlavu o všechny bary, flašky, wizoury, zmlátí jak psa a dá tradiční kopačku do pasu, která je "double smrtící". Vizual pěknej. "Sekundant" s klasickým karate stajlem mi moc nesedl, protože byl sestříhanej jak v 80. letech. Ale snažil se a to se počítá. Seagal to (jak jinak....) vyhrál nad Van Dammem s jeho ubohým Pound of Flesh (2015), a snad ani kdyby nikoho ve filmu nezmlátil, jeho charisma by Van Damma umlátilo samo ... Byl jsem nadmíru spokojen a pobaven. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nic, rozhodl jsem se, že začnu filmy SS (Stodvacetikilovec sacharidový) tahat kanalizacemi a nazývat je odpadem! Už tu není opravdu ani špetka filmařského či bojového skillu, který by se byť jen za nehet vešel. Asi nejraději bych ksicht ve stokách a odpudivých sračkách vymáchal panu střihači, v těsném závěsu je pak ten nýmand, který drží v ruce kameru. Takhle nějak si představuji akční béčkové dno a SS se na něm snaží najíst špunt, aby se v těch výkalech neutopil. Má jedinou možnost: sloučit se s nějakým trochu solidním ksichtem, najít režiséra, který není patnáct hodin denně kantáre, shodit cca 30 kilo a rozloučit se trochu důstojně. Protože takto jen pomalu tahá katanu ze saye a každým takovým svinstvem je o kousek blíž svému seppuku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak si to představte. Mě normálně a regulérně jeblo a po docela solidních trailerech jsem se na tenhle film začal docela těšit. Zvláště poté co věčný kverulant, kritik a pan dvojhvězda Lacike tomuto opusu střelil hvězdice tři. Říkal jsem si : Ty vole je tohle návrat Seagala? ABSOLUTNÍ bomba? Průnik Keoniho Nemehla do červený barvy?! Mno... ne tak docela. Já to sice pravda možná nechci vidět, ale abych byl upřímnej, tak jsem tu žádnou změnu k lepšímu nepostřehnul. Svatý Štefan koupiljsemKFC Seagal tu opět podobně jako v předchozích filmech vsadil na koncept spolupráce z dynamičtějším, akčním partnerem (v tomto případě Byron Mann) který však při porovnávání jejich soubojů nastavuje maestrovi nemilosrdné zrcadlo. Čí souboje jsou svěžejší a akčněji natočený snad ani nemá cenu vytahovat. Podobně jako ve Force off execution a Good manovi se mladší a rychlejší kolega snaží. Při soubojích je pořád v záběru a ledacos zmákne aktivním přístupem. Zatím co Stevo klasicky kosí všechny neschopné panáky se svým typickým všechnomámvprdelinoaco? výrazem a tím závěrem bohužel hodně devalvuje jinak kvalitní výkon Vinnieho Jonese kterej se mi hodně líbil a potvrdil, že pro role zvrácených a surových plešatých parchantů se narodil. Šel z něj docela respekt, ale Seagal to tím dalším vrcholně odfláknutým finálním soubojem opět parádně zabil. BACHA SPOILER! Jako čekal jsem, že Jones si ani nebouchne a dostane naloženo, ale nasrali mě, že to zase udělali takhle trapně a odbytě. Seagal mu 30 vteřin nakládá. Načež zmlácenej Vinnie se ze zoufalým výrazem v tváři zmůže jenom na : Ne prosím už ne! tak ho Seagal narazí na železnou tyč. Vrchol trapnosti toto. KONEC SPOILERU Dřív se mi tohle na jeho stylu v dobách kdy měl o 50 kilo míň líbilo a přesně to jsem na něm žral. Nicméně dneska mě s tím neskutečně sere a znechucuje, obzvlášť když je z něj v každým filmu Svatý myslitel, světa spasitel a vykupitel. Takže nevím co jsem vlastně čekal, ale výslednej produkt je na úrovni produktů předchozích, akorát, že tentokrát budu ke Stevovi shovívavější a v den jeho narozenin mu nadělím dvě hvězdice a to je víc než si v současný době zaslouží.25% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mírný, ale opravdu jen mírný nárůst kvality v nejnovějším filmu amerického Petra Novotného. Seagal si zaslouží respekt už jen za to že nám nabízí "kvalitní" zábavu více než 25 let. 30% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Tak tu máme další Seagalovku. No, asi je to zbytečné, ale úvodem to napíši. Jsem velký fanda Stevena Seagala. Jeho staré klasiky Nico, Těžko ho zabít, Nemilosrdná spravedlnost atd – ty zbožnuju. No a po roku 2002 jak tu drtivá většina upozornuje, to už točí Steven sračky. Fakt ? Já si to teda nemyslím. Začal prostě točit béčka. A co jako ? Přesto jsou to kvalitní filmy a ty 4 a často i 5 hvězd jsem dával. Třeba takový Zákon ulice, Smrtící zbran, Kod smrti, Žoldáci spravedlnosti. To jsou pecky. No, klesání kvality jsem u něj zažil až později. Zhruba od roku 2010. Cesta smrti nebyl špatný film, ty 4 hvězdy jsem ještě dal, bylo to dost laciné, ale ještě to šlo. Pak se začal točit tuctový seriál Strážce spravedlnosti. Viděl jsem teda jen 4 díly a to mi stačilo. Ani jsem to nehodnotil. Takový průměr, možná méně bych to asi hodnotil. Seriál režíroval i režisér Keoni Waxman, který natočil se Seagalem pěkné filmy Hlídač a Mstitel. Ale pak se zhoršil. Filmy Naprostá sebedůvěra, Pravidla podsvětí a Good Man dopadly v mých očích už jen podprůměrně. Takže jsem se na tento film už moc netěšil. Jenže mě dost překvapil. Vypadá to tak na hodně lepší 3 hvězdy, ale já musel zaokrouhlit na tu slabší čtvrtou. Bavil jsem se v rámci možností od začátku do konce. Příběh je dost primitivní, ale to mi nepřekáželo. Hlavní dvojkahrdinská Seagal a Mann – byla opravdu skvělá. Veškeré scény byly celkem zajímavé, neshledal jsem žádný zásadní problém. Tempo filmu bylo možná trochu pomalejší, i ta lacinost, možná předvídatelnost, tuctová hudba atd..ale moc bych to nekritizoval. Pár přestřelek tu máme. A hlavně souboje. Ty mě opravdu potěšili. Nejvíc mě bavili ty s Mannem. Slušné kousky předvedl. Seagal zase ty své klasické chvaty. Došlo tu i k občas drsnějšímu zabití, podříznutí hrdla apod. Hlavně mě potěšilo, že tu byl velký počet zneškodněných protivníků, o dost víc než v posledních filmech se Seagalem. Takže akce je tu celkem dost. Finále je pěkně vygradované, sice tu máme pár chyb, ale to mi nevadilo. Herecké obsazení je dobré. Seagal mě bavil víc, ikdyž to furt není ono, Mann byl v pohodě, Vinnie Jones předvedl klasického záporáka, takže s tím problém nemám. Samozřejmě, nemůžu film vychvalovat až do nebes. Furt tomu dost chybí, ale já tu 4 hvězdici nakonec dal. Překvapilo mě to. V rámci možnosti se to dle mě povedlo. Doufám, že Steven natočí podobné filmy ještě. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ten Seagal už mě fakt nudí, měl by ze sebou začít něco dělat. Mohl by natočit film o sumo zápasníkovi, vdyt je to hrozný. Na štestí film mě ani nějak neurazil, ale zase ani neohromil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Co budeme dělat?" "Budeme je sledovat, zachráníme Chi a pak budu muset tamním lidem udělat hodně zlé věci." Seagal ještě pořád dokáže natočit slušně koukatelný film. I když už k tomu potřebuje pomocníky. Čekal jsem v závěru jeho klasickou fetiš ňadrovou scénu a ono nic... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka TV Joj sme sa dockali európskej premiery novej Seagalovky (svetovu premieru nam ukradli Japonci).Z trailerov som nadseny nebol a zaroven meno v kolonke rezia vo mne nevyvolávali velke ocakavania. Lenze vysledok je prijemnym prekvapenim o triedu lepsim ako posledne Seagalovky. Namet je solidny. Seagal tu hra zabijaka so sympatickym partakom, ktory sa rozhodne, ze zachani prostitutku a postve si tym proti sebe vsemocny zlocinecky syndikat na cele s demonickym Vinnie Jonesom. Karty su od zaciatku jasne rozdane a necaka nas ziadny sokujuci zvrat, ktory by pôsobil imbecilne. Velkym plusom su postavy. Chemia medzi Seagalom a jeho partakom Byronom Mannom funguje na jednotku. Vtipne sa postuchuju a zaroven citit medzi nimi vzajomny respekt a ochotu polozit za partaka zivot. Na druhej strane je Vinnie Jones, ktory je taky slizky, ze sa neviete dockat, kedy mu Seagal zlomi väz. Zvysne postavy su len krovie na porážku. V druhej polovici spracovanie zapletky zacne trochu haprovat. Seagal s Byronom patra co je zac ten tajomny syndikat a Vynnieho partaci zase usilovne patraju po Seagalovi, aby sa konecne nakoniec vsetci zisli vo finalnom suboji. Trochu trapne, ale da sa to prezit, lebo v tejto casti prebereju prim akcne sceny. Rozpocet evidentne nebol velky, takze tu mame jeden vybuch, tri prestrelky a hlavne bitky. Nastastie producenti poznali svoje moznosti a tak sa nesnazili natocit velkolepe akcne sceny s trapnymi trikmy ale svojim moznostiam prisposobili film. Prestrelky su prehladne natocene rovnako ako bitky. Sice sa striha dynamicky, takze si nemôzete vychutnat bitky do sytosti, ale zaroven vam ani ziadny chvat neujde. Ziadny strih cez osu, ktory ztazuje orientaciu v bitkach sa nekona. Vynika v nich hlavne Byron Mann, ktory sa odhodla aj na nejake tie stredne zlozite chvaty a pouziva horne aj dolne koncatiny. Seagal pouziva svoj klasicky styl: stojim ako skala a kosím bleskurýchlymi rukami vsetko okolo seba. Vyzera to po dlhsej dobe dobre a Seagal sa zucastnil väcsiny svojich bitiek, co je pokrok. Dockame sa aj nejakych tradicnych brutalnych zlomenin. Evidentne sa tentoraz Seagal snazil. Skoda len, ze stale nezhodil ten divny porast okolo huby. Na jeho nadvahu som si uz zvykol, ale na briadku este nie. Takisto lokacie dopadli slusne. Aj ked sme stale v nenavidenom Rumunsku, tak tentokrat sa film odohrava v honosnejsich miestach a len vynimocne uvidime polorozpadnute domy s nejakymi lokalnymi otrhancami. Takze s vysledkom som spokojny do takej miery, ze po strnastich rokoch od filmu Exit Wounds udelujem nejakej Seagalovej solovke nadpriemerne hodnotenie, pretoze sa po velmi dlhej dobe jedná o Seagalovku, ktoru nepovazujem za stratu casu. Pre istotu uvediem, ze sa jedna o 3 hviezdicky v ramci videoprodukcie, nech nemate prehnane ocakavania. 6/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem se smál, kroutil hlavou nad debilitou scénáře a měl kolikrát chuť vzít notebook a rozmlátit ho, co to nejvíc jde. Já chtěl dát původně tři hvězdice, pač finále je úctyhodné a bavil jsem se na účet tvůrců. Mno - příběh mne teda vůbec nebavil, byl jednoduchý a předvídatelný, maximálně potěší komunikace mezi hlavní dvojící. Zbytek mne vůbec nezajímal, nudná prostitutka, záporák za každou cenu co nejvíc ďábelský, mne to bylo celé k smíchu! Byron Mann je nejlepší, působí strašně sympaticky, uvolněně a má plno výborných hlášek, snaží se komunikovat se svym parťákem a zde je první mínus. Už mne štve ta arogance Hulka v černym, kterej nosí sluneční brýle i ve tmě! Celé to má u prdele, přitom kdyby fakt sundal kila dolů, strojkem se zbavil těch vousů a začal chodit v kožených bundách, byl bych zase zesranej z každýho jeho výstupu, před kamerou. Good Man byl dobrej, měl lepší akci, která byla i líp natočená. Zde potěší celkem solidní vizuální stránka a dobrá hudba - a je tu akce. Tý je dost. Bitky maj skvělou, ČTI SKVĚLOU, choreografii, která je civilní. Přestřelky jsou realistické, DÍRY PO KULKÁCH VE ZDI, taky jsou dost krvavé a nekompromisní. A ten jeden výbuch není amatérský. Co mne však sralo a neodpustím filmu je špatný střih, který mnohdy ani nenavazoval... ale ta kamera, co snímala záda Seagala a podlahu během soubojů, mělo bejt jako co? Choreografie zazděná idiotským blbečkem, kterej neumí snímat tak, aby bylo vidět kam údery zapadaj! SS tu předvede několik solidních kopů, jeho chorča je mix Aikida a Wing Chunu, naštěstí poslední tři souboje jsou výborný, ještě ten v bytě proti dvoum byl supr (má ho na starosti Mann), a Seagal na to furt má, neskutečná rychlost.. ale opět, většinou kamera snímala podlahu, proč ty vole? Bitky jsou natočeny hrozně a strašně mne to mrzí. Scénář je taky dost imbecilní, některé činy postav nedávaj smysl (když SS má tlumič na pistoli a Mann bez tlumiče, i když musej jednat potichu?) některý dialogy jsou úplně .... nevim, když se Mann zeptal týpka pro koho pracuje a on mu odpoví "pro šéfa", tak jsem se chytal za nos, jako Sami Naceri v Taxi. A ty flashbacky, filozofický kydy a sex v oblečení Seagala si mohli už odpustit. Takže to není ultimátní sračka, přeci jen obstojná akce to jakž takž drží a kvůli Mannovi by se na to měl každej kouknout, protože ta arogance Seagala je k pláči. A bolí to dvakrát tolik když se musím užírat s uvědoměním, že ten vůl na to pořád má. Jenže mi je už jasný, že zřejmě nic pořádného nenatočí. Komentář, co napsal Lateef je ideální shrnutí. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dostal k novému filmu Stevena a je to pořád to samé dokola-příběh sice není to nejhorší,ale ta unuděnost Seagala,stále větší váha a tím menší uvěřitelnost jeho postavě (a nemění na tom nic,že pomalu veškeré chvaty dělá jen rukama).Příběh o nájemném vrahovi (Seagal) ,který je zrazen svým šéfem,který dělá pro chlápka,který si zároveň najal našeho Stevieho,kterého pro změnu žádá o pomoc žena,která byla zajmuta tímto chlápkem jako objekt obchodu s bílým masem je vcelku obyčejný a dalo by se to i na noční večer zkousnout,ale ta negativa hlavně co se týče Seagala převažují a konec filmu kde i člověk s postřeleným tělem dělá kousky jako by neměl ani škrábnutí plus navíc tanec pro Stevena tomu dal hodně špatný dojem.Za mě tedy celkově horší průměr 45% a dvě hvězdy. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tak jsem svými 4 hvězdičkami zvedl hodnocení z 46% na 47%, jupiiiii :-) Seagal to pořád parádně krájí a jeho charisma mě oslovuje čim dál více. 70% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Od Caseyho Rybacka až k Petru Novotnému. Steven Seagal nám ušel, od doby kdy úřadoval jako kuchtík na letadlové lodi, velký kus cesty. Bohužel to je cesta k horšímu. Nejenom že nabral na objemu minimálně dvakrát tolik a rozhodně se nejedná o svalovou hmotu, ale i uroveň jeho filmů je už dávno úplně někde jinde než byla. Mám pocit, že s každým dalším filmem, čekám jen na to, kam až se jeho filmová kariéra může ještě propadnout. Bude to Bulharsko Rumunsko nebo Makedonie? Ne, tentokrát to byla Ukrajina :-) takže z balkánu rychlými kroky na východ. Myslím, že tyhle garážové produkce a pohled na něj, už je něco co ani divákovo oko nemůže potěšit. Obrovský, oteklý, vypasený chlap, velikosti 5XL snažící se vytěžit ze svých lepších časů maximum, to už bude alespoň pro mě, vždy jen otázka papírových DVD ve výprodeji, za dvacetikorunu. Bohužel už to asi nikdy lepší nebude :-( ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Žádný překvapení se nekoná. Průměrná a solidně zábavná Seagalovka, která vybočuje především tím, že tu má Seagal parťáka. A vůbec ne špatnýho. Byron Mann je sympaťák a do týmu se Seagalem by ho měli dávat častěji, protože jim to spolu funguje. Dokonce i souboje jsou solidně a dynamicky natočený. Zásadní mínus je Vinnie Jones jako hlavní záporák. Ten dokáže bejt dobrej, když mu dá někdo odpovídající roli. Tady bohužel působí se svým podmračeným kukučem jako parodie na ruskýho mafiána. Z béčkových vod se dal určitě vylovit lepší záporák. Třeba takový Johnny Messner by byl pro Seagala dobrým soupeřem. Celkově jedna z lepších Seagalovek. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Skoro som toho Stefana ani nepoznal... zase raz prekvapil a zmenil svoj image na nepoznanie, tak ako to robi v kazdom filme. Tentokrat nasadil slnecne okuliare, ktore poziva aj v noci. Scenar je tak strasne zly, ze horsie boli uz len dialogy. No proste hnus. Segal hra tak nebezpecneho zabijaka, ze som sa z neho dosral aj ja pred telkou. Jedina jedna vec co bola zaujimava a za co davam tu jednu hviezdu je ten polozlty rakos. Doteraz som si myslel, ze ked ti niekto prestreli pluca, tak mas na kahanku a pomaly zomieras. Omyl !!! Rakos to vsetko zvlada s graciou, vyhlusi s dierou v hrudi pol domu a ani minutu nevaha vytiahnut so Stefanom na ukrajinsku diskoteku, kde v pohode zvlada polamat chrbticu dvojemtrovemu rusovi. Stefan sa nam ale pochlapil. Pocas filmu si nabali ukrajinsku kurvu, ktoru si potom zo sebou odvezie aj s raklom na kokote do svojho tropickeho raja a uziva si zapady slnka s dobrym pocitom. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Taxom sa energeticky pustil do sledovania dalsej seagalovky. ZaplatGandhi vsak pan Seagal poslal "reziserov" typu Don E. Fauntleroy a Michael Keusch konecne do hajzlu. Tuna si na rezisersku stolicku sadol Keoni Voskovymuz a prisla zmena k lepsiemu - nekona sa odpad! Seagal v roli tajneho drsneho agenta bol fajn, aj zapletka mala nieco do seba. Big Stevenovi Seagalovi pritom vo filme kunduje akasi Lesli-Anca Down, co netusim, kto je. Trochu zamrzi, ze po dobrych 20 minutach film zlavi na tempe a dokonca sa objavi aj nuda. Seagal ma zase ten svoj klasicky vsechnomamvprdelihlavnezabitetietriprasiatkaadvekravykfilmu vyraz, ale to som si zvykol. Po hereckych vykonoch tu niet ani chyru /vsak ved seagalovka, no/, ale suboje mali nieco do seba a myslim, ze aj prestrelka sa konala. 0 % ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

"Čo urobíme?"..."Budeme ich sledovať, vyslobodíme Chi-ho a potom budeme musieť zrejme škaredo ublížiť niektorým ľuďom." Narvatý/pribratý/nabratý Sígl v kabáte s rýchlosťou tuleňa a s minimálnym pohybom tela eliminuje jedného zločinca za druhým. Už dlho som nevidel film so Seagalom, preto som bol prekvapený, aký je to pán. Seagal v roku 2015 na mňa pôsobí, lepšie ako kedykoľvek pred tým, mám pri ňom pocit, že dá dole absolútne každého. Mimochodom, sú Seagalove vlasy organického pôvodu? ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Fíha, mám pocit, že Seagalovi rastie miesto úst kunda. A funkčná, lebo ten svoj facebeaver chytá počas celého filmu. Zistil som, že božský Steven točil zlé filmy iba preto, že zle videl a zdali sa mu dobré. Pretože pokiaľ viem, tmavé okuliare nosia v tme hlavne ľudia po operácií očí. Škoda len, že neuprednostnil liposukciu. Chudáčika nám ho už kolí artritída. Lebo raz použil stuntmana aj na vybehnutie niekoľkých schodov. Druhý krát sa odhodlal, že teda schody pokorí, ale po dvoch krokoch prišiel strih. Asi záber na Seagala, lapajúceho po dychu aj zábradlií a s kyslíkovou maskou cez pičoústa, nepasoval do konceptu postavy. Keď sme už pri konceptoch. Film je hlúpejší ako mongol po lobotómií. Seagal tu hrá 100x tú istú postavu prežívajúcu ten istý príbeh. Jediné čo sa zmenilo oproti starším filmom? Hm. Nič ma nenapadá. Vo filme nebola ani sekunda, ktorú by som už aspoň 5x nevidel v iných Seagalovkách. Prečo dávam také bohapusté vysoké hodnotenie? Hlavne za Byrona Manna, ktorý predviedol slušné akčné divadlo a jeho postava mi bola celkom sympatická. A zaujal aj Josh Barnett, ktorý je teda solídna korba. A vo filme nepôsobil úplne nepatrične. Takže keď prestane pracovať ako profesionálny približovač ZŤP, mohol by dostať nejaký flek vo svete filmu. Inak aby som majstrovi nekrivdil, tak je trochu chudší. Asi mu tá dieta whiskey + dútnik prospela. Ale ten side kick mu moc neodporúčam. 3* ()

Reklama

Reklama